💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 871
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Досега Жени не си е изпускала нервите по начина, по който ще го направи в следващия епизод, нито дори по този, който ни показаха днес. Това, че номинира хора, които не харесва, не е същото като да ругае някого, какъвто е настоящият случай, за който съм съгласна, че е излагация. Може би няма да се забрави толкова лесно, колкото ругатните на Алекса, нито "утайките" на Цветан, просто защото за единия те са ежедневие, а вторият не е ключов играч, нито е дотам недолюбван. Цитираната тук случка от fakti.bg с агресията на пътя е изцяло едностранно представена - Ваня Джаферович твърди, че удари в лице не е имало и че реакцията на Жени е предизвикана, защото децата им са се качвали в автомобила (според другата дама - зам. редактор на в. "Монитор", от неправилната страна, Ваня също не го отрича), а другата кола е продължавала да се движи заплашително към тях. Не знам дали съществуват доказателства, подкрепящи, която и да е от двете страни, нито дори дали се е стигнало до дело след повдигнатите обвинения, не съм запозната, но явно има хора, които са.

Докато напиша този пост и вече бях извън профила си, един час ли е лимитът в сайта, ако не си влязъл от телефон?

# 2 341
  • Другата България
Точно затова се зачудих като коментираха с Михаела какво ще излъчат и какво няма да излъчат, и Жени се изцепи, че никой нямало да повярва на Чакалов и Филип.....толкова много си е повярвала, че може да манипулира, че явно и нас, зрителите слага в тази категория. Не се прави така, явно е тръгнала с голямата кошница и протекции от продукцията - няма лошо, ок, но бъди пич, дръж се достойно. Играй наистина стратегически, бъди наистина лидер, ама “по пантофи“ и с “кадифени ръкавици“, а не такъв с кубинки и хамалските ръкавици с единия пръст.....заплашва, прекъсва, обижда, не позволява на другите да имат мнение, и най-фрапиращото за мен е, че те мълчат и слушкат. Ето, Мишето в промото се изпусна: “Аз се опитах да говоря с теб, ама ти не беше в настроение и ти беше мъчно за децата.....“, явно тя е имала и приемни часове, в които да може да се говори с нея, и да се обсъжда стратегията, каквато не е имало, разбира се. Ами, това не е лидер, това е диктатор.

# 2 342
  • София
Майко мила, дори и аз не очакваха чак такива резултати в анкетата.
Значи Гого и Фифо явно са в отделна галактика спрямо останалите участници. Никога не е имало таква надмощие и толкова категорични резултати. За последно такива размазващи гласове в полза на един играч имаше за Юлиян в сезон 1.
И от тогава една разпокъсаност, една вялост. ОК, Ваня водеше в анкетите в сезон 2, но без такава огромна разлика. 3 сезон гола вода и всеки път различни резултати.
А сега имаме цели 2 коня, не един като с Юлиян и Ваня.

Е, продукцията като никога досега има цели 2 коня на които да заложи, дано поне този път не сбъркат!
Не ги обвинявам в измами. Просто ако дават всеки път игри като досегашните, то няма как Гого и Фифо да отпаднат. Но ако някой от тях отпадне на топченца или монетки ще ги връхлети торнадо от 5-та степен...

# 2 343
Ако Тъпарев и ко искат да направят един наистина качествен финал и да излязат от л*йната, в които са затънали заради собствената си убийствена некадърност (а тези л*йна доволно са се трупали цели 3 сезона - то не бяха нагласени истории и шмекерии, то не беше бутане на некадърни и посредствени играчи), трябва на финал да са Гого срещу Филип - очеизвадно най-силните и комплексни играчи този сезон. Аз дето рядко хвърлям по едно око, че нямам нерви да им търпя глупостите за трета поредна година, осъзнавам, че ако гледам сериозно, ще счупя телевизора поради яд, предизвикан от простите Жълти патки, начело с най-голямата гъска за сезона (и точно така - най-голямата връзкарка, спестете си глупостите, че не била такава). То феминизъм, то еманципирани жени...оставете тези лигавщини. Противно ми става само като чета как прецакват отново някакви свестни и комплексни играчи.
Та или да правят някакъв наистина запомнящ се финал с добри играчи, класи над останалите (не да ми пуснат на финал Алекса-Лефтеров-някой друг random person), или да се излигавят за поредна година и другия сезон да сменят продуцентите с такива, които да направят читаво риалити вместо индийска боза. Много сложно, бре.

# 2 344
Само една забележка - зрителите на ИВ нямат отношение към определяне на победителя. Социалната игра си е затворена вътре в сериала.

# 2 345
Мен пък ме е яд, че отпадна Веселина. Може да не беше кой знае какъв играч, но пък беше образ, много по-интересен от Мирослава. То е ясно, че от това племе нищо не може да се очаква, но тя поне внасяше някакво разнообразие.

# 2 346
Само на мен ли ми се стори, че Чакалов сякаш беше решил да падне на битката?

# 2 347
  • София
Точно, Diavolo, след Юлиян, за който погледът ми залепваше, през втори и трети сезон нямах фаворит. Да, някои по-добри от други, но никой уау. А тук даже имаме избор. Мислех и да те питам, като каза, че Фифо влиза в топ 3, а за Гого още не си сигурен - кой допълва топа, освен Юлиян и Фифо? Grinning

# 2 348
  • София
Бъди открит с хората на синхроните. Бъди директна и с Фифо. Кажи му в очите какво мислиш и т.н.
Това го каза и Туджаров днес в На Кафе. Че нито един играч не е откровен със зрителя. А зрителя не е сляп и глупав!
На предпоследния съвет на "Безстрашните" Жени беше обвинена, че номинира на лична основа Филип, тя не го и скри, аз не знам дали за някого - вътре или извън предаването, е тайна, че не го харесва. И на него му го е показвала. А днес посочи двусмислица в неговото предложение за избор на капитан, защото тя не е тази, която е предложила капитаните да се въртят, нея я устройва те да се повтарят, подобно на момента, в който Мирела попита, на кои елементи се е провалила, когато Филип я номинира и той не успя да ги посочи - и двете номинации можеха да бъдат с много по-остри аргументи, но според мен смисълът е ясен. И хейтът по Жени не е заради аргументите ѝ при номинациите на Филип, а заради това, че винаги го номинира. В случая - кого да номинира, след като останалите участници са само от нейната коалиция + Лефтеров, който е имал връзка с Мирела и е защитен by proxy? Вероятно ще се скара с Михаела, за да има още един вариант за номинация, различен от Филип, в даден момент. Sweat Smile Всъщност хейтът по Жени започна с обявяването на името ѝ като това на един от участниците, далеч преди старта на предаването. Мисля, че коментарите ѝ бяха ограничени само за хора, които я следват по-рано от днешния епизод.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 00:28 от La Vikinga

# 2 349
  • София
Докато напиша този пост и вече бях извън профила си, един час ли е лимитът в сайта, ако не си влязъл от телефон?

Мхмхм, така и не го запомних това. На 90% мисля, че е 1 час, да. Ама не съм 100% сигурен. После трябва да отвориш нов таб, да се логнеш, а ако си започнал тема или мнение трябва да дадеш, 'предварителен изглед' за да мине в системата, иначе ще си загубиш написаното със съобщението за 'изтекла сесия'. Аз съм горял така с изтекли сесии, когато правя нова тема и гърмя с тапета и анкетата. И трябва отново да ги правя. Айде останалото самия браузър го помни (основното мнение в поста), а и аз понеже съм ял дебелия си сейвам и отделно написаното.

# 2 350
Ако Джаферович имаше повече акъл трябваше да направи коалиция с мъжете и да гонят поред трите жени. Така щеше да има силно племе до обединението. Дори някой да се беше запънал (като Филип) тя можеше да включи женския си арсенал и да запърха с мигли 🤣 Гарантирам Фифчо веднага щеше да поддаде🤣

# 2 351
  • Другата България
Аз имам предложение, дано някой от продукцията чете тук.
Ако наистина Филип и Гого не са на финал или победители, поне единия от тях, имате достатъчно време да подготвите резервни игри, и преиграване на вече заснетия финал. Теренът може да е същото софийско поле, което използвахте в Сезон едно, игрите ги мислете и премисляйте внимателно,  и задължително поне два варианта, че метеорологичните условия се очаква да се влошават. А знаем, че вятърът гаси факлите, нали? Joy Да, да, знаем, че нямаше факли в официалната версия, и това знаем.
Внимателно с математическите задачи, че Панчев от Чикаго летя, а тук Гого ще трябва да го докарвате от Саудитска Арабия. Поне Фифо си е в България. Засега.
Та хващайте се в ръце, че иначе лоша работа. Не, че ви пука за зрителите, това е доказано във времето, но година след година издънки, накрая някой наистина ще влезе във филма.

# 2 352
Аз имам предложение, дано някой от продукцията чете тук.
Ако наистина Филип и Гого не са на финал или победители, поне единия от тях, имате достатъчно време да подготвите резервни игри, и преиграване на вече заснетия финал. Теренът може да е същото софийско поле, което използвахте в Сезон едно, игрите ги мислете и премисляйте внимателно,  и задължително поне два варианта, че метеорологичните условия се очаква да се влошават. А знаем, че вятърът гаси факлите, нали? Joy Да, да, знаем, че нямаше факли в официалната версия, и това знаем.
Внимателно с математическите задачи, че Панчев от Чикаго летя, а тук Гого ще трябва да го докарвате от Саудитска Арабия. Поне Фифо си е в България. Засега.
Та хващайте се в ръце, че иначе лоша работа. Не, че ви пука за зрителите, това е доказано във времето, но година след година издънки, накрая някой наистина ще влезе във филма.

Много скъп ще им излезне сезона, ако е взел парите някой друг Grinning

# 2 353
Според мен Жени още не е започнала да играе, кой знае какво ли ни очаква през следващите епизоди. Досега това което е показала ще го нарека така, "затишие пред буря" дано не изляза пак прав, но много зависи от снимачния екип как ще ни я представят от тук на татък. От тях зависи в каква светлина ще я гледаме щом стига напред в игрите.
И също така много ме е яд, че Александра Фейгин я сложиха в синия отбор, това е направо подигравка със нея. Фейгин трябваше да е или при Непобедимите или при Безстрашните!

# 2 354
Доста тъпа игра, тази с топчетата. Даже не я изгледах, а директно превъртях напред (друго си е да го гледаш след като децата заспят, спестяваш време и реклами, както и безмислени монолози). Финалната битка също пълна скука, без капка драматизъм, чакала се беше предал.

Общи условия

Активация на акаунт