💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 159
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Където морето целува небето...
На Гого и след победата на жълтите не му беше много "дзен" настроението. Ще поживеем ще видим, ше си покаже и той характерчето. Все си имам едно на ум там.

# 406
Ха-ха, кога успяха да сготвят лещата, че и се скараха за нея.
Каин и Авел.

# 407
  • Другата България
Чак не е за вярване, че има още хора, които не вярват, че продукцията си прави каквото си иска с когото си иска. И реди нещата както си иска. Нищо, има време, тепърва ще има още по-сериозни красоти, тоест, “красоти“.

Я, Гого показва характер!
Крайно време беше, откога говоря аз, че совите не са това, което са.
Ама пък и Илиян.....

# 408
  • София
Нз, че и на червените не е бил в ред, защото те бяха далеч назад. Факт е, че за 4-та поредна година се признава за верен, грешно нареден пъзел. После защо имаме съмнения.
Некадърието на екипа в тази част от риалитото е пословична.

# 409
Не дадоха близък кадър с пъзела на жълтите. Интересно ми е дали там всичко е наред?

# 410
Давам червени точки на Алекса днес - първо за речта с гласовете, после как прецени Елица, че все се бута да се показва, после с лодката беше топ Joy
С риск да ме изгорите на кладата, ама Гого ми е прикрит психо - като се усмихне и заговори гневно с един благ глас тръпки ме побиват Joy
А Цецо как ли ще се побере на леглото - сигурно ще му стърчат краката бая Joy
И точки за Веси и кукувиците Joy

# 411
На Гого и след победата на жълтите не му беше много "дзен" настроението. Ще поживеем ще видим, ше си покаже и той характерчето. Все си имам едно на ум там.
Май не видя, че се зарадва за жълтите искрено и им пляскаше.

# 412
  • Брюксел / София
Не дадоха близък кадър с пъзела на жълтите. Интересно ми е дали там всичко е наред?
Не съм мн сигурна и там не всичко изглеждаше идеално, но мн бързо се смениха кадрите.

# 413
Водещите трябваше да видят грешката и да накарат сините са я поправят. Пак щяха да се справят по-добре от червените. Имаха голямо предимство.

# 414
Илиян какво се заяжда сега с Гого. Не стига че ако не им е той...

# 415
Евгения да не се бие в гърдите,при равни условия щеше да бъде пометена от Гого.С право той се ядоса.Тези  забравени части решиха играта.

# 416
Червените все едно бяха последни, каквото и да им е сбъркано. Жълтите все си бяха напред. И лодката не им се разпадна, и бяха първи на пъзела. Подредиха си се както трябва племената. Червените бяха видимо най-зле.

# 417
Е на червените не са им го признали за нареден, така или иначе. Там няма проблем да има грешка
Искам да кажа, че ако Димо беше забелязал опашките на Сините и ги беше върнал да ги коригират, те само щяха да разменят няколко парчета и пак щяха да с готови преди Червените. Ако случайно за това време Червените успееха да ги изпреварят, Димо трябваше да върне и тях да коригират обърканата си опашка. През това време Сините със сигурност нямаше да стоят и да чакат. Wink Така, че пак щяха да бият.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 22:26 от precious*

# 418
Аз не виждам проблема на пъзела… видяхте ли докато плуваха на брега Цецо свари да целува Вики…

# 419
Злобичката на Илиянчо е просто феноменална. Сега пак ще всее раздор. Има хора, които се хранят със завист.

Общи условия

Активация на акаунт