💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 146
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Червените - като цяло си бяха най-зле, но най-най-необяснимо ми е защо пак сложиха Зорница на пъзел??? По-добре всеки един от останалите от колкото тя. Не че точно в тази игра щеше да промени нещо, но за в бъдеще дано повече не я поставят на тази позиция.
Веси каза, че ако е в съзнание, повече няма да го позволи. Smile

# 481
Поне за едно нещо Зори се оказа права. Елица успя да опровергае доверието на племето. Trollface
😅😅😅😅😅

# 482
  • София
Поне за едно нещо Зори се оказа права. Елица успя да опровергае доверието на племето. Trollface
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 483
Добре де, безстрашните не се били виждали в огледалото 2 седмици, а супергероите като отидоха в стопанството, се оказа, че и там има огледало. На какво да вярваме.

# 484
На жълтите ми изглежда добре пъзела

# 485
Пъзела и на Жълтите беше сгрешен по същия начин. Просто двете парчета трябва да си разменят местата и да се обърнат. От едната страна пъзелите са може би с по-бледи цветове. Но грешката не е фатална, почти незабелижима на пръв поглед.

Илиян искаше да разпредели гъстата част от лещата, но всички гладни и нетърпеливи се развикаха. Не мисля, че е броял или целял да ощети някого в грамажа.

Ох, страшен спортист е Гого, но щом проговори просто прихвам от смях, не мога да го възприема като мъж и това. Simple Smile

пп Сега виждам снимката, явно са го оправили, но няколко пъти показаха подреден с бледите части като Сините.

# 486
По т. 1 и 2 от анкетата - Фейгин. По т. 3 - много добър сериал 😎😎😎

# 487
Ако на мен някой ми плейтва като Илиян ще агресирам физически 🤣 Добре, че Алекса се овладя, че гледаше много лошо, горкия. Гого е хладнокръвен и не могат да го ядосат, ама сърбина го виждам скоро с лопата🤣🤣🤣 На ръба е 🤣🤣🤣

# 488
Алекса започва да ми харесва. Е не като Го де. Ако беше без домашния си любимец  щеше да е супер.
Джолева Joy Ама пък само той си има пандичка

# 489
Добре де, безстрашните не се били виждали в огледалото 2 седмици, а супергероите като отидоха в стопанството, се оказа, че и там има огледало. На какво да вярваме.
Илиян се оглеждаше на прозорец в тъмното.

# 490
  • София
Пуснах нова анкета

Класирането от играта бе логично и справедливо. Всеки получи това което заслужаваше с оглед цялостното развитие на играта.

# 491
Сега се представете келнера Илиян да сервира на Пух 🤣🤣🤣 Черпака ще му е наврян в гърлото 🤣🤣🤣

# 492
И само дето не разцелува прозореца, убавецът мамин.

# 493
  • София
Лявата опашка на жълтите също изглежда не много добре. Или са калпаво направени пъзелите, или са доста подвеждащи, та всички направиха една и съща грешка.

# 494
  • София
Може и аз да не виждам, но нали всяко парче има форма и трябва да се набута. Как ще влезе наопъки. На мен ми се вижда ок 🤔
Е как ще е ок, като опашката съвсем се разминава.

На жълтите също има грешка вляво отново при опашката, просто трябва да се обърне парчето, но ако искат да са пунктуални, трябваше да върнат и двата отбора да си ги оправят.

Общи условия

Активация на акаунт