💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 092
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 585
Само че няма как да влизаш в Игрите и да си изненадан и неподготвен, че били давали големи пъзели, пък ти си свикнал на малки. Всички знаят какви пъзели слагат.

# 586
Само че няма как да влизаш в Игрите и да си изненадан и неподготвен, че били давали големи пъзели, пък ти си свикнал на малки. Всички знаят какви пъзели слагат.
Значи Касим наистина е тотална издънка. Много ме е яд, че момче като Гайтанов беше в резервите и не се добра до игрите. Тия на кастинга не проверяват ли дали казаното от кандидатите е истина. И аз мога да се представя за мозъчен хирург, ама като не съм....
Също така се върти като слънчоглед накъдето му е изгодно. Един път не зае твърда позиция и е абсолютно безполезен. Заслужава да е на пангара следващия път!

# 587
Според мен са го знаели Касим, че и на пъзели не става, ама са го взели за сеира, като Мани миналата година.

# 588
То пък един сеир. Нищо интересно няма в него. Освен да са го взели да си попълнят племето с Фрийкове.
Каква заявка имаше в началото! Направо е нелепо да го сравняват с Неделчо. Той хубаво го подреди с клипа си.

# 589
  • София
То пък един сеир. Нищо интересно няма в него. Освен да са го взели да си попълнят племето с Фрийкове.
Каква заявка имаше в началото! Направо е нелепо да го сравняват с Неделчо. Той хубаво го подреди с клипа си.
Може ли линк към клипа на Неделчо? Благодаря предварително!

# 590
Според мен са го знаели Касим, че и на пъзели не става, ама са го взели за сеира, като Мани миналата година.

Според мен са го взели заради Тик-Ток, уж бил сензация. Сензация за малчуганите Grinning. Търсят се участници с много последователи и познаваеми на екрана, така няма да се налага голяма реклама и ще имат сигурен кръг, който ще гледат предаването. Лицата които са взели им правят рейтинга, а не самата игра. За това и хора, като Цецо, Касим, Мирела, Аспарух и т.н влизат пред Гайтанов, Чакалов и Алекса. Масово резервите бяха над тези участници по физически качества, но се гледа последователите в профилите им.

За мамин Валерко, майка му сигурно му е заръчала, да е до полата на кака си Жени и да не се откъсва от нея. Тя му е като майка. Валерко и за това, да не ядоса Жени си гласува за мъжете и си мишкува леко по леко до финала. Пълна пародия. Да бяха ги разбъркали повече, не да събират цели семейства до 9 коляно в едно племе.

# 591
За мамин Валерко, майка му сигурно му е заръчала, да е до полата на кака си Жени и да не се откъсва от нея. Тя му е като майка. Валерко и за това, да не ядоса Жени си гласува за мъжете и си мишкува леко по леко до финала. Пълна пародия. Да бяха ги разбъркали повече, не да събират цели семейства до 9 коляно в едно племе.
Моля се на всички богове Валери да не спечели. Не изпъква особено над останалите, но проблема е друг- злобен е, а публиката не обича такива победители.
Филип пък ако спечели това ще се отрази пагубно на самочувстието му 🤣 Той и сега не стъпва по земята, а след евентуалната победа ще е три метра над небето 🤣🤣🤣 То ще са интервюта, перчене, хвалене. Ще се засини 🤣🤣🤣
Дано стане чудо и Гого ❤ да спечели. По Коледа стават чудеса 😍

# 592
А някъде продават ли се такива гигантски пъзели няколко метра като в Игри на волята, че и аз да пробвам вкъщи? (:

Стандартен пъзел 1000 и над 1000 части пръснат на масата не се реди лесно, нито имаш "око", частите се сортират.
А Касим снощи пак се опитваше да напъха/напасне триъгълна част в края, където е заоблен пъзела. Сега видях, че има епизода в тубата, набързо прегледах кадрите с пъзелите, Касим няма част която да е улучил, направо комични поставяния има. Ако имам време ще щракна, но за съжаление на момчето му трябва спокойствие като на един обикновен любител пъзелист.
Всичко това пак се обяснява с физическата невъзможност да видиш цялата картина наведнъж. Нито сортирането с големи части на земята става по същия начин като с малки на маса (а и това са съвсем различни като тип пъзели, тук не са 1000 и над 1000 части), нито пък можеш да имаш постоянно цялата картина на наредения дотук пъзел пред себе си. Съответно взимаш част и отиваш някъде, където имаш смътно усещане, че уж щяла да пасне (ама не го виждаш веднага с един поглед) и чак като отиваш там и опитваш, виждаш, че не става. Тия абсурдни движения напълно се обясняват с тежко късогледство за мен.

Но ок, версията, че пък човекът изобщо не го бива на пъзели дори на маса (ако е под напрежение) също е напълно правдоподобна. Все пак за записване на видео с многократни редакции изобщо не ти трябват същите умения като в играта.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 11:39 от nmuron

# 593
Мен ме е яд малко, че Касим се оказа не това, за което го мислехме. Както се възхищавам на нечовешките възможности, които имат Филип и Гого, така бих се радвала и на бързия ум на някого, който работи извън общоприетите норми. На първи пъзел за територия Касим беше много бърз и си казах Еха!!, оттам един път грешка, втори път грешка мисля си на всекиго се случва, но уви просто не е това, за което даде заявка. Фейгин и Гого биха били добър тандем, но тогава Касим трябва да плува или да е някъде по трасето.
Непобедимите в момента са най-слабият отбор и тежки дни ги очаква. Генчо вчера се опита да бъде встрани, да демонстрира отчуждение, но е сърцат и издържа много малко.Grinning Интересен участник, харесва ми така да ме изненадват приятно хората след първо впечатление, което съм имала.
Снощи се смях с Фифо и Чакала, значи Фифо толкова е цапнат в устата, че каквото и да каже ще ги вбеси жените и спускат Чакалчето като по-мил и добричък и той тотално оплесква положението като едва ли не поставя ултиматум на Михаела Grinning там не привлекат ли твърдо Митко към тях ще бъдат малцинство и в един момент и двамата ще се окажат номинирани. Трябва да се откажат да стрелят по Мирела, защото Митака ще е празен глас срещу някой друг, друга жена трябва да е целта им. Едно е сигурно Фифо винаги ще е на номинация.

Снощи с лещата беше тъпа ситуацията, според мен Илиян не е броил хапки, а обратното притесняваше се да не сипе на някого само чорба и той да не бъде ощетен. И малко се схъркаха нищо особено, да видите аз каква ставам като не съм яла

# 594
  • София
Просто жълтите ще направят най-голямата глупост и ще изгонят Филип с нон-стоп номинации. После Чакалов и след това да се оправят.

# 595
  • София
Валери е злобен и завистлив. Дано не нагодят победата в негова полза. Кака му Жени ще го закриля до края. Мирелка каква е въртиопашка. Ще избута и тя до финала с толкова обожатели.
Гого е перфектен, дано спечели предаването. Няма друг толкова харесван участник.

# 596
  • София
А някъде продават ли се такива гигантски пъзели няколко метра като в Игри на волята, че и аз да пробвам вкъщи? (:
Размера си е оправдание,даже да е огромен един фен пъзелист,ще се ориентира по извивките на формата,за това има и едноцветни пъзели и с еднотипна шарка,там няма как да наредиш по картинка . С каквото и да го оправдавате,не е добър пъзелист.

# 597
Като снощния -едва ли, ама като тези, дето ги редят на маса можеш да си измайсториш и да пробваш. С плъзгащите се плочки се продават и може да им хванеш цаката. Жени може да е всякаква, ама каза, че се била упражнявала преди влезе.

# 598
  • София
Е, няма значение дали са се сприятелили по време на ВИП Брадър или преди това, когато Гала я е интервюирала многократно. Достатъчно дълъг период за едно приятелство е. Двете семейства се познават добре. Валери е бил мъничък тогава. Няма как Гала да не говори с любов за това момче, което е порастналият син на нейна най-добра приятелка.
Не съм го казала, за да противопоставям информацията, просто предположих откъде се познават Гала и Мария Гроздева. По принцип не гледам "На Кафе", защото не ми харесва панелът коментиращи, Валери го смятам за добър състезател, постиженията му на арената се омаловажават заради коалицията, в която е. Леките му избухвания на арената също не са останали незабелязани от мен.

---
Гого и Касим се радват на победата на "Безстрашните" Blue Heart Relaxed

# 599
Аз пък не мога да го разбера този неистов страх да бъдеш номиниран. Отишъл си да се състезаваш в игра, ами състезавай се бе, мама му стара - какво скатаваш като някоя мишка и шушукаш по храстите. Айде играчите със скромни възможности ги разбирам донякъде, защото те по друг начин освен с интриги и схеми трудно ще добутат напред, ама комплексните играчи, дето се бият в гърдите като големите биткаджии, от какво ги е страх толкова, не мога да разбера? Чакалчето специално много ми падна в това отношение.

Валерко на другия полюс - искал да го номинират, ама неговото е някаква жалка поза, за да се изпише големият мъж пред новата си възлюбена.

Общи условия

Активация на акаунт