💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 081
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 615

Тук според мен Илиян казва, че няма да се качи в това жалко подобие на лодка🤣🤣🤣

След това обаче чува рев на лъвица от брега и цопва във водата 🤣🤣🤣

Тук Мани яхва Гого, но той е железен 🤣🤣🤣

Тук Илиян е в ролята на Кейт Уинслет и ги моли да се качат 🤣🤣🤣

Тук Касим е в ролята на морски фар и дава знак, че съоръжението потегля, въпреки че отпред се разпада 🤣🤣🤣

Тук Мани е забила дупе в лицето на Гого, но той отново не трепва 🤣🤣🤣 Илиян е хванал краката на Алекса все едно ще оре нивата 🤣, а Фейгин проверя дали има аджаба риба в морето🤣

Тук и двете дами са затиснали Гого и той дава знак с единия крак, че е в капан 🤣🤣
Алекса се моли да стигне цял на брега след опитите Илиян да му изтръгне единия крак 🤣

# 616
SmileySmiley:satisfied:Aaliyah13, със глас се смях на комикса ти! Satisfied

# 617
  • Където морето целува небето...
Абе Aaliyah13 ще се задавя от смях. Няма такъв точен разбор! Пожелавам ти Гогича да се интересува от жени и да ти сготви вечеря Simple Smile!

# 618
Аз не съм гледала промото, но кой знае какъв кьорфишек ще се окаже кадърът, в който са се хванали за главите и трите. Но друго се замислих сега. За всички сезони досега, май не е имало изцяло женска капитанска битка. Статистиката на Бенгън може да каже. Simple Smile Очаквам с  нетърпение битката довечера.

# 619
Абе Aaliyah13 ще се задавя от смях. Няма такъв точен разбор! Пожелавам ти Гогича да се интересува от жени и да ти сготви вечеря Simple Smile!
Амин 🤣

# 620
Aaliyah13 Joy , заболя ме корема да се свивам да не се смея с глас, че ще ме помислят за луда в офиса .

# 621
ХаЙхаЙхах, страшен разбор, браво на Aaliyah13!

# 622
Жълтите вчера:

Йей, резиденцея, откога не сме виждали огледало!

Илиан от сините (отивайки в стопанството, където досега бяха жълтите)

Ааа, огледало!

Joy
Това беше стъклото на прозореца над леглата Simple Smile
Не знам, ама Мирелка беше с перфектна очна линия, не знам на кой прозорец в стопанството си я е сложила.

# 623
  • София
Aaliyah13, браво. Умрях от смях.

# 624
Ох, на последната снимка са като жалки корабокрушенци, теглени към брега от канибалите Ви-Цо. Smile

# 625
  • софия
https://youtu.be/NajttfdgQxw
Пухи в Надкаста.

# 626
Изтрили са лайфа от снощи тъкмо мислех да го гледам. Да не е имало някой спойлер Grinning Преди два часа беше там.

# 627
  • София
Аз не съм гледала промото, но кой знае какъв кьорфишек ще се окаже кадърът, в който са се хванали за главите и трите. Но друго се замислих сега. За всички сезони досега, май не е имало изцяло женска капитанска битка. Статистиката на Бенгън може да каже. Simple Smile Очаквам с  нетърпение битката довечера.

В сезон 1 със сигурност имаше, НО продукцията им беше написала в писмото, че трябва да е жена капитан.
Във втори и трети не помня дали имаше изцяло женски, но мисля имаше няколко с две жени и един мъж. За 3 жени, наистина не си спомням.

# 628
  • София
Поведението на Мирела е неадекватно, все едно не е влезнала във формат, в който ще има един победител. Някой го определи, че все едно е на летен лагер и е прав.
И за мен не е наивност това на Мирела, а чиста проба глупост. Не може да не осъзнаваш, че си в игра и да очакваш да те пазят бивши, настоящи и бъдещи гаджета, роднини и познати. Не може да вярваш, че заслугата за победата е твоя, само защото са те избрали за капитан, а да не си даваш сметка, че всъщност си допринесъл за нея точно толкова, колкото и когато си редови член на племето. Тя не взе никакво отношение при разпределение на постовете, не предложи тактика, нищо по-различно от времето, в което само играе. Но много й харесвало да е капитан и искала пак. Явно не осъзнава, че е просто дръжка на знамето.
Дожаля ми за Лефтеров. Изглежда интелигентно момче и не разбирам какво намира в нея, но очевидно иска да й покаже, че е с нея и я подкрепя, иска да й вдъхне увереност или дори да си я върне.  А тя се възползва от всички предложени екстри, докато най-открито точи лиги по Валери и го сваля по безумен начин.

# 629
  • софия
Изтрили са лайфа от снощи тъкмо мислех да го гледам. Да не е имало някой спойлер Grinning Преди два часа беше там.
Да, снощи някой каза, че пак е имало издънка със спойлер. Май Мирела е блеснала отново.

Общи условия

Активация на акаунт