💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 032
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 630
Аз си имам питанки Simple Smile
От къде знае продукцията, кой ще отпадне, че да подготви арената?
Не вярвам да дават такава игра между жени, като на Пух и Фифо.

Има договорка, какви игри да се играят според участниците.
Как да се сравни Фейгин с Ревлица?

Да, имаше неравностойна битка на Велислава, ама тя беше обречен кон...
Елица ги е отвяла, предполагам.
Със силните жълти /охранени и нацепени/, другите отбори нямат избор.

# 631
Това клипче преди или след заснемането на надкаста го е правил Неделчо? Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=twelzlUhsLk

# 632
Това клипче преди или след заснемането на надкаста го е правил Неделчо? Laughing

Хах
Зависи колко си харесва зъбите Grinning

Aaliyah13, мусака от мен за комикса Heart
И не забравяй кои са приятелките ти от форума, когато Гого ти сготви у вас.

# 633
Aaliyah13, знам, че Червените не са ти в ресора, но уважи и тях с един комикс-колаж, моля те. Smile

# 634

Хах
Зависи колко си харесва зъбите Grinning

Aaliyah13, мусака от мен за комикса Heart
И не забравяй кои са приятелките ти от форума, когато Гого ти сготви у вас.
Никого няма да забравя🤣
Ще си мисля за вас докато бицепса на Гого се свива и отпуска от белачката за картофи 🤣

# 635
Aaliyah13 с глас съм се смяла с твоите публикации и разсъждения Sweat Smile

Джем припомних си и този пост за Тошко Жиу-Жицуту .Отново със сълзи се смях ;Hands Clap

# 636
  • Пловдив

В Надкаста каза че го подготвя, т.е  след.

# 637
Аз си имам питанки Simple Smile
От къде знае продукцията, кой ще отпадне, че да подготви арената?
Не вярвам да дават такава игра между жени, като на Пух и Фифо.

Има договорка, какви игри да се играят според участниците.
Скрит текст:
Как да се сравни Фейгин с Ревлица?

Да, имаше неравностойна битка на Велислава, ама тя беше обречен кон...
Елица ги е отвяла, предполагам.
Със силните жълти /охранени и нацепени/, другите отбори нямат избор.
Е нали се прибраха в племената си Пух и Фифо, и по-късно отидоха пак. Тогава са подготвяли играта.

# 638
В Надкаст Пух споделя, че пристрастно фаворите са му Генчо и Героги, иначе обективно фаворите от мъжете са му Георги, Гого, Филип и Валери, а от жените - Елица.

# 639
Много ми е интересно довечера дали ще има директна елиминация в капитанската битка? Много странно се държат и трите за главата.. Въпреки, че в анонса нищо такова не е намекнато..

То Ралица снощи доста загадъчно си намекна, че отборите трябвало да си избират най-силният член за капитан. Готви се някаква изненада с неочакван край, определено. Аз залагам на кражба/размяна на играчи. Червените са супер небалансирани в този състав от пет жени и двама мъже и се нуждаят спешно да им влеят малко мъжка сила. От друга страна, ако Ели спечели и има възможност да размени играчи, ще вземе Алекса, а тогава сините пак стават боксова круша. Тъй че залагам на следния трилър: Мирелка печели капитанската и получава правото да размени играч със загубилото племе, като дава Фифо на червените срещу някоя девойка бушон. Чудесно ще се балансират отборите при такъв сценарий и драмата ще е пълна. А Ели ще изреве река в морето от яд, че е пропуснала да си прибере Алекса.

# 640
Едва ли ще изгонят някоя капитанка, все пак и трите са в някакъв вариант на love story.

# 641
Aaliyah 13, много ме развесели с този комикс! И изобщо с кеф те чета.

# 642

Тук Илиян и Касим махат на близките си, които ги чакат на брега 🤣🤣🤣 Никой не вижда, че Алекса потъва 🤣🤣🤣

Тук усмивката на Илиян секва и се заменя с истински ужас. Касим продължава да маха 🤣

Тук Илиян се опитва плахо да задържи Алекса с една ръка, но не успява. Вместо това Алекса опира буза в ръката му за успокоение 🤣

Като вижда, че Алекса е на ръба (буквално и преносно 🤣) Илиян решава да му направи релаксиращ масаж на врата тъй като Мани е много назад 🤣

# 643

Тук според мен Илиян казва, че няма да се качи в това жалко подобие на лодка🤣🤣🤣

След това обаче чува рев на лъвица от брега и цопва във водата 🤣🤣🤣

Тук Мани яхва Гого, но той е железен 🤣🤣🤣

Тук Илиян е в ролята на Кейт Уинслет и ги моли да се качат 🤣🤣🤣

Тук Касим е в ролята на морски фар и дава знак, че съоръжението потегля, въпреки че отпред се разпада 🤣🤣🤣

Тук Мани е забила дупе в лицето на Гого, но той отново не трепва 🤣🤣🤣 Илиян е хванал краката на Алекса все едно ще оре нивата 🤣, а Фейгин проверя дали има аджаба риба в морето🤣

Тук и двете дами са затиснали Гого и той дава знак с единия крак, че е в капан 🤣🤣
Алекса се моли да стигне цял на брега след опитите Илиян да му изтръгне единия крак 🤣

И аз така се разсмях, че кучето изръмжа и реши, че нещо не е наред Simple Smile

# 644
И на последния кадър - Гого се наслаждава на гледката 😁

Aaliyah13 , винаги ме разсмиваш … страхотни коментари 😄

Общи условия

Активация на акаунт