💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 070
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 600
Тук са първите гладни погледи към кухнята🤣🤣🤣

Тук шеф Перчем плейтва, а другите едва стискат да не го убият 🤣🤣🤣

Тук Алекса е на ръба и почва да псува 🤣🤣🤣 Решава, че не иска чиния и ще граби директно от тенджерата🤣🤣🤣

Тук Гого поглежда с ужас към Алекса и припира Илиян да се разбърза 🤣🤣🤣

Тук вече маестрото хвърля черпака, защото не издържа на напрежението 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 12:20 от Aaliyah13

# 601
Сега да коментирам каквото се сетя:

Как Елица изобщо предполага, че Алекса ще е Капитан? Това и за миг не ми хрумва като зрител, а като негов съотборник също не бих го предложила. От няма и седмица в отбора и да му връчиш 2 гласа, защото каквото и да си говорят това е главната причина да драпат за капитанство. Битките са само претекст, не си застрашен, освен лек резил да отнесеш като Генчо друго не губиш. Париците уж са печалба, но зависи после какво ще ти предложат за тях и дали си слушкал. После се посмях на Арената Елица като каза, че очаквала Алекса да е капитан да се изправи срещу него и да го бие. Викам си три седмици рева, накрая влезе момчето в играта, Елито се успокои и е готова да го бие вече. Smile

Женя първо реших, че е усетила Михаела, на съвета и след него не даде признаци и като цяло държанието и беше, че 100% вярва на Мишето, но да, не е сляпа. Само докато дундурка Мирела изпуска другите две дами, дори по приятелска линия, не коалиционна.

Мирела е като на летен лагер. Познати, приятели и още нови приятели, игри, летни емоции, малко любов, дискотека...Обаче има нещо чаровно и добро в нея, което ми харесва. Не е глупава, по-скоро наистина е наивна както я определя Лефтеров и тя самата. Тя е от малките участници - Фейгин, Георги, Зори, Каско...кой по-умен, кой не, но ми се виждат добри деца.

Играта си беше много хубава и много смях имаше с разглобените лодки. Представих си, ако и трите отбора бяха като Жълтите. Ще трябва по три междинни понтона, три мрежи, по-голям понтон за лодките за да не се блъскат, ако са равностойни в подобни игри.
Мечти.
Да направят и два потока - жени и мъже. На съветите задължително номинация за мъж и жена до излъчване на най-добрите и в края на шоуто оцелелите двойки финалисти.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 20:43 от Cafelate

# 602
И аз съм на същото мнение. Не гледам сезона, нямам спойлери за крайния победител, но вече съм почти сигурна, че ще е Валери.

Това не е никакъв спойлер, но се замислих като съпоставя излъчените кадри на отделните участници и нишките истории, които ни пускат за да има storyline през целия сезон и анализирам как е сформирано племето, то определено жълтото племе е абсолютно фаворизирано, защото нямат нито един участник, който да е подбран да влачи отбора надолу + че Джеферович и Валери са сложени в това племе то определено имат гръб от продукцията. Валери и Евгения за да сформират толкова бързо коалиция то се познават извън формата и няма да се изненадам да ви пророкувам от сега, че Джеферович най-вероятно ще елиминира любимец на публиката като Гого или Филип (заради storyline-a между двамата) и най-вероятно ще е нагласена битка като играта с Поли миналата година. Та да не плямпам много в момента ни се изкарва с поведението му и с това, че казва че е готов да се жертва за жените в племето си Валери като герой и най-вероятно му е казано от продукцията и това ще е крайният победител. Просто от продукцията искат да го изкарат чист, умен и красив и достоен човек като знаят, че той има съюз в самото племе и няма да го пратят на номинация и за да има контрапункт на това Филип въпреки, че е най-интелигентният в племето им е изкаран сексистът, лошия, арогантния, за да може в по-късен етап да има победа на доброто над злото - Валери. Плюс няма да е изненада, ако имат договорка Джеферович и Валери да делят парите при победа, като Евгения манипулира всички жени и да пази Валери, подобна роля на Йори мисля, че се казваше в сезона на Сървайвър, който спечели мъжа и.

# 603
Аз пък го разбирам Чакалчето. Всеки е отишъл за победа и играе за да стигне възможно най-напред. Откъде-накъде някой ще се жертва за друг и ще се самопредлага за номинация? Жълтите жени нали са големи амазонки, защо толкова се страхуват от арената?
Много ме разсмя Чакалов като каза на Фифо да се връща от дуела, защото иначе: " ще остана сам чакал сред вълци". Simple Smile Много точно казано.

# 604
По мое впечатление почти всеки сезон Жълтите са най-комплексни и се представят най-стабилно с умерено спокойствие (те са и най-скучни); Сините са най-странните птици и често се мъчат на реката; а пък Червените са най-големите биткаджии и толкова пращят от спортна злоба, че чак си скъсват нервите. Трудно е да се обобщят такива изводи за толкова сезони и има не малко изключения, естествено.

# 605
По мое впечатление почти всеки сезон Жълтите са най-комплексни и се представят най-стабилно с умерено спокойствие (те са и най-скучни); Сините са най-странните птици и често се мъчат на реката; а пък Червените са най-големите биткаджии и толкова пращят от спортна злоба, че чак си скъсват нервите. Трудно е да се обобщят такива изводи за толкова сезони и има не малко изключения, естествено.

Точно така си е вече четвърти сезон.Wink

# 606
Размишлявам си защо Чакала не предложи Михаела за капитан? Защо примерно вместо да ѝ каже, че ще я номинират, не ѝ беше казал, че ще я подкрепят за капитан?
Пак е от другата коалиция като Мирела;
Дава ѝ знак, че иска да играят с нея;
Насочва вниманието на Женя (в случай, че не се е усетила), че тя играе двойната игра. Така слага мишена на Мишето от страна на Женя и тънко Михаела да мине в мъжката коалиция.

# 607
Поведението на Мирела е неадекватно, все едно не е влезнала във формат, в който ще има един победител. Някой го определи, че все едно е на летен лагер и е прав. Чакала също е прав като каза, че тя разчита да я добутат до финал. Мани и Фейгин са доста по-изявени от нея и се справят по-добре.
Издразни ме Мирослава, хората, които издъниха основно племето са тя, Веска и Зорница/ако не се лъжа тя също доста се позабави на хвърлянето на топката/. Генчо нямаше почти никакво участие в играта този път. Не обича родопската снаха да си признава вината и това е.
Зорница е страшно глупава,а занапред искам Веска да я сложат на пъзел, все пак се зарича, че щяла да се справи по-добре, дано да има възможност да го докаже.

# 608
https://youtu.be/qEIRPmNkA5M
Извинявам се, че се повтаря. За тези, които не са го гледали.

# 609
Много ми е интересно довечера дали ще има директна елиминация в капитанската битка? Много странно се държат и трите за главата.. Въпреки, че в анонса нищо такова не е намекна то... Та си мисля просто. Не са ли много като хора на този етап от Играта?

# 610
Гласувах за Фейгин основно, има нещо в това момиче, което много ми харесва. Изглежда малка, крехка, невинна, но на битките се справя много добре и се раздава. Няма при нея егоцентризъм, няма такава глуповата наивност като при Мирела, няма биене в гърдите като при Елица, малко още ѝ трябва увереност.

# 611
  • София
Жълтите вчера:

Йей, резиденцея, откога не сме виждали огледало!

Илиан от сините (отивайки в стопанството, където досега бяха жълтите)

Ааа, огледало!

Joy

# 612
  • София
Много ми е интересно довечера дали ще има директна елиминация в капитанската битка? Много странно се държат и трите за главата.. Въпреки, че в анонса нищо такова не е намекна то... Та си мисля просто. Не са ли много като хора на този етап от Играта?
Всъщност, има много резон в твоите думи. До момента 1 човек е отпаднал, само влизаха в племената. Има 23 човека. Ако финалът е от 5, то има още 18 седмици да се точат Grinning Не си спомням на какъв етап на капитанската битка има директна елиминация.

# 613
Много рано ми се струва за директни елиминации. Thinking

# 614
  • Където морето целува небето...
Жълтите вчера:

Йей, резиденцея, откога не сме виждали огледало!

Илиан от сините (отивайки в стопанството, където досега бяха жълтите)

Ааа, огледало!

Joy
Това беше стъклото на прозореца над леглата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт