💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 083
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 570
Много по интересно щеше да е ако Пухи беше там когато дадат храната на Георги. Другите също ще преглъщат, ама с Пухчо щеше да е интересно.

# 571
Хехехехе Simple Smile
Двама от най-зле представилите се играчи през сезона.
Друго си е като има зоб.

Жаждата за внимание какво ли не прави 😅

Ами,фалшиви са - да, готови само за 5-10 мин и после няма и следа.

Да имаш изпъкнали и видни мускули не значи автоматично ,че тези мускули имат нужната издръжливост в дългосрочен план.

Ще се повторя,ама дърпане на камиони и напъни кой повече кг ще вдигне, за мен не са спорт,сори.

# 572
Това не е никакъв спойлер, но се замислих като съпоставя излъчените кадри на отделните участници и нишките истории, които ни пускат за да има storyline през целия сезон и анализирам как е сформирано племето, то определено жълтото племе е абсолютно фаворизирано, защото нямат нито един участник, който да е подбран да влачи отбора надолу + че Джеферович и Валери са сложени в това племе то определено имат гръб от продукцията. Валери и Евгения за да сформират толкова бързо коалиция то се познават извън формата и няма да се изненадам да ви пророкувам от сега, че Джеферович най-вероятно ще елиминира любимец на публиката като Гого или Филип (заради storyline-a между двамата) и най-вероятно ще е нагласена битка като играта с Поли миналата година. Та да не плямпам много в момента ни се изкарва с поведението му и с това, че казва че е готов да се жертва за жените в племето си Валери като герой и най-вероятно му е казано от продукцията и това ще е крайният победител. Просто от продукцията искат да го изкарат чист, умен и красив и достоен човек като знаят, че той има съюз в самото племе и няма да го пратят на номинация и за да има контрапункт на това Филип въпреки, че е най-интелигентният в племето им е изкаран сексистът, лошия, арогантния, за да може в по-късен етап да има победа на доброто над злото - Валери. Плюс няма да е изненада, ако имат договорка Джеферович и Валери да делят парите при победа, като Евгения манипулира всички жени и да пази Валери, подобна роля на Йори мисля, че се казваше в сезона на Сървайвър, който спечели мъжа и.

# 573
Алекса за Пух:
Ако има малко чест, сам ще се изгони.  Туш!

Самият Алекса също почва да ме нервира. Племето се радва, че отиват на меко - той гледа лошо (да, ние знаем защо, не пасем трева, но е тъпо). Изпари му се колективния дух.

Мирка сякаш някой я беше инструктирал че колкото по-малко говори - по-добре. И в началото я харесвах. Но колкото повече се случи да каже нещо, не си помага на реномето.  Бе цялото племе вика, преживява, помага на който е по трасето къде със съвети, къде с окуражаване (най-много Генчо помагаше), тя стои и гледа с досадата на учителка от предучилищна, на която ѝ остава 7 месеца до пенсия, а покрай нея децата скачат и играят.

Филип и Чакала си говорят колко била зле Мирелка и как да я изгонели. Следваща сцена - възторжено я избират за капитан. Трето действие - коментират как хич не ставала за капитан. Добре, Тупарев, аз имам само едно обяснение - нареждате им за кого да гласуват и кой да бъде капитан. Всичко това е ваше решение, а ние балъците да си мислим, че уж участниците мислели някакви стратегии.

Гого ме изпълни с тая скромност:  "Ето тука го сложи..завърти го сега, а така.. Браво Касиме!" Както вече писаха - точно все едно с 5-годишно дете реди пъзела.

И един въпрос породен от промото. Кой идиот ги купи тия брадви дето се чупят като ги хвърли момиче към дървена стена?

Филип гласува за Митко да бъде капитан ,не Мирела 😄

# 574
Леле тая Джаферович каква манипулаторка е само.
Мирела вече е решила, че ако спечели ще вземе предимство за племето, ама Женя не, та не - чудела се била как е по-добре. Да се чуди на себе си. Какво дава наклон на момичето.
Филип се държи като бастун. Жалко за уменията и за хубостта му. Това поведение на дърво, съсипва всичко. Нещо малко а'ла Андрей от миналия сезон го раздава. Макар че, на Андрей онова дребното му намери слабото място и го размекваше. А Фифо ми е пълен гьон откъм емоция.
Мирелка ( или Мариелка - съжалявам, все се й бъркам името) май наистина си вярва, че като капитан е имала особен принос за победата Simple Smile Още повече - че и другите мислят така. Ами...блажени са вярващите.

Касим се оказа един голям балон. Как пък реши, че може да решава пъзели тоя човек. Цецо все повече ме разсмива. Особено и в комбинация с реакциите на възлюбената Вики на опитите му за нежност и откровенията му, са голяма комедия двамата.
Илиян ме плаши с тия физиономии, дето ги прави. Сакън да не му кажат нещо на него - типичен...хайде да не казвам какво, че да не отнеса банан.
Алекса дотук чак да показва някакви кой знае какви умения - не виждам. Добре, че е Гого и донякъде двете момиченца - Мани и Фейгин, та да печелят по някоя игра Супергероите.

Червените как пък точно Зори решиха да сложат да реди пъзел? Тия акъл имат ли? Тя едвам едно изречение сглобява, те цял пъзел чакат от нея. Веска доскоро ми беше забавна, но вече прекалява и не е обективна. Очаквам с нетърпение да видя как точно ще се случи храненето на Георги, докато съплеменниците му хрупат джанки. Изобщо, този сезон Неделчо има много плод за нови анимацийки. Чакам ги с нетърпение Simple Smile

# 575
От ИВ мразя две зуми "машинка/и" и "зверове". Всяко умалително е не нежност, а умаловажаване. А за съжаление Касим наистина не разбира от ребуси и пъзели. В главата му няма цяла картина, на това какво може да се получи.  Но ми харесва, че са дали шанс и на него да участва. Малко опровержение на това за 99% труд. Упорството помага, инатът помага, но талантът е огромна сила. Ако се съчетае с липса на мързел и устрем- какво по-хубаво от това. Не ми харесва това, на което подлагат Цецо. Ако чуя от някой като него това за токчетата по мой адрес пред камера - ще го прасна по главата.

# 576
вчера сините пак бяха зле. реално гого и алекса праят нещо, другите са или среедно или ниско ниво. фейгин не се справи, но тя за мен като цяло не е силен играч. безлична и безволева ми е. не я харесвам особено. касим също е тотал щета, ясно е. цецо също е слаб, само да врещи може. илиян е едно голямо миризливо с налуден поглед. бил повишил тон гого? лигльо смотан.
червените имат нужда от някой, който да ги води. иначе не се справят, особено с мисловната и логическа част. генчо се справя добре за мен, най-адекватен е и не е глупав. не трябваше да е на брега да дърпа, а да участва. защо пуснаха лоботомираното на пъзела обаче, за мен е загадка. а онова пак реве.

# 577
  • Другата България
Скрит текст:
Алекса за Пух:
Ако има малко чест, сам ще се изгони.  Туш!

Самият Алекса също почва да ме нервира. Племето се радва, че отиват на меко - той гледа лошо (да, ние знаем защо, не пасем трева, но е тъпо). Изпари му се колективния дух.

Мирка сякаш някой я беше инструктирал че колкото по-малко говори - по-добре. И в началото я харесвах. Но колкото повече се случи да каже нещо, не си помага на реномето.  Бе цялото племе вика, преживява, помага на който е по трасето къде със съвети, къде с окуражаване (най-много Генчо помагаше), тя стои и гледа с досадата на учителка от предучилищна, на която ѝ остава 7 месеца до пенсия, а покрай нея децата скачат и играят.

Филип и Чакала си говорят колко била зле Мирелка и как да я изгонели. Следваща сцена - възторжено я избират за капитан. Трето действие - коментират как хич не ставала за капитан. Добре, Тупарев, аз имам само едно обяснение - нареждате им за кого да гласуват и кой да бъде капитан. Всичко това е ваше решение, а ние балъците да си мислим, че уж участниците мислели някакви стратегии.

Гого ме изпълни с тая скромност:  "Ето тука го сложи..завърти го сега, а така.. Браво Касиме!" Както вече писаха - точно все едно с 5-годишно дете реди пъзела.

И един въпрос породен от промото. Кой идиот ги купи тия брадви дето се чупят като ги хвърли момиче към дървена стена?

Филип гласува за Митко да бъде капитан ,не Мирела 😄
Абе ти пък сега, не дръж на тия работи! Joy Филип и не каза онова за олимпиадата, но когато човек е пристрастен и обсебен от нещо в някой, когато толкова иска да го втълпи и на останалите това нещо за този някой нищо друго няма значение, освен да се пише и говори САМО за нещото на този някой. И така може някой да повярва, откъде да знаеш? Другият момент е именно посочения от съфорумката - толкова са им режисирани и диалози, и монолози, че понякога има пълно разминаване в рамките на дори само 5 минути екранно време.

# 578
За утрешния епизод очаквам - половината време капитанска битка, другата половина Георги яде на реката 🤣🤣🤣🤣🤣

Може пък за разнообразие да ни пуснат пак онзи дълбокомислен любовен диалог между Мирелкаи Валерката:
- Ъъъ...?!
- Ммм...
- Ааа...!!
- Хмм.......

# 579
Моето обяснение за казуса Касим е, че буквално: не вижда. Недоскив. Той иначе решава пъзели с нормални размери на маса. Една част ти е по-малка от пръста. С един поглед в не много широк обхват виждаш всички части, пръснати на масата. Тук частите са гигантски в сравнение с домашните пъзели. Пръснати са не на маса 50х50см пред очите ти, а на няколко квадратни метра по земята навсякъде около теб. Самият пъзел, дето си наредил до момента, е няколкометров от петите до високо над главата ти, а не сантиметри на масата отпред. Т.е. ти буквално не го виждаш целия с един поглед, особено ако нямаш отлично зрение. Даже донякъде съплеменниците, дето стоят отстрани и ти подвикват, виждат пъзела по-добре от теб и могат много по-бързо да забелязват правилните свързвания.

Та технически е вярно, че Касим не вижда цялата картина, но не заради слабост в начина на мислене или предварителни умения, а по-скоро чисто когнитивни недостатъци. Така или иначе, резултатът си е същият - човекът за съжаление не се справя достатъчно добре с пост, на който трябваше да бъде изключителен.

# 580
Идеалното племе от 4 -те мъже би било:
Генчо, Филип, Гого и Георги -> универсални войници
Тези 4 -мата покриват всякакви постове. Гената ще им е лидер, а 3 мата ще са нинджи на всякакви дисциплини. На това племе бих заложил, като Непобедими. Генчо според мен ще може да се разбере с всеки от тях, много добър оратор е и може да мотивира хората. Не е от хората шкаф и мозък на пиле, главата му работи на бързи обороти.

За 4 те жени ми е много трудно да ги намеря в този сезон. За 3 поне се сещам: Мани, Ралица и Елица, много може би Жени, но ми идва малко тегаво, като вземе да говори някак настрани с устата и да злобее.

# 581
като не вижда да се отдалечи.
всъщност не ми се вярва това да е причината. казвам го като супер недоскив с огромен диоптър.
за мен просто не е добър и най-вероятно блокира под напрежение.

# 582
като не вижда да се отдалечи.
всъщност не ми се вярва това да е причината. казвам го като супер недоскив с огромен диоптър.
за мен просто не е добър и най-вероятно блокира под напрежение.

Точно казано, не може да работи под напрежение. Трябва да е в стерилна среда, без хора и някой да го юрка и той да си нарежда и да си нарежда и големия пъзелист се изкарва. И аз нареждам кубче рубик, но след няколко часа, а там се търси бързина Grinning

# 583
Стандартен пъзел 1000 и над 1000 части пръснат на масата не се реди лесно, нито имаш "око", частите се сортират.
А Касим снощи пак се опитваше да напъха/напасне триъгълна част в края, където е заоблен пъзела. Сега видях, че има епизода в тубата, набързо прегледах кадрите с пъзелите, Касим няма част която да е улучил, направо комични поставяния има. Ако имам време ще щракна, но за съжаление на момчето му трябва спокойствие като на един обикновен любител пъзелист.

# 584
  • Буркина Фасо
Моето обяснение за казуса Касим е, че буквално: не вижда. Недоскив. Той иначе решава пъзели с нормални размери на маса. Една част ти е по-малка от пръста. С един поглед в не много широк обхват виждаш всички части, пръснати на масата. Тук частите са гигантски в сравнение с домашните пъзели. Пръснати са не на маса 50х50см пред очите ти, а на няколко квадратни метра по земята навсякъде около теб. Самият пъзел, дето си наредил до момента, е няколкометров от петите до високо над главата ти, а не сантиметри на масата отпред. Т.е. ти буквално не го виждаш целия с един поглед, особено ако нямаш отлично зрение. Даже донякъде съплеменниците, дето стоят отстрани и ти подвикват, виждат пъзела по-добре от теб и могат много по-бързо да забелязват правилните свързвания.

Та технически е вярно, че Касим не вижда цялата картина, но не заради слабост в начина на мислене или предварителни умения, а по-скоро чисто когнитивни недостатъци. Така или иначе, резултатът си е същият - човекът за съжаление не се справя достатъчно добре с пост, на който трябваше да бъде изключителен.
значи не вижда големите части, а малките не са му проблем. нали е с очила, вероятно заради
проблем с очите.
а и друго - кой му пречи да нареди пъзела на земята и после бързо да го преместят на стойката ?
в този формат Касим не може да реди пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт