💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 101
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Sunshine state
На ръба съм да спра да гледам. Писна ми от синхроните на Женя - то не беше плюене по Филип, то не беше чудо, също така и от малоумията на Мирела и превъзнасянето й. Вече дори и говорът й ме дразни.
Отделно Фейгин с абсолютно изсмуканото капитанство ги замота яко, а после Касим ги дозакопа с бездействието си на пъзела.
Аз ако съм на Гого няма да се раздам на елиминационна и да ходят на елиминация. Илиян, Мани, Касим и Фейгин ми иде да ги залупкам с едни шамари.. Особено първите двама, че те въртят всички. Психопатският поглед на Илиян е направо за някой хорър филм, а провлаченият флегматичен говор на Мани ми опъва нервите на Макс.

# 556
Моля гласувайте за Епизод 23  (3-ти Октомври)
https://www.surveymonkey.com/r/VG5SVB6

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
Както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика ще има всеки уикенд.

# 557
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гого понапълнял наистина е по-симпатичен.В игрите е много изпит и лицето му е като "смазано". Нe искам да го засягам,но така излиза на телевизора.

Имам страници за изчитане,но нямам време днес.
Аз и трябва да наваксам с края,защото гледах само до момента с пъзела.

И какво,Цецо сваля Виктория? лол
Kасим наистина е излишен във формата. Значи е лъгал,че може да решава пъзели ли?Не му разбирам стратегията.

Джаферович злобна и неприятна. Не я понасям,а в началото бях тръгнала с положително мнение за нея. Как може цялата ти игра да е една обсесия около Фифо и всяка негова дума да преиначаваш,за да ти е удобно?! Ясно ми е,че играе картата на "мъжете гонят жените,дайте ние първи да ги изгоним,по-възможност силните",но другите глупачки около нея как не се усещат?!

# 558
Замислих се какво ли щеше да бъде ако Мани (от миналия сезон) беше при Жълтите. Сигурно щеше да има физическа саморазправа с Джаферович. Манка си беше безполезна, но щеше да им изпили нервичките. Тогава щяхме да гледаме шоу. Щеше да е грозно, но все пак сеирът си сеир.
Касим може да е добро момче, но не е за такова състезание. Ако имаше поне малко достойнство, щеше сам да пожелае да излезе.

# 559
Хареса ми Гого как се самобичува и само критикува за забравените части- още повече ми се издигна в очите. 13 секунди не му стигнаха. Добър е на пъзели. Аз лично смятам, че слаби места са му плуването и на а чиста физическа сила. Това е. Пак изнесе племето на гърба си.
Интересно, че нито за секунда не се сети да обвини Касим, че не е отворил втория сандък, а обвиняваше себе си. Там гледат на Касим като на 5-годишен. Той и той така се държи. Гледа сериозно и обективно на себе си, точно както 5-годишно дете би го направило...

Генчо е много добър за лидер и мотиватор. Сърцато ги подкрепяше всички до един. Само да му вървят по свирката и всичко ще им е наред, ама те не слушат...Trollface

# 560
  • София
Очаквам с нетърпение сеира тук когато Гого отпадне.
Фифо, ти ли си Grinning Мачкай!

# 561
Ох Касиме, къде си тръгнал в такива игри. Еди кой си щял да плува заради него, еди кой си щял да бяга заради него, а наш Касим се слави с нареждане на пъзел, а там е пълно дъно. Едно меланхолично, бавно, да има човек нерви и търпение да чака.

Същата Мирела. Тоя и обещал това, оня онова, а тя  само да хубавее. Жалка работа. Уж големи хора, а мислене на десет годишен.
Иначе гласувах два пъти за Елица.
И за много добър сезон, заради Филип и Гого. Ако ги задържат до края и са на финал един срещу друг, сезона ще е отличен.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 07:54 от April morning

# 562
  • SF
Не знам дали с Мария се познават от преди това, но двете участваха заедно във "VIP Borther 3" през 2009 г. и тогава децата на участниците ги посещаваха през уикенда, без тези кадри да се излъчват, просто имаха това право заради балготворителния характер на сезона. Възможно е там да са се сприятелили с Гала. .......

Е, няма значение дали са се сприятелили по време на ВИП Брадър или преди това, когато Гала я е интервюирала многократно. Достатъчно дълъг период за едно приятелство е. Двете семейства се познават добре. Валери е бил мъничък тогава. Няма как Гала да не говори с любов за това момче, което е порастналият син на нейна най-добра приятелка.
Снимката с венците на Мария Гроздева и Йордан Йовчев е от  Атина  2004 и лавровият венец беше един от символите на тези олимпийски игри. С лавров венец окичваха медалистите на стълбичките. Тогава Данчо завоюва "онзи" сребърен олимпийски медал, който си беше златен. Но това е оф топик.
А в темата говорят така за Мария Гроздева, защото в темата си се говори така.
Без да е син на мое приятелско семейство, не намирам да кажа една лоша дума срещу Валери.

# 563
Вчера в лайфа Чакалов каза на Генчо, че много му се кефи за дар-словото, което има 😉 Ако той и Филип имали толкова акъл щяло да е различно в тяхното племе 🤣🤣🤣

Горкият Филип, много отчаян ми изглежда от салтата на Гого🤣🤣🤣Другите се радват, той ще заплаче 🤣🤣🤣

# 564
Историята на "паницата леща", дали Гого случайно сготви точно това? А Илиян се обезсмърти...
Скрит текст:
В Битие Исав се завръща при брат си близнак Яков, гладен от нивите. Той моли Яков да му даде малко „червена яхния“ (игра на прякора му, на иврит: אדום ʻEdom, което означава „червен“.) Това се отнася до червената му коса. Яков предлага на Исав купичка яхния от леща в замяна на първородството на Исав (на иврит: בְּכֹרָה bəḵōrāh, правото да бъде признат за първороден син с власт над семейството) и Исав се съгласява. Така Яков придобива първородството на Исав. Това е произходът на английската фраза „за бъркотия от гърне“ pot mess.

# 565
Алекса за Пух:
Ако има малко чест, сам ще се изгони.  Туш!

Самият Алекса също почва да ме нервира. Племето се радва, че отиват на меко - той гледа лошо (да, ние знаем защо, не пасем трева, но е тъпо). Изпари му се колективния дух.

Мирка сякаш някой я беше инструктирал че колкото по-малко говори - по-добре. И в началото я харесвах. Но колкото повече се случи да каже нещо, не си помага на реномето.  Бе цялото племе вика, преживява, помага на който е по трасето къде със съвети, къде с окуражаване (най-много Генчо помагаше), тя стои и гледа с досадата на учителка от предучилищна, на която ѝ остава 7 месеца до пенсия, а покрай нея децата скачат и играят.

Филип и Чакала си говорят колко била зле Мирелка и как да я изгонели. Следваща сцена - възторжено я избират за капитан. Трето действие - коментират как хич не ставала за капитан. Добре, Тупарев, аз имам само едно обяснение - нареждате им за кого да гласуват и кой да бъде капитан. Всичко това е ваше решение, а ние балъците да си мислим, че уж участниците мислели някакви стратегии.

Гого ме изпълни с тая скромност:  "Ето тука го сложи..завърти го сега, а така.. Браво Касиме!" Както вече писаха - точно все едно с 5-годишно дете реди пъзела.

И един въпрос породен от промото. Кой идиот ги купи тия брадви дето се чупят като ги хвърли момиче към дървена стена?

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 09:35 от Soney

# 566
Хора, имайте предвид, че при някои мъже липсата на храна им се отразява погубно на мозъчните клетки 🤣 При червените Куков бил най-зле - не можел да търпи глад, затова и рано превъртя играта. При сините Цецо е на черешата от самото начало, а Илиян снощи се качи на нея 🤣🤣🤣 Не го оправдавам, просто погледа му беше много гладен 🤣 И все пак преди да хване филията хвана перчема да оправя🤣🤣🤣

# 567
Ох, Мирела, милата, на лайфа! "Ох, бе, Чакалов, в днешния епизод много ви се ядосах на теб и Филип, ама не мога да се сетя на какво точно ви се ядосах. Чакай да питам тука...Някой спомня ли се тази вечер на какво се ядосах? Абе много се ядосах, никой ли не си спомня? Абе вие не си ли спомняте на какво...? Smile

# 568
За избора на Мирела за капитан от Чакалов и компания- за мен е нормално, въпреки номинациите. В крайна сметка Мирела се върна от елиминационната, има право и тя да поиска да се изяви. Тук не е въпросът всеки път да е най-брилянтният играч, всеки иска да докаже себе си. При положение, че племето гласува като едно в случая, няма защо да не я подкрепят, със сигурност е по- добре от Джаферович. Индивидуално трябва да мислят за оцеляването си и затова Чакала търси начин за коалиция. Мирела обаче показа наченки на воля вчера Джаферович като я мотаеше какво да избере за капитанството- изцъклих се колко е нахална- да избере евентуално саби, за да ТЯ да ги управлява после.😳 Мирела обаче каза, че иска да подкрепи отбора си- не знам дали на практика е така и дали ще има такава ситуация, но ми хареса в случая.

# 569
  • София
Чакалчето много добре си каза. "При номинации аз и Филип сме на пангара." Когато жена е капитан, така ще са Grinning А Мирелчето прави, каквото мама Жени каже.
Гого става все по-голяма заплаха за останалите, защото и на пъзелите се оказа машина. Ще го разберат, но ще бъде късно.

Общи условия

Активация на акаунт