💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 126
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Хванах края на живото в инста. Генчо го целят в сърцето кофти коментари по негов адрес. А Чакалчето ни похвали, какви сме умни и добри, но предупреди Мирела да не влиза, хахахаха. Чакалче, благодаря за милите думи 😁
Ама защо да не влиза? Те всички са наясно още когато са се цанили за статисти в този театър, че ще има коментари, всякакви. Според зависи, ако има някой, на когото да се сърдят, нека това е Тупарев, защо ние? Ние сме си бели и добри, коментираме това, което виждаме.

# 526
Хванах края на живото в инста. Генчо го целят в сърцето кофти коментари по негов адрес. А Чакалчето ни похвали, какви сме умни и добри, но предупреди Мирела да не влиза, хахахаха. Чакалче, благодаря за милите думи 😁

Чакалчето голяма душичка.Фенка съм му.😁

# 527
Зори се конкурира с Йоги Бера.

Скрит текст:
Избрани йогизми:
"Трябва да бъдеш много внимателен, ако не знаеш къде отиваш, защото може да не стигнеш там."
"На теория няма разлика между практиката и теорията. На практика има."
"Бейзболът е 90% психика, останалата половина е физика."
"Ако стигнеш до разклонение в пътя, тръгни по него."
"Винаги ходете на погребенията на другите, иначе те няма да дойдат на вашето."
"Половината от лъжите, които казват за мен, не са истина."
"Бих дал дясната си ръка, за да си служа еднакво добре и с двете."

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 00:58 от nmuron

# 528
Чакалчето и мен ме спечели за фенка. Страхотен човек си. Мил, добър и искам да ти кажа, че, когато синът ми порасне искам да има учители, като теб.

# 529
  • София
Един час синхронни и простотии. Нищо съществено, освен изборът за Капитан и прословутите 2 гласа. Така ли па един няма, който да не го вълнува да ли ще иде на елиминации или няма да иде... Може и да има.. Фифо и Гого.
Филип многократно показа, че го интересува дали ще бъде номиниран, също толкова, колкото и жените в неговия отбор, според мен това е нормално. Относно Гого - може и да не разберем дали има против да ходи на елиминации, защото няма скоро да попадне в такава ситуация, и от двете коалиции го ценят и харесват. Засега само от Алекса и Валери сме чули, че нямат против да ходят на елиминации, и честно казано, намирам го за неестествена реакция, но има и такива играчи. Sweat Smile Остава да видим как ще реагират, ако / когато желанието им се осъществи.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 01:52 от La Vikinga

# 530
  • софия
Ама защо да не влиза? Те всички са наясно още когато са се цанили за статисти в този театър, че ще има коментари, всякакви. Според зависи, ако има някой, на когото да се сърдят, нека това е Тупарев, защо ние? Ние сме си бели и добри, коментираме това, което виждаме.
Тя обясни преди това, че избягва да чете коментари, заради хейта. И след това Чакалов ни похвали, тя се зарадва, че сме били пичове и той и секна ентусиазма. 😀 Честно казано я разбирам. Малка е, знам колко беше важно мнението на околните за самата мен на тези години и аз бих се сдухала,  ако ме хранят постоянно. Според мен е избрала правилен начин за нея си да се опази. Много съм съгласна с Велислава в Надкаст. Тогава тя каза едни много мъдри за мен думи. Че всички, които са в играта са се постарали не малко за да успеят да минат кастинга.  Това си е победа. И че всеки от тях заслужава уважение, че е вътре и ни забавлява. И тези думи са близки до моето възприятие.  Старая се да не хейтя (много) и да не казвам неща, които нараняват. Сега отивам да си пусна епизода, че го гледах от тук от там. Лека ви нощ, банда!

# 531
Обаче продукцията направи услуга на Алексата, да не влеза при червените и Елица да му реве, да му пили и да го командори. Ще си почине човекът 😅😅😅
Направи ли ви впечатление нейната физиономия, която изглеждаше ядосана, че синьото племе ги е било и в частност Алекса я е победил. Може и да има обвинения как си е позволил да допусне това

# 532
# 533
  • Другата България
Аз също отначало бях предубедена към Чакалов, дори не знам защо.
Сега съм с много позитивно мнение. Подчертавам - до момента. Sunglasses

# 534
Пускането на Гого с Касим на пъзела, е като тест за уменията му. За сега Касим е бил с Мани, Фейгин и Гого и не се е представил на нивото за което претендираше. Това едва ли им убягва на племето, че им е в тежест. Ако има елиминации тази седмица, трябва да пуснат Касим и Цецо на дуел. В тази комбинация, ще има син отпаднал, срещу когото и да излезнат.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 01:00 от DevmasterY

# 535
  • earth
Очаквам с нетърпение сеира тук когато Гого отпадне.

# 536
И защо така с лошо? Конкурент ли си или близък на конкурент 🤔

# 537
  • София
Пух каза,че бой ще има на ринга или в клетка  с голи ръце или ръкавици със съдия.Ще си защити Пух така достойнството,че не е мишка. Напълно официялно събитие ще е ,Алекса си бил в София ,но не му се е обадил за сега. Пух каза ,че не си говори с него и изобщо не му разбира сръбския език .И като се правил на мъж да идва да се бият,а не само да актьорства .
Едва сега чета постовете от по-рано днес и попадам на това резюме на участието на Аспарух в "На кафе". Наистина не мога да повярвам, че той смята, че е прав в този спор и че споровете се разрешават така. Дано от другата страна да продължава да получава само тишина. Този сезон се отличава с много на брой способни участници, но и с това "петно", досега за три сезона не е имало физическа саморазправа нито закана за такава.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 01:13 от La Vikinga

# 538
И защо така с лошо? Конкурент ли си или близък на конкурент 🤔
JoyJoy Участник е. Joy леле хора яко сте във филма...Ама е забавно в темата

# 539

Защо!? Завиждаш ли, че Гого има толкова фенки, а реалният победител явно няма....Който вероятно се крие зад твоя профил.

Общи условия

Активация на акаунт