💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 172
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 510
Елица ревеше с глас на промото за утре, дали е спечелила? Чак не ми се вярва да е от радост.

# 511
  • София
Съгласна съм, че участието на Касим е напълно безполезно. Анка Арията и Мани 1.0 бяха в същата категория, но поне техните издънки бяха забавни, докато Бога на пъзелите е просто жалък.

Анка срещу Коша и Мани срещу Стената са култови моменти от предаването, а Касим с нищо няма да се помни.

Суплексите срещу Лефтеров бяха забавни. Кръжеше около него като една досадна муха, хаха
Ще се помни и викането му, по-скоро воя който издаваше.
Да, не е толкова колоритен образ. Но пък е много добро момче иначе.

# 512
Изгледах епизода. Дребчо заспа. Изчетох Ви и гласувах за Фейгин. Сега да коментирам.
Един час синхронни и простотии. Нищо съществено, освен изборът за Капитан и прословутите 2 гласа. Така ли па един няма, който да не го вълнува да ли ще иде на елиминации или няма да иде... Може и да има.. Фифо и Гого.
За ЧервенитеЗори тъпото, копае дъното. Генчо - гледа им сеира. Жорката е над нещата. Лежерен, Лежерен. Мирослава, Елица и Звезда не ми се коментират. Изборът на капитан не е изненадващ.
Жълтите Мирела, красива и куха между ушите. Обаче как ги върти Лефтеров и Валеркара.. Не е истина просто. Както куче си я пази стопанина. Язък за Митко - изглежда много добро момче. Чакалчето е наясно със всичко, разгадал е на всеки социалната игра и действа, при това умно, без излишни драми. Фифо, си е Фифо. Куца му социалната игра, директен е и е супер. Жени е ясна, тя дърпа конци те при капитана. Михаела и Ралица - губят ми се.
Сини Радвам се за Фейгин. Освен това си мисля, че Гого си играе по неговите си правила. Винаги се номинира за капитан сам - себе си. Искам да го видя и за Елиминации как се номинира. Илиян е ужасен, Мани и Касим липсваха в тоя епизод. Вики и Цецо - новата любовна двойка (много станаха).

Играта: Много добро представяне от Жълтите. Хареса ми Гого как се самобичува и само критикува за забравените части- още повече ми се издигна в очите. 13 секунди не му стигнаха. Добър е на пъзели. Аз лично смятам, че слаби места са му плуването и на а чиста физическа сила. Това е. Пак изнесе племето на гърба си. Червените бяха трагични.

Нали се чудих е каква е професията на Гого - каза, че 2 години е учил за готвач. Той им сготви и им разпредели храната. И вярвам, че е наистина е дзен, щом Илиян каза в синхрона, че никога не е повишава тон. Но има какво да видим от него.

П.с Дяволо не гледай лайфа на Чакалчето, Мирела и Гената пуснаха спойлер. Спрях да гледам за да пиша коментар тук, сигурно има и още.

# 513
Съгласна съм, че участието на Касим е напълно безполезно. Анка Арията и Мани 1.0 бяха в същата категория, но поне техните издънки бяха забавни, докато Бога на пъзелите е просто жалък.

Анка срещу Коша и Мани срещу Стената са култови моменти от предаването, а Касим с нищо няма да се помни.

Суплексите срещу Лефтеров бяха забавни. Кръжеше около него като една досадна муха, хаха
Ще се помни и викането му, по-скоро воя който издаваше.
Да, не е толкова колоритен образ. Но пък е много добро момче иначе.
Все още има време да си хвърли една торбичка на главата и Касим.
Не сме видели все още най-доброто от него със сигурност.

# 514
Като цяло добра познаваемост, но с Алекса за капитан изгърмяхме масово и брутално.
Браво на тези малко хора, които са повярвали на коалицията на умните и че няма да изтърват кокала. Тази коалиция се оказа бетон. Засега не се е пропуквала нито веднъж. Даже с умелите действия на Илиян и Мани привлякоха на своя страна Касим.
Касим бе обиден, че Цецо е гласувал за него, а точно това са целели. Цецо и Вики трябваше да си разменят гласовете. Цецо да гласува за Велислава, а Вики за Касим.

НО, при 4 на 4 човека, няма никакво значение кой ще е капитан при племенен съвет. Защото номинирани ще са винаги по 1 играч от двата лагера.

Има си значение. Ако не отпадне син тази седмица, другата пак ще имат решаващ глас при равенство за капитан и пак ще хванат капитанството с 2 гласа. При равенство на 3 номинации по 3 гласа, пак имат решаващ глас.

# 515
Манка от къде ги вади Тези червила на реката Simple Smile даже май са с различен цвят Simple Smile
Интересно в тази конфигурация как не се разпадат червените-там освен Генчо, Георги и Елица, другото си е за чистене.

# 516
Ох Касиме, къде си тръгнал в такива игри. Еди кой си щял да плува заради него, еди кой си щял да бяга заради него, а наш Касим се слави с нареждане на пъзел, а там е пълно дъно. Едно меланхолично, бавно, да има човек нерви и търпение да чака. И как изтъква, вече станахме 2-ма в реденето на пъзели. Наредил 3 пърчета и през другото време се върти, като муха без глава и много доволен от какво? Като го гледам пред екрана ми идва да нахраня рибите в реката с него Grinning. Поне те да захлебат нещо. Дано скоро се разкара с неговия сподвижник Цецо. Иначе за промото утре си мисля, че ще бие Мирела или Елица. Фейгин е кофти капитан, безидейна. При Мирела е най-лесно капитанството, всеки си прави, каквото знае и може. Там са на автопилот. Елица не е обединител и е слабохарактерна, за всичко плаче. Там очаквам деградация тази седмица. Особено и като опънат софрата на Жоро и другите го гледат, как си похапва.

# 517
Манка от къде ги вади Тези червила на реката Simple Smile даже май са с различен цвят Simple Smile
Интересно в тази конфигурация как не се разпадат червените-там освен Генчо, Георги и Елица, другото си е за чистене.
Той Гената е толкова отчаян милия 🤣 Няма желание за живот🤣 Сигурна съм, че Куков му липсва, но няма да си го признае 🤣

# 518
Той Гената е толкова отчаян милия 🤣 Няма желание за живот🤣 Сигурна съм, че Куков му липсва, но няма да си го признае 🤣
🤣🤣🤣 и на мен ми липсва Кукув. Бих го гледала в диалози със Зори. Също и с Веска.

# 519
  • Варна
Скрит текст:
    Според мен, тези парчета трябва да гледат към играчите, а не към нас и ще съвпаднат и цветовете и опашките.
Слагам снимки на пъзела и моя поглед. Не е спойлер, а за да няма чаршафи.

# 520
🤣🤣🤣 и на мен ми липсва Кукув. Бих го гледала в диалози със Зори. Също и с Веска.
Той е много умен, Зори нищо няма да разбере🤣 Но с Веси ще направят хубав спаринг. И все пак залагам на Куков, че ще я надговори. Даже миглите й ще паднат като той включи на пета 🤣🤣🤣

# 521
Той е много умен, Зори нищо няма да разбере🤣 Но с Веси ще направят хубав спаринг. И все пак залагам на Куков, че ще я надговори. Даже миглите й ще паднат като той включи на пета 🤣🤣🤣
Можем само да съжаляваме, че не можем да видим и двамата в комбинация срещу трети 😁

# 522
  • софия
Хванах края на живото в инста. Генчо го целят в сърцето кофти коментари по негов адрес. А Чакалчето ни похвали, какви сме умни и добри, но предупреди Мирела да не влиза, хахахаха. Чакалче, благодаря за милите думи 😁

# 523
На този пъзел Цецо и Гого щяха да ги разбият-дънер и акъл - мощна сила 🤣 Цецо щеше да ги държи частите без проблем и щеше да види и в сандъка, че има още.

# 524
  • София
Гого е Човекът-племе. Да му дават наградата, а може след това 2 месеца да си водят битки и свалки. Което ми напомня от анонса Цецо към възлюбения дългуч “Искам да те видя с токчета, може и бед дрехи “ 😳😂😂
Звучи като сцена от Стивън Кинг
Цветан в предаването има функцията на comic relief, но късно ще го осъзнаем. Smile

Общи условия

Активация на акаунт