💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 136
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 495
Гого е Човекът-племе. Да му дават наградата, а може след това 2 месеца да си водят битки и свалки. Което ми напомня от анонса Цецо към възлюбения дългуч “Искам да те видя с токчета, може и бед дрехи “ 😳😂😂
Звучи като сцена от Стивън Кинг

# 496
https://bg-mam.ma/p/1268344/41745727

Като говорим за сгрешени пъзели 😃 сетих се за този култов пост.

# 497
Гого е Човекът-племе. Да му дават наградата, а може след това 2 месеца да си водят битки и свалки. Което ми напомня от анонса Цецо към възлюбения дългуч “Искам да те видя с токчета, може и бед дрехи “ 😳😂😂
Звучи като сцена от Стивън Кинг
Боже, наистина 🤣🤣🤣 С токчета ще откара 2 метра 🤣🤣🤣 А сега си я представете гола, на токчета, в тъмното бере джанки🤣🤣🤣

# 498
  • София
Пъзелът има общо 4 идентични дракона.

Тоест, объркващо е. Донякъде оправдавам играчите. При липсата на прецизност от продукцията, как да си сигурен дали разминаването в картинката е от това, че си сложил грешното парче или просто си е толкова "качествен" пъзелът.

Принципно се ядосвам на такива ненаредени прецизно пъзели, но тук това нямаше да промени крайния резултат, така че, все тая.

# 499
  • Варна
Касим по спешност трябва да го махнат от телевизора! Ще отнесе целият хейт, а не му е много стабилна психиката. Че не става за пъзели е ясно вече.
Зори ми е топ и искам да я слушам още, но задължително с коментар от Веси.
Алекса почва да събира плюсове и при мен. Дори не рева, че малката мечка отива на реката!

# 500
  • Където морето целува небето...
При жълтите е това парчето, просто горе в ляво имат голям луфт. Ако се вдигне нагоре да се изравни, то опашката и листото ще си паснат. При сините е разменено парчето в края на опашката и от там и долу листата не съвпадат.
Куцо ги е рязал някой тези парчета.

# 501
Може и аз да не виждам, но нали всяко парче има форма и трябва да се набута. Как ще влезе наопъки. На мен ми се вижда ок 🤔
Е как ще е ок, като опашката съвсем се разминава.

На жълтите също има грешка вляво отново при опашката, просто трябва да се обърне парчето, но ако искат да са пунктуални, трябваше да върнат и двата отбора да си ги оправят.
То и нагоре има разминаване на контури заради луфтовете. Ако се обърне парчето, дясната по-висока част на средната зелена черта от опашката ще иде високо в ляво. Ако се разменят лява и дясна опашка и се обърнат наопъки не знам дали ще паснат в дупките. Може и така да е, но вече е свършило. Идеални са всички 🙂 Аз се забавлявах много на този епизод 🤘😎

# 502
  • Другата България
Много подозрително започват да лустросват образа на Алекса. Много.

А много се смях на следния момент, пореден.
Сцена 1. Жълти в резиденция.
Отиват дружинната и едно от подопечните чавдарчета в резиденцията, дежурните “ах“ и “ох“ от всички, кой на кафе, кой на течен Чоколад, кой на салам и луканка, кой на банан /истински/, а горните две се кефят на...огледало. Мирелка: “Чакай да се погледна, че две седмици не сме виждали огледало...“, после в синхрон отново нещо за това изказа, не запомних. Дружинната: “Малееее, колко сме черни...“, с една дума - не са се виждали в огледало две седмици момичетата, нормално, кефят се на образа си.
Сцена 2. Сини в стопанство.
Първото нещо, което Нарцисът Илиян прави е.....да се огледа в какво - огледало, да си оправи алаброса и да се увери, че след две-три /кой ги брои точно/ седмици на дивата река, чарът му е все така неотразим.
Край на момента.
А вие за един пъзел.....
Единственото, което ми идва наум /не, не е отново за продукцията/ е, че просто Мирела не е имала време да забележи огледалото от вълнение за това я къде да си простре гащите, я дали Валери я е сънувал, я от рев /както каза Фифо/ за това, че въпреки четворната протекция, която има все пак се е намерил един ....нахалник, който да я номинира.

# 503
Ох, Цецо милият е голям льохман. Ни в игрите му се получава, ни в свалките.

Касим не знам как не си е бил шута от срам вече. Седи там, нищо не може и не прави, само от дажбата за храна им взема. Най-безполезният играч от всички сезони, само с Мани може да се конкурира по качества, но тя поне скандали вдигаше и правеше шоу.

# 504
В анкетата два гласа за Фейгин от мен и много добър сезон.
Вероятно Елица ще спечели, но не ми се гласува за нея.

# 505
https://bg-mam.ma/p/1268344/41745727

Като говорим за сгрешени пъзели 😃 сетих се за този култов пост.
😅😅😅 Вярно е култово, мерси. Макар и 2 години по-късно харесах коментара и гласувах за Ваня в анкетата 😅😅😅😅

# 506
Аз не виждам проблема на пъзела… видяхте ли докато плуваха на брега Цецо свари да целува Вики…

Aз го видях проблема, но ако има една сбъркана плочка трябва да има и още една, с която да са разменени. А друга грешка не видях. Та да не би просто да е бил дефектен?

# 507
Съгласна съм, че участието на Касим е напълно безполезно. Анка Арията и Мани 1.0 бяха в същата категория, но поне техните издънки бяха забавни, докато той е просто жалък.

Анка срещу Коша и Мани срещу Стената са култови моменти от предаването, а Касим с нищо няма да се помни.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:59 от Lucky 7

# 508
  • Другата България
На мен ми е интересно ако Елица спечели утре какво ще направи с победата.
Вероятно именно тя ще спечели, за да има драма.
И чакам момента с менюто на Гошо, освен ако “удобно“ не са забравили за него.

# 509
  • София
Като цяло добра познаваемост, но с Алекса за капитан изгърмяхме масово и брутално.
Браво на тези малко хора, които са повярвали на коалицията на умните и че няма да изтърват кокала. Тази коалиция се оказа бетон. Засега не се е пропуквала нито веднъж. Даже с умелите действия на Илиян и Мани привлякоха на своя страна Касим.
Касим бе обиден, че Цецо е гласувал за него, а точно това са целели. Цецо и Вики трябваше да си разменят гласовете. Цецо да гласува за Велислава, а Вики за Касим.

НО, при 4 на 4 човека, няма никакво значение кой ще е капитан при племенен съвет. Защото номинирани ще са винаги по 1 играч от двата лагера.

Общи условия

Активация на акаунт