💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 128
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 465
Предполагам и на интервютата им бутат фитили. Ти може и да си забравил вече някое спречкване, ама ти го напомнят - Той що така ти каза, ти засегна ли се, имаше ли право да те напада и т.н.

# 466
В такава ситуация и аз бих се изнервил на Илиян. При условие, че всички са гладни, около масата са и храната е готова дали някой ще изяде една-две лъжици повече няма никакво значение. И вероято нямаше да реагирам толкова спокойно, колкото Гого го направи.

Но като цяло много измислена от Продукцията ситуация.

# 467
Браво на жълтите!

Утре стискам палци на Мирела. Дано промото да е заблуждаващо.

# 468
Мисля, че Алекса ако беше влязъл без Елица и драмите, щеше да е много харесван играч. Дори и с прецакването на Гайтанов и грошовете. А тя пък и без него се показва неприятна в доста ситуации. Много ми бърка в очите как Мира и козирува и червен килим ще и опъне, а тя я гледа като някаква придворна и се усмихва с благоволение, ама да я похвали или подкрепи за нещо в нейна полза, тц

# 469
Звезда вече няколко пъти директно казва на ЗоритУ че е адски куха лейка, а тя изобщо не разбира какво се случва Sob

# 470
Гого и племето му. Simple Smile

# 471

Някой неща няма да се променят в тази продукция и това....
Не е ли просто разхлабен. Ако се сбутат луфтовете май е ок.
Обърнато е наопаки, просто, това парче.
Може и аз да не виждам, но нали всяко парче има форма и трябва да се набута. Как ще влезе наопъки. На мен ми се вижда ок 🤔

# 472
Не, с едната ръка бърка леща 🤣🤣🤣

# 473
  • София
Хареса ми играта, а още повече ми хареса Димо като каза, че този сезон ще има много повече морски битки. Дано наистина е така, защото на мен лично са ми интерсени такива игри.
Като представяне съм горе долу на мнението на Гената 😂, но не само за червения отбор, че са играли като за трето място, а всички се представиха като за позицията, в която се оказаха накрая. Говоря като цяло племената, индивидуално имаше грешки, както и отново имаше хора без забележка. Жълтите си бяха най-добри, единствени те спазиха правилото да излезнат с лодката, също за пореден път ми прави впечатление, че Жени и Лефтеров са добър тандем на пъзели. И двамата запазват спокойствие, и двамата редят и най-важното не си пречат.
Сините - допуснаха грешки, основно Цецо с плуването ги забави, а Фейгин на топката, в последствие грешката на Касим и Гого, че не догледаха, че не са извадили всички части. Разбирам, че Гого иска да поеме вината, но са двама на този пост и съответно е грешка и на двамата. И без това Касим нищо не направи, поне да беше свършил това - да извади частите. Не знам защо продължават да го слагат на този пост, като и самите те виждат, че го няма никакъв, всъщност знам де, да не ги бави по терена, а да чака при пъзела.
Червените - като цяло си бяха най-зле, но най-най-необяснимо ми е защо пак сложиха Зорница на пъзел??? По-добре всеки един от останалите от колкото тя. Не че точно в тази игра щеше да промени нещо, но за в бъдеще дано повече не я поставят на тази позиция.

# 474
Алекса започва да ми харесва. Е не като Го де. Ако беше без домашния си любимец  щеше да е супер.

# 475
Гого за мен не си изпусна нервите. Все пак говорим за секунди, които не им стигнаха за резиденцията. Гладни, мизерни и спящи на земята, дъжд ги вали .... аз не отговарям как бих реагирала на негово място. А той дори не обвини Касим, който блесна с поддържане на две парчета от главата на дракона.

Оценявам пълният разкош на Гого, но очевидно точа лиги по Цветан. След разкритието, че може да готви много се замислям дали да не пренасоча лигите в негова посока.  Grinning Grinning Grinning

# 476
Козмо - мажоретката на Гого , най- безполезния играч от всички сезони - няма да спра да го повтарям СЛАБАК!
Класацията ми за най-големи дупки тоя сезон(които са още в играта) :
1.Козмо
2.дългун Виктория
3. Дългун Цецко

# 477
Забравените части в сандъка не забравиха толкова Гого, колкото асистентката му до него. Едно парче не сложи на място и пречеше много. И ниският му ръст не помогна за крепеж на частите.
Хубаво е, ако не ходят на елиминации сините, но и Касим и Цецо са им големи котви.
Капитанките и трите ще реват. Колко сълзи, боже има в тези игри.

# 478
За утрешния епизод очаквам - половината време капитанска битка, другата половина Георги яде на реката 🤣🤣🤣🤣🤣

# 479
Поне за едно нещо Зори се оказа права. Елица успя да опровергае доверието на племето. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт