💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 179
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 450
Mon day, цитирам, че точно в десятката ги стреляш и умрях да се хиля:  

Оф, Боже, тоя Касим е мъка и половина. Гого да го шибне с някоя по-голяма част от пъзела и да си реди сам.

Сините да изхвърлят Касим и да вземат стопанина в отбора, бързо докато е тъмно!!!

Гого ме уби, очаквам че и като му се роди дете той ще го кърми. Абсолютно всеможещ!!

# 451
Боже, Гого им и готви - той направо това племе го е поел отвсякъде. Ще ме прощава Фейгин - харесвам я, но за капитан не става. Те на Гого трябва да му козируват и двойни порции да сипват. А Илиян много злобно и подмолно момче - ако си отиде от племето, те ще се сплотят. После дразнител е Вики, но тя все пак има моменти, когато ги обединява и е позитивна и щастлива. Цецо даже слушам и отправя еротични предложения. Ама толкова ми е муден милия, че мисля, че тя и в леглото ще го командва. Joy
Утре щом Елица реве - явно е спечелила.
Мирела и тя е никакъв капитан - първа грижа и беше огледалото и гримът, че мъжкото внимание лесно не се задържа, а без него - номинации, елиминации

# 452
Бреййй злобните хора пак се показаха .Илиянчо щял да си показва рогата ....На какво отгоре ,бе пиле..,че Гого пак Ви измъкна , ти само мишкуваш и плюеш другите в синхрони...Много са ми жалки такива хорица.😡
 А и с извинение на феновете на Фифо ,ама и той какво захапа Мирелка.Ясно ни е на всички ,че си хиляда пъти по- добър от нея ...,ама дай малко по- скромно ...Младо момиче е все пак остави я да се порадва малко , нали сте на резиденция пък все сте недоволни...Еее чудо от недоволници и злобари.😡

# 453
Mon day, цитирам, че точно в десятката ги стреляш и умрях да се хиля:  

Оф, Боже, тоя Касим е мъка и половина. Гого да го шибне с някоя по-голяма част от пъзела и да си реди сам.

Сините да изхвърлят Касим и да вземат стопанина в отбора, бързо докато е тъмно!!!

Гого ме уби, очаквам че и като му се роди дете той ще го кърми. Абсолютно всеможещ!!
Мисля, че кърма няма да тръгне 🤣🤣🤣

# 454
Илиян щял да показва зъбки на Гого. Къде си тръгнал бе, момче?! Simple Smile

# 455
Фильо много злобен, не може да преживее  че Мирела е по-дсбър капитан от него. И злобния коментар към червените за реката.

# 456
За пъзела- мисля, че е проблем на производството му.

# 457

Някой неща няма да се променят в тази продукция и това....
Не е ли просто разхлабен. Ако се сбутат луфтовете май е ок.

# 458
  • София
Продукцията се чуди и мае как да изсмуче от пръстите си конфликт.
Гого обаче не им дава възможност. Bowtie

# 459
Гого е толкова перфектен, че чак не е истина😍Алекса бая псуваше, докато Илиян претегляше всеки грам леща🤣🤣🤣Що не му шибна един 🤣🤣🤣

# 460
Викате срам и позор как може Филип да говори за тези нежни жени,ама те като нон-стоп хвърлят хейт по него начело баш с Мирелката и Женито дето всяка втора дума и е Филип е Ок.Е аман от двойни стандарти.😁

# 461

Някой неща няма да се променят в тази продукция и това....
Не е ли просто разхлабен. Ако се сбутат луфтовете май е ок.
Обърнато е наопаки, просто, това парче.

# 462
На мястото на сините щях да организирам триумф в чест на Гого- чак им сготви. А Илиян рга ще показва- за една леща стана за смях.

# 463
  • Бургас
Жалко за Илиян, трябва да помисли къде се стига с тия подмолни игри, интрижки и сплетничене. Млад човек, а лицето му се изкриявава от злоба, няма да прокопса.

# 464
Алекса: “Аре сервирайте бе, не сме в кулинарно предаване”🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт