💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 032
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 645
Според мен за номинациите през тази седмица:

Сини - Цветан и Касим, ще са по един играч от алианс. Умните ще стрелят по Цецо, като най-уязвима цел в целта си да елиминират един от силните и да ги оставят трима за следващата седмица. Силните имат два таргета - Касим и Фейгин. Ще стрелят по Касим като по-слабо звено с цел също да го елиминират и да придобият числено превъзходство, за да вземат Капитанството.

Червени - най-много въпросителни има тук за мен. Според мен Веси ще е една от номинираните. За втори съм склонен да посоча отново Мирослава. Но изобщо не съм сигурен, напълно възможно е Генчо или Георги да станат мишени на Елица/снахата .. но не мисля, че биха рискували да загубят още един мъж на този етап. За мен ще са две жени - Веси с гласове от Елица и Мирослава и Мирослава от останалите.

Жълтите - тук всичко е ясно. Ако Михаела не удари едно рамо на мъжете номинирани ще са с Капитанското  решение на Мирела Фифо и Чакалов. Очаквам Жени да изиграе оптимално добре ситуацията, която е нарисувана за 3-3-3. Три гласа за Мирела от Фифо, Лефтеров и Чакалов, 3 гласа за Фифо от Жени, Валери и Мирела и 3 гласа за Чакалов от Ралица, Михаела и Мирела.

# 646
  • София
Смях се до сълзи с разказите по картинка на Aaliyah13. Joy На Касим обаче не сме обърнали внимание, как се вози елегантно приседнал и чат-пат проверява водата става ли за къпане.

# 647
Обичам темата- заради неща като това, което ни предлага Aaliyah13. Отново смях до задушаване, вече съпроводено от коментарите. Благодаря , че ви има.

# 648
  • София
Лефтеров няма да гласува за Мирела.
Ще даде празен глас някъде. Или открито ще застане и той срещу Фифо и Чакалов, ама ме съмнява това последното.
Иначе да, на 90% ще са Чакала и Фифо на елиминация. За Фифо ще е трета номинация и хейта за жълтата колация (четирите жени и Валери) ще стане още по-голям.

При сините, Цецо и Касим, мисля, че е ясно тук

При червените е сложно наистина. По-скоро съм съгласен с Мирослава и Веселина, но си мисля, че и Звезделина може да събере гласове. Генчо и Георги абсурд. Те сега са на дъното, какво остава ако още един мъж си тръгне. Зорница им е крайно необходима заради плуването (най-добрия плувец от всички жени в каста). Така че остават Мира, Веси и Звезди. Даже аз си мисля, че може да е Звезделина, защото Мирослава сякаш се кротна малко напоследък (откакто Алекса вече официално е в играта и е ясно, че не е при тях), а и за мен е по-добра в игрите от Звезделина. Веселина за мен ще е сигурно номинирана с поне 3 гласа (достатъчни) от Елица (а тя е и капитан), Мирослава и Зорница.
Въпросът е Мирослава или Звезделина. 55 на 45 за втората за мен. Генчо също я насоли, че била нерешителна и е разочарован.

# 649
Да Дяволо, съгласен съм с аргументите за Звезделина. Наистина може тя да отмени снахата тази седмица Simple Smile
Със забележката за Лефтеров също. Много е възможно да даде празен глас и тогава да няма нужда от Капитанско решение. Формат 3-3-2-1.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 16:26 от Bengun

# 650
Ако сините са на номинация и номинират умно, то те са:
Илиян/Цецо
Мани/Вики

Ако чистят слабо: Касим и Цецо

При червените:

Георги (ще започне раздора с храната най-малко от Мира и Веси)/Мира ? Веси

При жълтите си е ясно:

Филип и Чакалов,  след 3:3:3 (Филип,Чакалов и Михаела)

Лефтеров, ще страда накрая, когато неговата любима го пусне на номинация и запази Валери

# 651
И мисля, че Фифо няма да ползва грошове през тази седмица.

# 652
Лефтеров няма да гласува за Мирела.
Ще даде празен глас някъде. Или открито ще застане и той срещу Фифо и Чакалов, ама ме съмнява това последното.
Иначе да, на 90% ще са Чакала и Фифо на елиминация. За Фифо ще е трета номинация и хейта за жълтата колация (четирите жени и Валери) ще стане още по-голям.

При сините, Цецо и Касим, мисля, че е ясно тук

При червените е сложно наистина. По-скоро съм съгласен с Мирослава и Веселина, но си мисля, че и Звезделина може да събере гласове. Генчо и Георги абсурд. Те сега са на дъното, какво остава ако още един мъж си тръгне. Зорница им е крайно необходима заради плуването (най-добрия плувец от всички жени в каста). Така че остават Мира, Веси и Звезди. Даже аз си мисля, че може да е Звезделина, защото Мирослава сякаш се кротна малко напоследък (откакто Алекса вече официално е в играта и е ясно, че не е при тях), а и за мен е по-добра в игрите от Звезделина. Веселина за мен ще е сигурно номинирана с поне 3 гласа (достатъчни) от Елица (а тя е и капитан), Мирослава и Зорница.
Въпросът е Мирослава или Звезделина. 55 на 45 за втората за мен. Генчо също я насоли, че била нерешителна и е разочарован.
Напълно съм съгласна.

# 653
И мисля, че Фифо няма да ползва грошове през тази седмица.

Прекалено е рано да си ги думка, много врагове има Grinning
Дано да има с крадене и червените да го вземат. Това е шанса му да се запази. Някой беше казал, че ги било страх да излизат на номинации Филип и Чакалов. Не смятам това за вярно с Филип. Не го е страх, просто когато играта ти се избира от продукцията и вероятността за отпадане ти зависи изцяло от нея, по-добре да не си абониран всеки път. Също и колкото да доминира пред всички, битките изтощават в един момент тялото. А има и др., че някой може да ти помогне за по напред, като отстрани някой силен противник, защо да си ти и да им чистиш пътя на всички.

# 654
Крайно време е Гого да се изложи нещо, че крилца му растат вече! Blue Heart
Показа, че е крайно самокритичен, благороден, добър човек и готвач! То няма на къде повече. 😇😇😇
Горкият Фифо, дано го откраднат червените и Класната спре да го тормози. Ако Гого беше капитан щеше да спечели и да го размени с Касим. Мечти....

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 17:08 от Малечка Палечка

# 655
  • На морето!
Много се надявах Фейгин да спечели капитанската, сините продължават да я подценяват без причина, освен това ако с двата си гласа изпрати Цецо да си ходи, Виктория просто ще я побърка.
Гого не беше точен в кошовете вчера, не извади и всички части на пъзела, Алекса беше по-полезен за племето си.

# 656
  • Sunshine state
Фейгин ми е като асоциална на моменти - една свита, една безгласна буква и изобщо дотук не ми е блеснала с нищо. Касим пък е направо жалък и освен за глас на някого, не става за нищо друго. Вчера буквално се пречкаше на Гого и хващаше абсолютно произволни парчета от пъзела без никаква мисъл.

# 657
  • София
Ихаа, представете си Гого и Фифо в един отбор, уау. Ако има крадене, то дано сините да имат правото на избор и да си вземат Фифо.

Да, съгласен. Фифо не бива да си хаби грошовете толкова рано, защото това няма да го спаси от елиминация. Освен ако не му предложат 2 гласа и с неговите и на Чакала да си изберат противник (сигурно някоя жена пак), но дори и така да е, в момента има твърде слаби противници (при червените и сините), шансът за спасение по-голям и от това следва да си пази грошовете.

Коментарите в На Кафе за снощния епизод

# 658
  • София
Касим не го бива на пъзелите. Справя се като всеки друг участник, от някои и по-зле. Спасява го това, че в момента гласът му е нужен на тройната коалиция. В битка за спасение между него и Цецо обаче има шанс, защото за мен това са откровено най-слабите участници, останали във формата след напускането на Пух, с най-малко качества. На изомерия Касим ще издуха Цецо без проблем (все пак трябва да издържи само минута).

# 659
Ми то ако Гого не спечели, дали ще се навие са влезе в Мастър шеф. Може да готви.... леща със сигурност.
Я Чакалов да го пита.

Общи условия

Активация на акаунт