💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 150
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И такова правило ли има, да си сменят играчите? Аз съм за сините да вземат Фифо и да им пратят кръглата дупка, Касим де. Може и Илиян да пратят, да се развихри в социалната игра на жълтите:)
И залагам на Александра да спечели, не я дадоха в лице, а в гръб и според мен се смее, а не плаче като другите 2

# 661
Наздраве 🍷🤣😍

# 662
Смях се до сълзи с разказите по картинка на Aaliyah13. Joy На Касим обаче не сме обърнали внимание, как се вози елегантно приседнал и чат-пат проверява водата става ли за къпане.
И не само ти се смееш, и аз ревнах от смях!
Aaliyah13, ти се справяш по-добре от Неделчо с анимационните клипчета.

# 663
  • София
Не знам кой реши Гого да мине на пост пъзели или той се самопредложи. Но имам чувството, че сините така играят с човек повече и се качват на следващо ниво. Каската им провали жестоко 3 игри така, но правят обрат с този ход. 

# 664
Не знам кой реши Гого да мине на пост пъзели или той се самопредложи. Но имам чувството, че сините така играят с човек повече и се качват на следващо ниво. Каската им провали жестоко 3 игри така, но правят обрат с този ход.  
Истината е, че Касим провали играта, в която не успя дълго време да се набере на стената.
Цветан има много повече издънки от него, погледнато реално. Много повече и по-често ги е бавил. Цецо има една наистина добра игра, в която ръста му помогна при въжетата и беше полезен със силата си въртенето на клетката, Касим се отличи също в една - първата териториална. Виктория и тя има една жестока издънка - като виждащата на племето.

От който от двамата се отърват сините е в голяма тяхна полза. Но все пак аз лично намирам Цветан за по-голяма котва от тях.

# 665
  • Sunshine state
Аз не съм много съгласна, че Цецо ги е провалял повече от Касим. Просто Касим ги подведе и докато го разберат, това им отне време, докато на Цветан веднага му разпознаха слабите места и са го калкулирали в сметките. Касимката обаче..
А колко време вчера Фейгин хвърляше топката да не говорим.. Тя направо им стопи преднината, която после Гого навакса и сведе до 13 секунди.

# 666
  • Буркина Фасо
Аз не съм много съгласна, че Цецо ги е провалял повече от Касим. Просто Касим ги подведе и докато го разберат, това им отне време, докато на Цветан веднага му разпознаха слабите места и са го калкулирали в сметките. Касимката обаче..
А колко време вчера Фейгин хвърляше топката да е говорим.. Тя направо им стопи преднината, която после Гого навакса и сведе до 13 секунди.
"майстора на пъзелите" го поставяха предимно на последен пост когато имаше пъзел. ако го бяха поставяли на по-преден пост още тогава щяха да имат изоставане.

# 667
А колко време вчера Фейгин хвърляше топката да не говорим.. Тя направо им стопи преднината, която после Гого навакса и сведе до 13 секунди.

Както съм писала няколко пъти - на Фейгин силата и уменията са и в краката, а не в ръцете.
За да успееш в кънките тренираш активно от ранна възраст, което значи, че си пропуснала да пробваш други видове спорт, например баскетбол или изобщо игри с топка, развиващи окомера.

# 668
  • SF

Уха!!
Не пия, но ще ударя един Sex on the beach, колкото да ти направя компания.
Имаш ли пармезан да го настържем на плочките?

# 669
  • Буркина Фасо
ужас.

# 670
  • София
Само като му видя на Гого козята брадичка и мускетарските мустаци и всичко приключва на момента.

# 671
  • София
Илиян със самоирония...

# 672
Пускам си мнението в спойлер, за да не се налага да скролваме през цял чаршаф. Имахме гости уикенда и не можех да наваксам да ви изчета и да си напиша мнението. Нямам иначе спойлери в съдържанието.

Скрит текст:
Безстрашни: като Сървайвър фен, за мен това е най-интересното племе. Не харесвам много Туджаров, но трябва да се съглася с това, което каза в Надкаста: Всички играят правилно! За мен разделението на мъже и жени е привидно, бутано в очите на зрителя от продукцията, защото е актуална тема и по-скоро е използвано като оправдание. Жени успява много добре да го използва като обединяващ фактор с цел да си засили позициите и да отслаби тези на най-голямата заплаха за нея: Филип. Той милият е толкова зле в социалната игра, че непрекъснато ѝ дава материал, който Жени да използва срещу него. Едно мога да ѝ призная: права е, че той наистина номинира Мирела с довода, че е най-зле представяща се, а тази седмица Чакалът имаше повече издънки от нея. Тя не е проваляла игра. Същевременно обаче ядрото на коалицията на Женя са тя, Мирела и Валери. Ралица и Михаела го играят двойни агенти, гласуват, с когото им е удобно за момента. Филип прави най-доброто, което може в тази ситуация, опитва се да нападне с мъжка коалиция, но заради липсата му на такт и умения за комуникация, не може да ги обедини така добре и не усети, че за да гласува с него поне Лефтеров, не трябва да напада Мирела.
За мен няма нищо лошо да използваш всяко едно оръжие, което имаш на своя страна. Както Филип може и си използва всички физически качества, така Жени си използва стратегията, умът и умението да манипулира. Не виждам нищо лошо и отказвам да го определя като недостойно.
Като цяло ми харесва динамиката там и ми е интересно как се развиват нещата, защото оправдания от типа: "той/тя е слаб в игрите" почти не могат да се използват при тях. Всичките са силни.
Съвсем нормално е също никой да не иска да ходи на елиминации, колкото и да е силен, колкото и да е комплексен. Достатъчно нелепи отпадания сме видели. Ако искаш да се задържиш в играта (а се предполага, че затова са влезли тези комплексни играчи), трябва да направиш всичко възможно да си намалиш риска от излизане, това значи да не попадаш на елиминации.
Дали Фифо е женомразец и сексист, не се наемам да кажа, не мога да вярвам на монтажи. Но определено смята, че мъжете са по-способни в отборните игри, за което в повечето случаи е прав. Когато говорим за физика статистически погледнато, мъжката такава е по-развита и плуване, тичане, ловкост, точност, се отдават повече на мъжете. Това не значи, че няма изключения разбира се (Ралица определено може да надвие един Касим във всичко гореизброено, ако не и в пъзели даже). Жените превъзхождат в други видове игри, обичайно давани на номинации/елиминации, за да не си излязат всичко още в началото.
Не смятам и, че жените без основание внимават за мъжка коалиция. И тук и във Фермата обикновено са първите под прицел и хвърчат, така че нека да видим и малко отпор. Специално жените при жълтите са достатъчно добре физически подготвени, че да заслужават да продължат напред по всякакви критерии. Общо мнението ми за жълтите е, че са много силни във всякакъв аспект играят добре, интересно ми е и минус мога да поставя само на Валери за самопредлагaнето. Много ми е геройско, пък аз не обичам герои в тия предавания. 
Непобедими Тук ми е сравнително скучно на мен. Елементарни са ми в отношенията си. Зори и Елица с мъка вързват изречения, Мира златен килим постлала на Елица към финала. Звезделина почти не я забелязвам. Много възмутени всичките от Веси, че се държи за Генчо, съвсем забравили как искаха да я пращат да си ходи от момента, в който влезе в племето. Георги сега да видим как ще яде пред племето, защото продукцията сигурно ще им забрани да извръщат глави даже. Евала на Генчо за спокойствието, за трезвата преценка на ситуацията и успешните манипулации. След излизането на Куков направо цъфти. Брилянтна игра: отдръпна се от лидерската позиция и даде глас за Елица капитан и сега тънко, тънко посочва грешки и изтъква колко прав е бил той. За малко и мен да убеди, че ако Пух беше там, нямаше да загубят, въпреки че не е така.
Супергерои Благодарение на промото познах, че ще са на стопанството. Тупарев продължава с тия безумни промота.
Познах и, че някой от умните ще е капитан. Няма да си заслужават името, ако бяха изпуснали капитанството, каквото и да ми говори Алекса. Да, не отиваш с мисълта да загубиш, но пък като избираш капитан, няма как да не мислиш за двата гласа. Господин Праведен пак се изявява, все едно той изобщо не е мислил за облагите от двата гласа. Не видях някакъв скандал между Гого и Илиян. Беше доста преувеличено всичко. Просто бяха гладни и леко изпуснаха пара. Иначе продължава да ме изумява как Цецо и Вики са със самочувствие на най-добрите играчи.

И последно искам да кажа, че тук и ние доста мерим с двоен аршин. Филип бива доста често защитаван с довода, че едитът му е направен нарочно, за да си имаме сексист, както всяка година. И съм напълно съгласна. Продукцията е виновна. Никой обаче не иска да предположи, че на Женя синхроните са основно на тема Филип, защото от продукцията са я скъсали да я питат за него и после са насложили така кадрите. Не, тук не е продукцията виновна, а Женя е обсебена от Филип...
Леле, много дълго стана, благодаря на всеки стигнал до края Grinning

# 673
  • SF
Илиян се стараеше, а Силните му се скараха, че е много умен и гледа всичко да е точно.
Трябва да каже на Мирела, че на стопанството има огледало.

# 674
  • Sunshine state
За мен Илиян прекали с мотането при едни изгладняли съотборници. Голяма философия да разсипвш там по чиниите. С право му се изнервиха.

Общи условия

Активация на акаунт