💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 202
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 675
Питайте Гого, каквото искате. Освен това благодари на фен за снимката. Уникален Гого.

# 676
Хубав пост Jenaiassez.
Почти с всичко написано съм съгласен.

# 677
  • София
На Илиян и Вики никак не им отива с тези кърпи на главите по този начин, като баби изглеждат, а и двамата не са грозни иначе.

# 678
Е, едно е сигурно - в друг сезон, ако някой влезе, представен от продукцията като майстор на пъзелите, това няма да му даде летящ старт, а ще чакат първо да го докаже. На мен ми се струва твърде глупаво да инсценират, че някой може нещо, дето тотално не може, но кой знае. По-скоро ми се струва, че има други обяснения - като недохранването му пречи да мисли, както и че е специализирал в значително по-нестандартни абстрактни пъзели, а на тези обикновените изобщо не е достатъчно пъргав.

Понеже доста често храня Генчо за някакви глупости в тия теми (и сигурно няма да спра), искам да е ясно, че това е само игра и някаква екранна сцена. В реалния живот човекът се е занимавал сериозно със спорт, а после също толкова сериозно развива свое собствено селскостопанско производство - все неща заслужаващи уважение (без ирония). България се крепи точно на такива хора и дано има повече като него.

# 679
  • Другата България
Далеч съм от мисълта, че на Женя ЧАСТ от синхроните също не са по сценарий.
Но поведение, погледи, физиономии, езикът на тялото няма как да се скрие.
С оглед това, което показва като метод, на който разчита, за да е напред в състезанието - а именно стратегия и манипулация, аз поне вярвам, че наистина Филип ѝ е трън в ....петата, защото е силен играч и определено пречка. В останалите от племето поне според мен за момента тя не вижда пречка за напредък. Особено в жените.

# 680
За жълтите съм почти сигурен, че ще пратят на елиминация Чакала и някоя жена измежду Ралица и Михаела. За Фифо ще им стане тъпо да го пълнят с грошове всяка седмица, а и той може да си купи имунитет. Иначе Ралица ми е най-безличният участник, който не допринася с нищо кой знае какво за шоуто, и на мястото на Продукцията бих я пуснал по пързалката.

Между другото, само на мен ли имената на племената са ми идват леееко недомислени? Всеки път се напрягам да го мисля сега тези кои бяха. Трудно ми е да ги асоциирам и го карам на цветове. Толкова пък не можаха да измислят някакви оригинални имена като в предните сезони.

# 681
Много ме забавляват колажите и се радвам, че темата е позитивна.
За положения труд на всички - браво и благодаря.
Ще е добре сините да не ходят на номинации. Иначе, да, Цецо, Касим, че и Виктория да си хващат пътя.
Странен ми е Илиян. Нито играе, нито стратегии гради.
При жълтите е добре сега Филип да трупа грошове, защото се чистят слабите, но продукцията дебне и не спи.
Леля Гена се сниши. Явно страда по Куков. Липсва му. Ще ги остави да се самоизядат.
Там залагам на Мирослава и Веси да са номинирани.
За капитанската битка - смятам, че Фейгин има шанс.
Стискам й палци.

# 682
  • earth
Хепи Ванче, в темата за Фермата така са те подхванали…

# 683
Аз лично харесвам Цецо сто пъти повече отколкото Касим.Може и да бави племето на някои постове ,но за сметка на това на други единствено той може да се справи.Пример : играта с варелите, играта с клетката...А Касим освен ,че във физическата част изобщо го няма никакъв ,ами и пъзели ама изобщо изобщо не може да реди. Единствено нареди един логически пъзел,(може би там му е силата в логическите задачи)🤔...Но и това ме съмнява ,като му виждам от екрана логиката...За мен е напълно излишен ,не само за племето , но и за предаването. Но така като гледам най- вероятно Цецко ще е следващия отишъл си...И тогава ще ги видим сините ( коалицията на така наречените " умни"),ако им дадат някоя силова игра какви ще ги вършат,..😁🤨

# 684
Така е, Касим е най-голямата щета от всички участници.

# 685
Вчера в лайфа Чакалов каза на Генчо, че много му се кефи за дар-словото, което има 😉 Ако той и Филип имали толкова акъл щяло да е различно в тяхното племе 🤣🤣🤣

Горкият Филип, много отчаян ми изглежда от салтата на Гого🤣🤣🤣Другите се радват, той ще заплаче 🤣🤣🤣

. Изобщо не ми изглежда отчаян  на мен.От много Гого вече ви се привижда😂

# 686
За мен Илиян прекали с мотането при едни изгладняли съотборници. Голяма философия да разсипвш там по чиниите. С право му се изнервиха.
Ако не наливаше лещата като сапьор нямаше да има раздор 🤣

# 687
Ихаа, представете си Гого и Фифо в един отбор, уау. Ако има крадене, то дано сините да имат правото на избор и да си вземат Фифо.

Коментарите в На Кафе за снощния епизод

Гого и Фифо - хем никой няма да им се опре, хем жените ще изпоприпадаме от кеф Joy
Вчера май беше, гледах малко от на кафе и ми идеше да ги наритам от панела.

Интересно обаче, където се появи малко храна, там почват дрязгите.

# 688
  • SF
Ми да я налива някой друг. Аз също бих броила зрънца и капчици, за да не се окаже после, че докато единият сипва бавно в паниците, другите броят и следят на кой по колко е раздал.
Тези битовизми не ме интересуват. Сигурно е нормално да почнат да се нервят за всяко зрънце леща. В реалния живот едва ли така Илиян би се мотал, а другите да му следят грамажа и да се карат.
Но защо ометоха всичкия си запас?? Те разбраха ли, че лещата, оризът и картофите са аа целия им престой и тази въглехидратна вечеря трябваше да бъде поделена.

# 689
Само като му видя на Гого козята брадичка и мускетарските мустаци и всичко приключва на момента.

И като му видиш снажния ръст и чуеш гласеца...

Общи условия

Активация на акаунт