💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 940
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Дубай
Мисля,че червените ще отидат на реката и ще станат драми Георги като вземе да получава храна .
Капитани въобще не ми се ще да Алекса и Елица ....с тяхните драми просто ми станаха безинтересни

# 76
  • София
И аз да благодаря на Дяволчето за прекрасната корица. Цяла седмица ще гледаме Гого и ще му се радваме.
Надявам се Супергероите да са в Резиденцията и промото да е подвеждащо.

# 77
  • SF
Ама... липсва ви парченце от пъзела.
Гледайте, гледайте...! Интересен епизод с неочакван край.
Само гледайте довечера. Simple Smile

# 78
Капитани гласувах за Ралица, Генчо и Алекса.
Смятам, че сините пак ще са на рекичката, отново някоя дълга пръчка ще осере положението и сигурно пак Касим ще е виновен 😂😂😂😂
Жълти на резиденцията, червени на стопанството - картофи, ориз, фасул. А Жорката нямам търпение да захапе някой мазен дюнер под нос на Генча. ☺️☺️☺️

# 79
А мен питате ли ме🤣🤣🤣 Само пулсиращият бицепс и синята кърпа на Гого сънувам 🤣🤣🤣 Как вместо Димо аз отивам да му я оправя и междувременно проверявам цялото тяло дали всичко е наред 🤣🤣🤣

Обожавам и твоите коментари. Лъха такъв позитивизъм и положителна енергия. Heart Винаги ме карат да се усмихвам. Heart Гогито ни си е малко сладичко човече с мустачки. И аз го обожавам. Heart И Фифо си харесвам с тея сини очи и врящ и кипящ в битките, ама Гогчо си е Гогчо Heart Eyes

# 80
Нов подкаст с АСПАРУХ, в който споделя опита си от Игри на волята, а и най-важното, за което много хора се интересуват, за боя им с Алекса. Вземете пуканки и приятно гледане! https://www.youtube.com/watch?v=COOdc_WLQUo&t=2636s&ab_c … D0%B0%D0%BB%D0%B0

# 81
Ако капитани са от жълтите и сините мъже, а от червените жена, може да има на някоя битка с размяна. В момента състава на червените е много кофти и ще трябва да изравнят силите. Не смятам, че до сливането ще си карат така. Просто игрите които измислят ще трябва да са много добре съобразени с червените, а това няма как да стане поне на този етап. От жълтите, ако изместят човек при червените няма да се наруши дисбаланса в племената, но взимането от сините и то на някой от топ 4 ще е пагубно за сините.

Чакай, нека сините малко да се угоят, а червените да се овълчат от глад. Междувременно да се насладим на последиците от избора на Георги за храната.

Днес Пух при Гала покани Алекса на двубой. На въпроса за разликата в размерите той изтъкна, че тъй като Алекса  го смята за слаб, двубоят ще е равностоен.
Другото, което каза беше за Куков – много се изнервял без храна и цигари и започвал да дрънка до безкрай.
Вярвал, че е alfa и оттам идвал сблъсъка с Генчо.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 14:57 от LadyCharming

# 82
Ха ха, интересно що Пухито не прие условията на Алекса. Между това да си мишка и да си слаб има разлика. Като се сетя Елизабет и Андрей как ги мишкосваха миналата година Smile пък никой не ги наби. Къде, къде по-големи епитети сме чували. Да вземе да порасне това момче, че се излага много вече.

Надявам се , промото да е подвеждащо и жълтите да ходят да ядат джанки.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 11:31 от Lafusko

# 83
Може би трябва следващата анкета да е гласуване за най-тъпо-абсурден сън, свързан с ИВ 😄
Банските на Звезди в резиденцията ми вадят очите, намирам ги за много грозни и нелепо стоящи ѝ. Та сънувах, че съм в нейното тяло и...не мога да си намеря бански за тези гърди и тяло. Сега вече я разбирам и ѝ съчувствам 🤣

# 84
Дяволо, черпя каквото пиеш за тази хубава корица.Heart Eyes
Довечера ще е динамичен епизод предполагам, то само фенките на Гого са достатъчни за взрив в рейтинга, явно от продукцията се усетиха и само как пуснаха кукичка в промото.

Това сериозно ли е с Аспарух и Алекса, пропусках го по редовете, защото ми е безумно нелепо, но явно....Disappointed

# 85
Ха-ха и аз сънувах червените, като се открояваше фигурата на Пух, но без еротични елементи. Явно много се вживявам, като ги гледам.

# 86
Пух каза,че бой ще има на ринга или в клетка  с голи ръце или ръкавици със съдия.Ще си защити Пух така достойнството,че не е мишка. Напълно официялно събитие ще е ,Алекса си бил в София ,но не му се е обадил за сега. Пух каза ,че не си говори с него и изобщо не му разбира сръбския език .И като се правил на мъж да идва да се бият,а не само да актьорства .

# 87
  • София
Зорница отговаря на въпроси:

Така е, готЕн е. 😀😉

# 88
Само на Генчо инстаграм отговорите бяха грамотни.

# 89
И аз съм играл на канадска срещу човек с 30 кг повече от мен, също културист и бях го победил. Ако има желание може да се пробва с мен Пух Grinning. Не е важно колко тежък си, а колко сила има в теб. Това, което беше казал Алекса за Пух, не е много на място. Да си избереш по лек противник и после да слагаш някакви етиките на някой друг какъв бил, не е адекватно, като 1 към 1 си направил и ти. Просто думите губят стойност, изречени от такъв човек. За мен Алекса също е клоун, доказа го с отсраняването на Гайтанов. Избере си равностоен човек или ако не искаш да си срещу него си отстъпи мястото. В крайна сметка, ако е писано, ще се срещнете в един момент в играта и ще ти е приятно да играеш с някой приятел на който си му дал възможност. Даже и да загубя, ще се чувствам победител, защото моя човек продължава. Не съм му лишил шанса да се бори, като съм видял, че има качества и воля за битки (пред осталите Веска и Елина).

Общи условия

Активация на акаунт