💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 054
  • 2 740
  •   2
Отговори
# 1 605
Оф, писна ми да слушам на червените драканията. Искам да видя момента, в който Кас избутва Евгения.

# 1 606
Хехех .. познах в понеделнишката прогноза, че Веси и снахата ще са номинирани.

Според мен за номинациите през тази седмица:

Сини - Цветан и Касим, ще са по един играч от алианс. Умните ще стрелят по Цецо, като най-уязвима цел в целта си да елиминират един от силните и да ги оставят трима за следващата седмица. Силните имат два таргета - Касим и Фейгин. Ще стрелят по Касим като по-слабо звено с цел също да го елиминират и да придобият числено превъзходство, за да вземат Капитанството.

Червени - най-много въпросителни има тук за мен. Според мен Веси ще е една от номинираните. За втори съм склонен да посоча отново Мирослава. Но изобщо не съм сигурен, напълно възможно е Генчо или Георги да станат мишени на Елица/снахата .. но не мисля, че биха рискували да загубят още един мъж на този етап. За мен ще са две жени - Веси с гласове от Елица и Мирослава и Мирослава от останалите.

Жълтите - тук всичко е ясно. Ако Михаела не удари едно рамо на мъжете номинирани ще са с Капитанското  решение на Мирела Фифо и Чакалов. Очаквам Жени да изиграе оптимално добре ситуацията, която е нарисувана за 3-3-3.

# 1 607
Мира не заслужаваше тази номинация.

# 1 608
  • София
Благородната Мирослава... Trollface

# 1 609
Не познах нито едната номинирана 🤣🤣🤣
Изненадаха ме със Звезди.

# 1 610
Айде Мира. Утре отивай и се връщай първа пак.
"Двете бабички" Grinning Grinning

# 1 611
Двете бабички на Игри на волята Joy
Ама къде е едната като визия, къде е другата

# 1 612
Зори просто беше афектирана от скандала с Звезда и затова поиска минута да помисли. Не знам защо всички и се подиграват. Не мисля, че е толкова глупава.

# 1 613
Ами реално Веси няма особено големи шансове срещу Мирослава за мен лично.

# 1 614
  • Другата България
Ужасно съм разочарована от Елица, наистина.
Пълен провал беше тази седмица, тя се натисна за капитанка, малко поне отговорност нямаше да е излишна.
Поне да беше от кумова срама нещо изказала, поне единия от двата си гласа да беше дала за себе си, с ясното съзнание, че няма да иде на битка, ей така, за “очи“. Другото което е, нищо положително не каза за Мира, която се скъса да я защитава предходните пъти, когато тя беше на “пангара“.
Звезди с тази “травма“ ще си я влачат до вероятно обединение. Ето ви я новата Мани.
Много достойно поведение на Мира, много. Ако срещу нея са жълтите мъже, не знам вече на кого ще симпатизирам.

# 1 615
За непърви път всъщност, браво на Елица относно оценяването на Фейгин и Мани като силни играчи. Има спортсменско в нея като Олимпийски шампион явно, но с този Алекса оплесква всичко и става досадна.

# 1 616
  • София
Зори просто беше афектирана от скандала с Звезда и затова поиска минута да помисли. Не знам защо всички и се подиграват. Не мисля, че е толкова глупава.
Възможно е да не е, но монтажът ни казва, че нищо, което идва от нея не трябва да го приемаме сериозно, затова е и тази шега във всички епизоди, че "загрява бавно". Вероятно има моменти, в които е така, но нещата, които каза за Аспарух бяха логични, и въпреки това бяха последвани от шега за минута за размисъл от Ралица и продуцентите "подчертаха" това.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 00:47 от La Vikinga

# 1 617
И Мирела е един капитан Joy

# 1 618
Без отношение към Червените момичета като личности и кой е прав, кой е крив днес. Но е много грозно обвързани жени (Елица, Зори, Мира) да коментират, че необвързаните жени (Звезди) правят всяко действие с едничката мисъл да си намерят мъж.

# 1 619
За пореден път много добър анализ на играта от Мира и Елица. Зори ми е приятната изненада.

Общи условия

Активация на акаунт