💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 879
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 115
Защо не предложиха нещо (глас например) за парите на Фифо?
Миналата година почваха с това, за да запазят Мани. Ще го махнат зорлем това момче.
Ако беше в коалиция с Евгения щеше да има 3 седмици имунитет за тея пари 😂

# 2 116
  • Където морето целува небето...
Да "изгониш" със сигурност силен играч на пъхане на пръстчета. Да си тръгне Чакала или Фифо, защото от тук нататък остава само един, а в играта да остават очеИЗвадни котви. Искам Великан Цецан на тази игра с пръстчетата.!

# 2 117
Не е подходяща тази игра, много момчета имат по- къси и месести пръсти, че и жени, глупаво е това да ги дискредитира.
Мирослава трябва да има повече самочувствие и да спре да е в нечия сянка. Не й трябва Елица, справя се! Не само днес.

# 2 118
Е, не... натъжих се, сигурно Чакалчето ще напусне, пък ако е Филип ще е такава несправедливост. И майтапът ще е Веси да се спаси. Направо ми се отщя да гледам.
Много тъпа игра. Ще ме е яд, ако си тръгне някое от момчетата. Фифо заслужава да остане, а и ние като публика също заслужаваме да го гледаме. А Чакалчето толкова е искало да участва горкичкото. Вкарват го като резерва и го изкарват на игра на топчета... супер тъпо ще е.

Да, аз затова се натъжих. Да стигнеш до мечтата си и накрая да получиш някаква мрежа да премяташ топчета. Да, пипкаво е, изискват се здрави нерви, но и от фините пръстчета много зависи. Поне да не бяха двама отпадналите, ами като нормална елиминация.

# 2 119
  • София
Защо не предложиха нещо (глас например) за парите на Фифо?
Миналата година почваха с това, за да запазят Мани. Ще го махнат зорлем това момче.
Ако не бъркам, Паулина имаше такава оферта и я прие миналия сезон. И пак беше в начален етап май.

# 2 120
  • До сърцето...
А, баш!

# 2 121
Тука има - тука няма, къде е топчето? Joy
По-голяма глупост не можаха ли да измислят?

# 2 122
  • Другата България
Да, разбрах, че е било така.
Ами, не мисля, че има някой, който да не смята, че това се прави заради определени играчи и пРОБУТването им напред. Добре, че си обещах да не се ядосвам.....същото правеха с Юлиян в сезон едно, сега това се прави с Филип. И ще си е все номиниран, докато Женя не си постигне целта. Нищо, хората виждат. И коментират. Дано чете.

# 2 123
  • София
Страшно тъпа игра, особено за елиминация. Женска, а Фифо беше на косъм да бие, ако не беше недомислената конструкция. Сега заради някакви топченца ще трябва да си тръгне един от двамата, егати! И ще трябва да гледаме Мирелки и Звезделинки.

# 2 124
Аааааааа два пъти му бутат топчета на Филип. Супер гавра, а той ги размазваше :@
Мислиш, че от свързаната мрежа?
Да. При мърдането на мрежата от другият играч топчето падаше

# 2 125
Жал ме е за момчетата. Двете жени имат по-малко място в играта от тях. А жените в племето на Безстрашните хубаво се настройват срещу тях и ги номинират, ама кой ще им взима победите занапред?!

# 2 126
Коментара за днешната игра  - ТОТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Мислех си, че след миналогодишните гаври на които ни подложиха с Манка са си взели поука, но НЕ! Всъщност все едно гледам безобразията в държавата ни - можещи и силни хора биват задушавани от бездарници. Жалко!

# 2 127
  • София
Фифо беше спечелил играта, но му бутнаха мрежата.
Баси недомислията.
Малоумна работа

# 2 128
Снахичката е спасенаааа супер. От останалите трима Куку и Фифи , и Кукавела, да си ходят както искат в какъвто ред искат. Много подло изтъкнаха дразгите в личния живот. Вижда се че вички си знаят кой в кое племе отива и си правят предварително уговорките.

# 2 129
Съгласен съм, че поне можеше да предложат на Фифо гласове за парите му тази вечер. И тогава нямаше да са двамата с Чакалов на арената. За съжаление сценария винаги е бил водещ в това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт