💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 884
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 310
Мъжа ми ме пита:Кой победи?
Аз:Продукцията Smile

Фаворит да спечели формата Фифо от ден едно.Харесвам още Гого,Лефтеров и Фейгин.

# 2 311
Харесвам много и Мани и Фейгин, но не гласувах за тях, защото мисля, че нямат шанс за крайната победа.

# 2 312
  • София
Победител искам да е Гого, в краен случай - Алекса, реалистично погледнато на база "edit", Жени няма да е, но и друга жена не виждам да успее, засега тя има най-много контрол. Не смятам, че ще има разрив в коалицията на Жени, Мирела и Валери, нито че Валери ще бъде номиниран, защото е мъж, дори и Лефтеров може да не е, тази коалиция съществува, за да запази жените, но не е съставена само от жени, и Валери вероятно е на второ място в нея, не на трето. Ако Жени беше влязла да чисти имидж, никога не би играла по този начин пред бълагрския зрител - създавайки коалиция и то погвайки физически силни участници във формат със спортен елемент. Според мен е влязла, за да стигне далеч. Не ми хареса, че изруга, всъщност за мен няма значение дали цинизмите идват от Алекса или от нея, дразнят слуха ми. Обидата "пръдльо" не присъства в моя речник, старая се и тук да показвам това, но всеобщото възмущение намирам за забавно, имайки предивд колко грозни думи могат да се прочетат в темата (това, че във Facebook е по-зле не е успокояващо). Не съм си позволявала да ползвам епитети по адрес на Филип, нито по този на Елизабет миналата година. Относно думата "кучка": вярвам на реакцията на Михаела и на това, че възмущението ѝ бе искрено. А дали беше удачно Чакалов да сподели точно това определение и после да се изкара жертва в синхрон, за мен - не. Не мисля, че Валери съжалява за това, че е номинирал Филип, не е предал никого, защото никога не е бил в коалция на база "пол", лоялността му според мен е очевидно къде е. Решението му е улеснено не само от факта, че по този начин има възможността да елиминира силен противник (истината е, че Валери няма толкова много равностойни опоненти), а и поради простата причина, че с Филип не се харесват.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 23:46 от La Vikinga

# 2 313
Жалко за Чакалов. Не беше време да си ходи.
Браво за представянето му и успех на Филип сред глутницата.
Загорча ми от този епизод.
Браво и на Веси, че разобличи боркинята.
Сега жълтите ще си сърбат по парата, ама дано е на реката. Заслужават я. Със всички комари и змии.
Гласувах за Гого.
Вярвам на Чакалов.
Не вярвам грам на Валери.
Коалицията няма да се разбита, даже ще става по-явна. Ред е на Филип и Михаела, Филип и Ралица, Филип и Лефтеров. И така докато се обединят. После дано Филип отдъхне малко.
Жени не заслужава тази подкрепа. Явно Мирела и Валери са в амнезия и да си бият главите, късно. От тях ще си патят. Жалко, че и навън са си същите.
Искам сините в резиденцията.
Горчи все още.

# 2 314
Анди!,
Свободен/а си да го направиш, ако искаш. 😀
Те май ще си останат само със моята подкрепа със по 1 глас.

# 2 315
  • София
За новата седмица прогнозирам Супергероите на Резиденцията, а Непобедимите остават на реката. Нямам търпение за съвет в жълто и да падне главата на Джаба Хътянина!

Много агресирах тази вечер. Трябват ми дни за възстановяване Grinning

# 2 316
По какъв повод Жени нарече Фифо пръдльо , някой може ли да драсне, че ставах сядах а също ми се счу нещо много странно за някакви коментари
Полудя, защото Ралица каза на глас това, което самата Джаф не иска да признае. Че Фифо е най-добрият от всички в племето играч и заслужава да спечели елиминациите. Ей тогава си изпусна нервите. Искам да я гледам още бая време в игрите и всеки епизод да пропада и още и още тази женичка.  Тя дъното го няма за нищо, да видим до къде може да стигне. И след всеки епизод да се радва на народната любов.

Не е това , върнах сега няколко пъти и чувам следното  от Жени - "Хайде стига де , ти с какво заслужаваш 16 хиляди коментара против жените , против слабите момичета които го(ги) бият , айде стига мъжкарски истории ..пръдльо"
Какви са тези 16 хиляди коментара против жените които визира , нещо не стоплям

# 2 317
  • Другата България
Може да не ми вярвате, но аз наистина се чудя дали сега Евгения не се чуди дали си е струвало.
Всичкия хейт, който отнася, и тепърва ще отнася, в това съм сигурна. Дали някой изобщо ще повярва в това, че заслужено е стигнала там, където ще я добутат - защото няма и съмнение, че ще е много напред, не и победител обаче. Щом започнаха да я очернят, съм спокойна, тоест, да ѝ показват истинската същност. Наясно съм, че има кръг от хора около себе си, близки, познати, приятели, роднини и т.н., които и да мислят нещо негативно ще ѝ го спестят, но аз говоря за масовото мнение, на обикновените зрители като нас. Което е в повечето случаи не отрицателно, то е много отрицателно. Вероятно е добра майка и съпруга, и там с каквото се занимава - не следя професионалните ѝ успехи, за мен човек, склонен на такава агресия към непозната ЖЕНА е .....нула. Преди това изобщо не съм се интересувала от нея, Ваня го харесвах в сезона му, донякъде. Но вече за мен, а и не само за мен вероятно името Джаферович ще е олицетворение на прима виста на интриги, лицемерие, агресия и всякаква липса на възпитание, съчетано с нереално високо самочувствие и слаба лична преценка. Не винаги парите са всичко в тоя живот, и колкото и едно такова ШООЛ да е режисирано и с подставени лица и заучени реплики, толкова и дава възможност после хората да говорят дълго време за “героите“ и героите в него. Защото и Чакалов, и Филип ще са от вторите, но тя....

# 2 318
Не е това , върнах сега няколко пъти и чувам следното  от Жени - "Хайде стига де , ти с какво заслужаваш 16 хиляди коментара против жените , против слабите момичета които го(ги) бият , айде стига мъжкарски истории ..пръдльо"
Какви са тези 16 хиляди коментара против жените които визира , нещо не стоплям
Евентуални коментари на Фифо срещу жените по време на престоя им заедно предполагам.

# 2 319
И не мога после, като излезне и Жени от ИВ, ще обиколи, като цветарка всички телевизии. И ще се тупа по гърдите, че направила много добра игра. Аз не виждам никакви усилия при нея. Продукцията е крепи, където и да е, не е мръднала и от кг. Няма да излезне и на една битка и накрая ми чакат финал, пълни смешници са такива участници. Защо винаги продукцията, трябва да подкрепя скатавките, а тези които са можещи и постоянно се раздават в игрите да ги разкарва. Примери много...

# 2 320
Току-що гледах. Добре, че бях пила едно голямо, иначе щях да си издействам бан тука.
Патки. Валерка и тя.

Филип е страхотен, той е и моят фаворит за победител. Кой каквото иска да говори за него, той е бетон.

# 2 321
Сега са 5 жени + мъжете Лефтеров и Филип.
При червените отпадна слабата Веси, реално ги спъваше на много постове. Сините ме радват като цяло, защото са племе разнородни не силни играчи + нинжда и изненадват приятно.
Така е по-интересно да се изравняват сили.

Филип и Гого на финал. Трябва да има петиция по темата! Bowtie

# 2 322
Даферович си е ограничила коментарите в Инстаграм. Не ще да се къпе във всенародната “любов”.

# 2 323
Да напиша, че пропуснах - много се радвам, че Мира е вътре, а Веси - вън! Ей на, казах го! Simple Smile

# 2 324
И на мен ми се скапа настроението от днешния епизод, най-неприятният до сега. Жалко и за Чакалов, и за Филип. Джаферович наистина е като Джаба - мазна интригантка.
Не виждам защо хвалите Мира, победи в типично женска пипкава игра. И предната, с делвите пак типично женска беше.

Общи условия

Активация на акаунт