💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 859
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 325
Не е това , върнах сега няколко пъти и чувам следното  от Жени - "Хайде стига де , ти с какво заслужаваш 16 хиляди коментара против жените , против слабите момичета които го(ги) бият , айде стига мъжкарски истории ..пръдльо"
Какви са тези 16 хиляди коментара против жените които визира , нещо не стоплям
Евентуални коментари на Фифо срещу жените по време на престоя им заедно предполагам.
Искам при жълтите да бяха вкарали Емо Каменов🤣🤣🤣 Тънкообидната Жени щеше да е на коктейл успокоителни 🤣🤣 Фифо щеше да й се види песен 🤣

# 2 326
Джефито ще ближе рани от излагацията си. Поизоложи се от доста време и продължава. Аз не мисля, че е по-зла от повечето средностатистически жени, просто и много екранно време й дават да се излага повече. Да си беше траяла повече, по-добре за нея.

# 2 327
Аз друго си се чудя .Кога най накрая ще има един достоен човек да победи в тази игра.Не вярвам и да е този сезон.

А Мира тук не е кой знае колко за хвалене,защото в типична женска игра (отново)Филип на два пъти беше на косъм да бие,и всъщност точно той заслужаваше.

# 2 328
Това с феминизма е игра при Женя. Дреме й на нея, че някой я подценява, щото била жена. Прави се, за да има някаква кауза коалицията й. А всъщност това са едни хора, които си пазят гърба. Съвсем легална причина за коалиция - не знам що не си го признават. Аз щях.

# 2 329
  • Другата България
Сега са 5 жени + мъжете Лефтеров и Филип.
При червените отпадна слабата Веси, реално ги спъваше на много постове. Сините ме радват като цяло, защото са племе разнородни не силни играчи + нинжда и изненадват приятно.
Така е по-интересно да се изравняват сили.

Филип и Гого на финал. Трябва да има петиция по темата! Bowtie
Аз мисля - май вече го писах, че именно заради това, че вече няма кой да отпада при жълтите, съвсем скоро предстои разформироването на едно от племената, и ако е вярна логиката, която казвате от минали сезони - за племето с най-много загуби, то ще разформироват сините. Съвсем скоро. Дотогава най-много да отпадне още някой червен. Или да догодят сините, за да си иде Цецо или Касим. Но жълтите ще ги оставят малко на спокойствие откъм елиминации, за да има време Евгения да си пренареди картите. Обаче, след това, което видях тази вечер, и при новите племена, които логично ще са жълти и червени, и Филип, и тя ще си останат заедно според мен. Просто докато не си тръгне Фифо, тя няма да се спре, просто ще търси още съюзници.

# 2 330
Миналият беше добре. Освен че не е българин, е напълно достоен. Също и 3тото място за Поли беше супер и доста се бори.

# 2 331
Филип е страхотен, той е и моят фаворит за победител. Кой каквото иска да говори за него, той е бетон.
Така е. Но за да се построи здрава конструкция бетона има нужда от арматура, иначе при един трус ще падне. Та Фифо има проблем с арматурата ... може би в друго племе щеше да му е по-лесно.

Скрит текст:
Сега са 5 жени + мъжете Лефтеров и Филип.
При червените отпадна слабата Веси, реално ги спъваше на много постове. Сините ме радват като цяло, защото са племе разнородни не силни играчи + нинжда и изненадват приятно.
Така е по-интересно да се изравняват сили.

Филип и Гого на финал. Трябва да има петиция по темата! Bowtie
Аз мисля - май вече го писах, че именно заради това, че вече няма кой да отпада при жълтите, съвсем скоро предстои разформироването на едно от племената, и ако е вярна логиката, която казвате от минали сезони - за племето с най-много загуби, то ще разформироват сините. Съвсем скоро. Дотогава най-много да отпадне още някой червен. Или да догодят сините, за да си иде Цецо или Касим. Но жълтите ще ги оставят малко на спокойствие откъм елиминации, за да има време Евгения да си пренареди картите. Обаче, след това, което видях тази вечер, и при новите племена, които логично ще са жълти и червени, и Филип, и тя ще си останат заедно според мен. Просто докато не си тръгне Фифо, тя няма да се спре, просто ще търси още съюзници.
Това пък откъде идва? Никога не се е случвало това в ИВ.
Първи сезон знаеш как беше.
През втори и трети сезон се разпадна племето, останало последно в битката за Територия през осма седмица.
Предполагам, че и през този сезон ще е така.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 23:59 от Bengun

# 2 332
  • Другата България
Това с феминизма е игра при Женя. Дреме й на нея, че някой я подценява, щото била жена. Прави се, за да има някаква кауза коалицията й. А всъщност това са едни хора, които си пазят гърба. Съвсем легална причина за коалиция - не знам що не си го признават. Аз щях.
А, не бе! Та тя нападна и удари друга жена, пред очите на детето ѝ, ето за кой е забравил
Цитат
Освободиха жената на Ваня Джаферович - Евгения, срещу парична гаранция от 1000 лв., след като ѝ беше повдигнато обвинение по чл. 131 от НК - причиняване на лека телесна повреда при хулиганство.
Съпругата на бившия футболист на Берое и Локомотив (София) бе задържана и разпитана в Пето Районно управление след проявена агресия на пътя, информира Монитор. Евгения Джаферович се оказа жената, която вчера нападна друга пред децата им заради направена забележка.
Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стига до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излязла Евгения, която водела двете си деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.
„Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист.
https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/zhenata-na-dz … -obvinenie-628953

# 2 333
  • София
[/quote]

Не, не се е разпадало племето с най-много загуби. В 2ри и 3ти сезон имаше битка и загубилото племе се разпадаше. Просто миналата година водещите коментираха, че жълтите имали най-много победи и т. н., те се зарадваха, защото така беше казано, че наистина прозвуча, че заради това няма да се разпаднат, ама точно те загубиха и ги разпаднаха.

# 2 334
  • Другата България
Хмм, тук го прочетох. Ясно, благодаря. Значи неясно по какви критерии, ще има разпаднало се племе.
Мечтая си да са жълтите тогава. Blush

# 2 335
  • София
Ами хора аз го написах тук. Още преди 1 седмица. Че хейта тогава към дамите и Валерка е само затишие пред буря...
Прегледах преди малко какви са настроенията във фейсбук и инстаграм. Майко мила. Няма да пиша за епитетите, които се изливат на талази към Жени, Мирела и Валери.
А Филип вече има ореол и го искат масово за победител. Гладиатор бил, машина и какво ли не. Популярността му нараства страшно и очаквам огромна буря, която да връхлети продукцията ако го преметнат по някакъв начин преди финала.
Но именно това казах --> кой сам си го направи.... Никой друг не му е виновен!

И според мен хейта към Жени нямаше да е толкова голям ако си бе изиграла правилно картите. Да, пак щеше да го има, но не в такива чудовищни измерения.
Бъди открит с хората на синхроните. Бъди директна и с Фифо. Кажи му в очите какво мислиш и т.н.
Това го каза и Туджаров днес в На Кафе. Че нито един играч не е откровен със зрителя. А зрителя не е сляп и глупав!

Чисто стратегически играе погрешно Жени и то със сервирани на масата карти в нейна полза. Дали са и три валета в ръкава още от старта на играта, но тя тръгва да играе без коз?!
Социално също се дъни. Когато обижда е проява на слабост и тя би трябвало да го знае. Трябва да е силна с коалиционните си партньори, а не да надушват слабост и нерви от своя лидер. Лесно се разстройва и започва да плаче и сплашва. Прекъсва другите, агресира. Не се прави така по дяволите!!
А е гледала всички американски сървайвърски сезони. Аз мислех, че ще видим от нея 'мастър клас игра за пример' Исках да видя нещо различно, ходове, уау моменти. А то какво? Нищо. Сексизъм и феминизъм. Това ли са и козовете? Ама тук не е САЩ, там може и да мине този номер. И точно от това съм разочарован, просто не го очаквах.
Както и да е, няма значение.

# 2 336
А, не бе! Та тя нападна и удари друга жена, пред очите на детето ѝ, ето за кой е забравил
Цитат
Освободиха жената на Ваня Джаферович - Евгения, срещу парична гаранция от 1000 лв., след като ѝ беше повдигнато обвинение по чл. 131 от НК - причиняване на лека телесна повреда при хулиганство.
Съпругата на бившия футболист на Берое и Локомотив (София) бе задържана и разпитана в Пето Районно управление след проявена агресия на пътя, информира Монитор. Евгения Джаферович се оказа жената, която вчера нападна друга пред децата им заради направена забележка.
Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стига до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излязла Евгения, която водела двете си деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.
„Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист.
https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/zhenata-na-dz … -obvinenie-628953
Ужас 🤣Сега се притесних за Димо, който видимо се страхува от Жени, но въпреки това ръси грешни коментари 🤣
Димко, не я ядосвай, моля те🤣 Ако те нападне никой от мъжете няма да ти помогне, вярвай ми 🤣 Най-много Касим да дойде 🤣

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 00:12 от Aaliyah13

# 2 337
Бях заспала, сега се върнах да гледам, а-у-у, голямо лицемерие, голям театър при жълтите, и хич не ги бива за актьори. Само Мирела, от къде извади чак сълзи 😏.
  И не смеят да гъкнат пред кака си, какво толкоз им е взела страха Жени, не ми е ясно изобщо. Големи хора, пък треперят пред някоя си всъщност никоя

# 2 338
И на мен ми се скапа настроението от днешния епизод, най-неприятният до сега. Жалко и за Чакалов, и за Филип. Джаферович наистина е като Джаба - мазна интригантка.
Не виждам защо хвалите Мира, победи в типично женска пипкава игра. И предната, с делвите пак типично женска беше.
Подкрепям! Не мога да сравнявам Чакалов - Снахата. Мира може да е всякаква - красива, богата, да плете, шие, да играе на пинг-понг, но Чакалов е много по-стойностен играч. Тя и играта, в която победи беше като за Снаха. Извинявам се, но се дразня на хора, които са - нечия снаха, нечий син, нечия жена, нечие гадже, нечий такова. Те са в центъра на предаването. Или по-скоро не могат да се представят с друго. Е, Снахата скача на някакви пружини, ама може и да плете. Чакалов е само началото. По този път ще изхързулят всичко читаво и ще гледаме нечиите. Валери не съжалява, а Михаела - какво? Останала е повече в игрите от Чакалов, там останаха Зведелинка, Касимчо, само да искат да ги уредят.
Имам и друго преположение. Чакалов е изкаран не по сценарий, а по принуда. Може човекът да не е издържал на някои простотии. Или Евгения да се е оплакала, че я дразни. Много набързо промениха сценария, много плетива, глупости. Просто извънредно излизане, за да не тръгнат дела.

# 2 339
Каквито и стратегии да гради, човек не може да избяга от характера си. Характера на Жени е агресивен и затова до някое време се сдържа за пред телевизионните камери, след това си излива душата както си знае. Явно не може да се преструва дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт