💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 837
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 460
Аз не можах да гледам епизода (на почивка съм Heart Eyes) и евентуално тази вечер ще се опит да го и гледам. За развоя на събитията знаех от другата тема, просто не успях да го гледам.
Гласувах за Гого и Фифо, че то за други няма за кои.
Вярвам на Чакалчето, а на Валери не.

П.с Само ще кажа, че и приятелството им извън игрите скоро ще приключи на Жълтите. Не съм им показали всички керливи ризи.

# 2 461
Днес бях в Сердика център и се натъкнах на нашите любимци Simple Smile Някой постна тук, че ще има събитие с тяхно участие, но бях изключила.

Та, размятам си торбите, слизам по ескалатора и пред мен (долу, в края на ескалатора) едни деца ме гледат и екзалтирано крещят "ВИКИИИИИИИИИИ, ЦЕЦОООООООООООО, ВИКИИИИИИИИИИ, МОЖЕ ЛИ ЕДНА СНИМКААААААААА".
С моите 150 сантиметра (съвършенство) определено не съм Вики или Цецо, обръщам се - те точно зад гърба ми Joy
Останах малко да зяпам. Като надойдоха участниците, около тях, естествено, деца, тийнейджъри, водещият на събитието не може да ги усмири, за да проведе каквото трябва там по програма Joy
В инстаграмите със сигурност ще видите кои са били, та няма нужда да изброявам. Е, Джаферович и Валери не бяха там, защо ли Joy
Значи да ви кажа, на живо Фифо (Heart) е много по-чаровен, може би когато не е стегнат за битка. Прииска ми се да отида при него и Куков (Heart) за снимка, но ме досрамя. Виктория като се усмихне, голяма красавица, ако не си гледал шоуто, ще си кажеш - Боже, колко ведро момиче! Много мило се държа с децата, радваше се на вниманието. Всички се радваха де. Цецо някакси се извисяваше над всички Joy
В началото ги разделиха на два отбора и трябваше да навредят пъзел, имаше две момичета, болни фенки на Безстрашните, застанаха зад тях и като почна едно крещене "БЕЗ-СТРАШ-НИ!!! ФИФО, ФИФО, ЛЕФ-ТЕ-РОВ!!!" Ама крещене ви казвам, по едно време охраната отиде до тях да им каже да се кротнат.
Весело беше, опитаха се да направят още една игра, този път със зрителите, но не знам дали успяха.

# 2 462
  • Другата България
Скрит текст:
Тук играчите никога не са били "честни" пред зрителя, доколкото помня. Синхроните не са като във Фермата, сядаш задават ти въпрос и си изливаш душата. Привикани за синхрон, бързо им се задават добре подбрани въпроси, но най-важното е какво ще се излъчи след монтаж. Женя дори да е казала - пример: Филип е изключително силен и комплексен играч, много е полезен за нашият отбор, но прави сексистки коментари, което не одобрявам и затова го номинирам...Познайте какво ще се излъчи - Филип /клъц/ прави сексистки коментари /клъц/ и затова го номинирам. Добрите думи потъват в морето.
Когато Мирела се хвалеше калко напред била и как ги разбила - чак ножицата се виждаше - Започна с "На халките" и продължиха, че ги е разбила...

И пак повтарям, че не целя да оправдая Женя, а, че манипулациите с монтажа се случват пред очите ни.
Това определено го има. Което какво показва пак - за евентуални 100 000лв излизаш пред цяла България да те правят на маймуна. Не, маймуните са добре. На нещо, което  обичат мухите.
Не го има. То е преобладаващ, да не кажа основен похват в това предаване. И е съвсем целенасочено. Но поне при Евгения /лично мнение/ доста от нещата, които са изрязани са били именно против Фифо, а не в обратна посока. Думите могат да се манипулират, езикът на тялото всеки път говори, да е игра веднъж, дваж, но всеки път, само при споменаването на името му от което и да е от момичетата я кара да настръхва като петел при вида на по-засукана кокошка. Тя е влязла в този формат да се докаже, тренирала е, не е слаба физически въпреки плашещия си вид на фона на останалите жени във формата. Но е объркала формата, защото пак ще се върна на комплексността. Ако играеше така във “Сървайвър“, вероятно щеше да е от харесваните играчи от мен, абстрахирайки се от това, което предварително знам за нея. Но идеята на оня формат е съвсем друга, последният победител в него също се спрягаше за връзкар, но на мен ми беше от любимците, факт е обаче, че играта на Зоран беше на светлинни години от тази на Евгения в момента. Похватът му спрямо останалите беше различен, пипаше с кадифените ръкавици, не се изявяваше като диктатор, който всеки опит на подчинен го смазва още в зародиш - Ралица снощи. Тя има всичко в тази игра - близост с Тупарев /това е общоизвестно, не е съчинение по картинка/, предварително подбрано племе, което може/ше/ да манипулира както си иска ако беше играла различно, едит на лидер и добра физическа подготовка, от нея просто се искаше да е по-обрана и всичко да не е на всяка цена, на този етап. Защото в следващите такива нещата щяха да си дойдат по местата. Но тя просто си е такава, и това за мен е основен “проблем“ на “известните“. Колкото и да се отрича не само от нея, такива хора някак са с нагласата, че всичко им е позволено и останалите са просто пионки в техния значим свят. Поведение, каквото и което Зоран нямаше.

# 2 463
Светулчица,така е, но младите участници са съгласни. Дори не мисля, че повечето влизат за 100 000. Дивидентите са около и след шоуто, предполагам ютюб абонатите на Чакалов значително са се увеличили(това като пример).

# 2 464
А Чакалов дали още е учител?

# 2 465
  • Другата България
Поздрав за всички фенове на Чакалов и Фифо. Казва много.

# 2 466
  • София
А Чакалов дали още е учител?

Да, разбира се. И е любимец на дечицата и... майките им. 😉

# 2 467
Ще призная нещо, може би защото съм на чаша розе. Ако съм мъж и трябва да избирам между Евгения, Михаела и Мирела, определено сто пъти Евгения! Мирела се води, защо и как - не знам, но ми е на второ място, но Михаела - няма да ми е избор. Ще се порадвам на Мирела, макар че, момичето ще върти очи още две-три години. После ще се наложи да изгради личността и да я подкрепи с външността си, ако не го направи, не знам. Ученическите й години са вече зад гърба й, даже са минали няколко години. Доста е презряла за номера от рода - един път Валери, един път Лефтеров. На тази възраст това не се приема като готино. Такива са времената. Излизат млади и хубави момичета непрекъснато. Колко време ще танцува още? Така, че Евгения е идеалът за много съвременни мъже - готова да брани до край семейството. Много мъже това търсят - жена, която ще усещат като партньор, а не като картина. Евгения е звяр, когато някой навлезе в нейната територия.
Аз лично не я харесвам, изобщо. Гадна душица, но тя си знае отлично цената. Как се е преборила до това да стане ВИП персона в ИВ, не знам, но се е преборила. Уж някаква гримьорка, а всички се въртят на пръста й.

Не съм се смяла така отдавна.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 2 468
  • Sunshine state
На много от участниците си им личи, че
синхроните и разговорите им са режисирани, но специално на Джаферович и дума не може да става - нейната злоба си извира от сърце и душа и се пени като бясно куче на синджир.
Михаела абсолютно невинно споменава, че е била разстроена и таз направо откачи. 😆
Тук ако беше, щяха да я запишат на anger management classes още след имцидента с ударената от нея жена. Да не е на бианаболи, че такава агресия у нея??? 🙄

# 2 469
  • SF
Монтаж има и на новините по телевизията. По всички телевизиии. Дежурният редактор преценява какво влиза и какво пада.
Кой луд щял да е там да го правят на маймуна? Поне 70 луди мога да назова по имена, които след първи сезон, влязоха, за да ги правят на маймуни. И още 10 000, които не мога да назова по имена, но не успяха да се уредят за маймуни.
За следващия сезон се готвят още 8 хиляди желаещи да бъдат сред маймуните на Игри на волята.
На всяка втора страница някой пита кой луд ще им се запише за предаването.
Ще се запише, ще яде джанки, няма да си мие зъбите, ще го монтират на синхрони, ще преценяват, без да са го питали, умното му изказване дали да бъде излъчено или изрязано, ще го показват как реве, как гладува, как клюкари, как си измисля, че А бил влюбен в В.
Нали гледахте промото за вчерашния епизод, в което Филип разказва, че Михаела е влюбена в Лефтеров, а Мирела ревнува? Всъщност излезе, че Фифо се чуди каква е любовната история и дали изобщо има такава.

По време на кастингите участниците в риалититата имат възможност да се запознаят, да си разменят телефоните, да се влюбват, да решават пъзели заедно, ресторанти, срещи и т.н. Никой не ги запознава специално, но нямат клаузи в договорите за необщуване помежду си.
Моите хора, които са вътре, не са пазили тайна, че влизат.

# 2 470
  • София
Чакала в 'Тази сутрин'

Чакалов: В „Игри на волята: България“ бях да играя и не бих подарил победата на никого

Чакала на дежурните въпроси след излизането си от играта

==>> Чакалов - блиц въпроси <<==

Великаните в ИВ 😮😀

# 2 471
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Снощната битка между Фифо и Чакалов ми напомни тази на Морунов и Андрей. Емоционално тежка за преглъщане.

На мен ми е интересно какво мисли Ваня Джаферович за представянето на жена си и злобата,която излива от ден първи върху Фифо - доказан играч,най-любимият сред участници и зрители?!
Аз бих се срамувала от нея.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 18:14 от Adoralova

# 2 472
  • Euskal Herria
Че то само риалити е името. Всичко е предварително написано и режисирано. Не се позволяват импровизации. Всеки влиза с договор до кога и как ще участва. Може да има промени в движение - единствено според нуждите на продукцията.
И аз като Светулчица го гледам като сериал. Откакто преди време даваха зад кадър във Фермата как и колко пъти преиграваха една игра и реплики, докато се хареса...

# 2 473
  • София
За мен няма сценарий, това не са актьори.
Но има брутални намеси на продукцията. Но нещата наистина си се случват.

Вели с малките супергеройчета

# 2 474
  • София
Преди фен срещата участниците са били на "after" парти - на участие на фолк певеца Галин, и съдейки по историите в IG Касим най-много се е раздал Sweat Smile

---

---
Вики много се "оплете" с тази година на раждане и накрая реши просто да я пропусне Smile:

--

*Автор на портрета на Мани е amalia.akopyan в Instagram.

*Короната е от мен. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт