💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 761
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Дубай
Чудно ми е как си изкарват парите Джаферович? Тя е е гримьор, ок, а мъжът й какво работи, че си позволяват ежегодни скъпи ваканции по Флорида и тук и там. Това не всеки работещ българин може да си го позволи. От инфлуенсърството ли им идват парите? Айде хората малко бойкот да им направят , че да се приземи малко Маман.
Ми той нали спечели сървайвър,ходи като актьор и тв водещ  доколкото знам имат и фитнес-зала.Тя си заработва в нова  тв като гримьор,та така ,тя е просто обикновен играч без привилегии

# 2 581
Аз искам Филип за корица, след толкова номинации мисля, че го заслужава. 😁

Като бие в игра Гогича, инък само в компанията му на снимката Yum

# 2 582
Гласувах за Звезделина, Генчо, Женя и Мани. И на четиримата виждам и оценям силните им страни, даже ме кефят реакциите им в определени моменти. Чисто субективно ме дразнят.

# 2 583
  • Sunshine state
Аз искам Филип за корица, след толкова номинации мисля, че го заслужава. 😁

Като бие в игра Гогича, инък само в компанията му на снимката Yum
Ааа, нека и за нас да има малко, де. И аз харесвам Гого иначе. 😁

Сега и за някакво заведение чета, че притежавали. Въх, сигурно е ужасно да работиш за нея. 😆

# 2 584
Какъв гримьор е Женя в Нова? Това вече като легенда се разнася. Кажете ми кого в Нова гримира, сериозно питам, ще си призная незнанието.
Гримьор е в "Като две капки вода", външна продукция излъчвана по Нова, но дори снимките и прякото предаване са от студиото на Магърдич.

# 2 585
  • София
Чудно ми е как си изкарват парите Джаферович? Тя е е гримьор, ок, а мъжът й какво работи, че си позволяват ежегодни скъпи ваканции по Флорида и тук и там.
Собственици са на бар, а тя не е само гримьор, мисля, че е един от собствениците на салона, в който работи, Ваня има и фитнес зала. Мисля, че са инвестирали в достатъчно доходоносни бизнеси, за да не разчитат само на "инфлуенсърство".

Какъв гримьор е Женя в Нова? Това вече като легенда се разнася. Кажете ми кого в Нова гримира, сериозно питам, ще си призная незнанието.
Гримьор е в "Като две капки вода", външна продукция излъчвана по Нова, но дори снимките и прякото предаване са от студиото на Магърдич.
Да, не е гримьор в NOVA, нито техен постоянен служител, гримирала е в няколко техни продукции. Първо е гримирала в X-Factor, след това са я поканили в "Като две капки вода".

# 2 586
късно ли е джаферката да се запише за ергена

# 2 587
  • Sunshine state
Това предаване си се излъчва по Нова, значи си е на Нова.

# 2 588
  • София
Чудно ми е как си изкарват парите Джаферович? Тя е е гримьор, ок, а мъжът й какво работи, че си позволяват ежегодни скъпи ваканции по Флорида и тук и там. Това не всеки работещ българин може да си го позволи. От инфлуенсърството ли им идват парите? Айде хората малко бойкот да им направят , че да се приземи малко Маман.
Не бих казала, че имат много пътувания. Не е като да ходят на Малдивите всяка година, децата им учат в държавно училище.
Имат фитнес, бар в центъра, тя е гримьор, както за сватби/бюти, така и в предавания е била, има и серия четки за грим. Той беше водещ на онлайн епизоди в Сървайвър тази година, тя пък в едно онлайн предаване за грим в ютюб беше жури. Отделно са и инфлуенсъри и печелят от реклами, но явно вкарват в бизнеси.

Затова и много хора очакваха и тук да е разумна, а тя се излага. Все едно насила е вътре и наистина, ако не ги спечели тези пари, как ще си гледа децата. Другите се забавляват, усмивки, тя е все вкисната или се разправя. Аз си признавам, че очаквах повече от нея, защото физически е добре подготвена.

# 2 589
А помните ли ,че беше направила и расистки скандал и и изтриха профила в тикток 😂

# 2 590
  • Sunshine state
Вдин приятел ги следи в Инста и постоянно ми разправя още отпреди Игрите как и къде ходели и съм останала с това впечатление. Аз не следя Инстаграм, а и да следях, нямаше да им вдигам акциите, я. 😂
Не знам за никакъв скандал, чакай да видя. 😁

# 2 591
Предаването се излъчва по Нова, но както писах е външна продукция и тя е на договор при Магърдич. Та много им дреме на Нова за Женя, а и мъжа ѝ последно беше при конкурентите.

# 2 592
Достатъчно вип са Джаферович, че тя да се мисли за велика и да напада хора, които я критикуват, било и резонно. А то е и до възпитание и характер. Имах една шефка, която се беше сбила веднъж с жена на пътя, друг път беше псувала мъж на паркинг и разказваше с голяма гордост за тези си постижения. Сакън да и кажеш, че според теб не е ок това, и е тръгнала и теб да набие.

# 2 593
  • София
В анкетата гласувах за Елица, Касим, Цецо и Филип.
Елица - няма нужда да обяснявам, всичко заради което ми е антипатична, е казано не веднъж.
Цецо и Касим - припокриват ми се двамата - слаби в игрите, отмятат се от дадена дума. Касим е една идея преди Цецо по антипатия, защото смени коалиция, защото се разсърди, че другата спря да го пази, като се видя, че е некадърен. Цецо се отметна от дадена дума заради Вики, но това все пак не му прави чест. Не са в Море от любов, иначе изглежда добряк, но не е за този формат според мен.
Филип - не може с влизането си в отбор да започнеш да раздаваш заповеди. Много, ама много кофти социална игра. Ок, Жени е виновна за всичко според много зрители, но е факт, че дори Ралица изказа мнение, че той заслужава да се върне, защото е по-силен и добър в игрите от Чакалов, а не защото е по-харесван от нея самата. Като цяло като човек не е харесван от племето в което е - поне по време на снимките, сега навън, без напрежението от игрите, явно е друго - но за това не му е виновна Жени или друга от жените. Като играч на терен е топ, но няма чара да ме грабне като зрител. И Гого не е с топ социална игра, но хората му се радват дори и на не особено добрата такава.

# 2 594
Както и в живота , ако дадена жена успее в нещо , независимо какво - отзивът е следния:
 1) Тя е постигнала всичко с връзки (Железния аргумент , и като доказателство - ами аз така мисля и ми се струва)
2) Тя е любовница(въртиопашка , съблазнителка) - понеже не е топ мадама , чрез Мирела
Както и да е , добър опит Жени , но моля те не тук и не сега, може би след 500 години се пробвай пак.
Това са ми любимите аргументи. Heart Eyes Има ги във всеки риалити формат, не само в този.
Аз познавам жени  , която открито изповядват тези максими и си следват втората на всяко едно работно място.

Общи условия

Активация на акаунт