💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 810
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 400
Не ме убивайте, но според мен има някакво сексуално напрежение между Фифо и Жени Satisfied
Някой разбра ли за какво са се карали Михаела и Мирела?

# 2 401
  • Варна
Не ме убивайте, но според мен има някакво сексуално напрежение между Фифо и Жени Satisfied

😁😁😁😁😁😁😁
Филип категорично не харесва Женя по никакъв начин.

# 2 402
Имаме следното противопоставяне Красив , сексапилен, малко мрачен , атлетичен и можещ млад мъж - срещу закръглена, горда и вироглава, по - възрастна жена. От тук насетне вече мачът е свирен и 80 процента от населението е за младежа по подразбиране , без изобщо дори да се прави опит за вникване в драмата. Както и в живота , ако дадена жена успее в нещо , независимо какво - отзивът е следния:
 1) Тя е постигнала всичко с връзки (Железния аргумент , и като доказателство - ами аз така мисля и ми се струва)
2) Тя е любовница(въртиопашка , съблазнителка) - понеже не е топ мадама , чрез Мирела
Както и да е , добър опит Жени , но моля те не тук и не сега, може би след 500 години се пробвай пак .
Та , опита на Женя да покаже, че прословутата мъжка солидарност е пресилена и жените в този век не са таква сган от кокошки скачащи една срещу друга при вида на първия петел , разбира се претърпява грандиозен разгром. Напълно предвидим , за всеки който е гледал поне едно риалити. Защо тя си е внушила, че ще успее не ми е ясно. Нейната борба , за мен лично е с цел превенция - да не се образува здрава мъжка група която да гони само жени (което гледам в съседния формат). А да си се гонят на базата на естественото развитие на играта без оглед на пол. Ако Фифо не беше влязал, нямаше и да има "женска" коалиция - все пак първа изгониха жена. Женя е наясно, че Валери и Лефтеров ще са против нея когато се стигне да избират между нея и Мариела , но това ще е естественият подбор в играта .Та има си недостатъци много тя, за които да се хване човек, но ме дразни факта, когато не може да се признае - да този човек има обаянието да състави коалиция , играе също така доста силно - но не успехите му са само от връзки и точка

# 2 403
  • SF
Е как да се запишеш за Игри на Волята при такива условия Simple Smile
Иначе дори да познавах хора НИКОГА не бих правил коалиции извън играта, просто защото за мен това не е Fairplay и достойно!

И за следващия сезон ще има 8000 мераклии, хора, като Чакалов, които гледат и мечтаят да са там, зрители, бг мама,  бълбукащ инстаграм. Не ги мисли!
Това са условията и 8000 спортисти ежегодно се надяват да попаднат вътре - с все джанките, комарите, филиите на луксозната резиденция, на някой стопанин в бараката, на мушката на сценаристите...

На кастингите се запознават. Докато тече бавният процес на окончателно подписване на договорите, обстойни медицински прегледи и т.н., има време не просто да ходят на ресторанти, а и да забременее някоя от кандидат, с когото са се срещнали по време на селекцията.
Явяват се доста активни спортисти и модели, които така и не стигат до подписване на договор, заради условия по застраховки, здравно-медицински показатели, претенции за щети от контузии, обезщетения и други условия, които не могат да бъдат удовлетворени.

След отпадането на Аспарух миналата седмица, един от най-повтаряните въпроси беше дали ако единият елиминиран е била жена, са щели да играят същата битка с лоста и тегленето на шейните.
Ето каква игра биха им дали, ако единият е Аспарух/Филип, а другият е Веселина/Мира - топчета, пъзели, гредички.
Не беше нормално Велислава и Георги да играят играта с гумите, при която логично и очаквано Велислава отпадна.

Вчерашната игра с топчетата в мрежата, можеше да бъде обречена да се развие до безкрайност, ако единият състезател тръскаше мрежата така, че топчетата на другия да изпадат от гнездата.
Трябваше да се усещат и когато противник вкара топче, да друсат конструкцията като Цветан джанката.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 12:12 от Esmee

# 2 404
Морунов за Гого:

# 2 405
Джефито ще ближе рани от излагацията си. Поизоложи се от доста време и продължава. Аз не мисля, че е по-зла от повечето средностатистически жени, просто и много екранно време й дават да се излага повече. Да си беше траяла повече, по-добре за нея.
Най-добре да не беше влизала в ИВ, ако питаш мен. Не знам какво са и
й обещавали и какво си е мислела. Сигурно й се е искало да изчисти името си и изгради по-положителен имидж, ама като се знае колко струва, наистина ли е вярвала, че може да стане?

# 2 406
  • Дубай
Не ,просто Жени не харесва Филип ,защото не и ходи по свирката да се каже.

# 2 407
  • София
Аз съм ЗА коалиции и стратегии, но за такива създадени там в играта, а не от вън. Чудно ми е как се събраха всички познаващи се отвън  в едно племе.
 Аз съм ЗА всичко което не е забранено, стига да са достатъчно изобретателни за да се сетят/ масата която въртя Чакала, за да намали преднината на Фифо/. Когато се създават коалиции вътре в играта от непознати хора, те се появяват и в началото са нестабилни, има хора които се лутат като Касим и други твърдо застанали в коалицията. Добрите стратези наблюдават промените, анализират и променят стратегията в движение, така че да спечелят.
 Какво имаме тук?  От ден първи Фифо е на пангара,  защото е ядосал сивия кардинал, тя дори си каза, че до края той ще бъде номиниран. Подопечните се страхуват от нея, страхуват се да имат мнение, дори плахо изказано, тя скача. Опитва се, даже успява , да контролира жените, че и някои от мъжете. Но тя не израства в стратегията си,  нищо не се променя. Сякаш не си дава сметка, че гонейки силните племето ще стане слабо, колкото и силни жени да са събрали, мъжката сила е различна. Все пак в другите племена не са само Касим и Цецо.
 До тук няма развитие в стратегията, пълен контрол над жените и постигане на една цел да отстрани Фифо. Добре, но следващия път ще трябва до Фифо да застане още един човек.
 А представяте ли си,  ако Гого отиде при жълтите и сивия кардинал го отстреля.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 12:33 от Алекс :)

# 2 408
  • София
Чакалов, достойна битка! Поне изживя мечтата си (ако действитело е било такава, а не думи на продукцията).
 И пак старата истина - прецакани са всички, които са се записали да участват в тази измишльотина. Аз отдавна го гледам като сериал, макар че трябва да кажа, че тук беше Fairplay.
Не знам истина ли е това с изказването на Михаела за "к.ч.а" относно Мирела, обаче остави у мен  нотката, че Чакалов е интригант. А това не е добро. Особено  за учител.
Понеже аз никъде в излъчванията не чух употребата на тази дума. Което не означава , че не го е имало и не са го излъчили.
 Винаги ми е било чудно как се гледат после участниците. И дали съжаляват, като гледат как от продукцията ги правят на маймуни и го оа..т.  
 И въпреки това съм убедена, че пак ще има стотици кандидати. Някои от тях ще се спасят в началото като мис Елия и Куков, но други ще останат да се валят в лайната и накрая като ги изхвърлят ще се усетят, че не си е струвало, ама вече ще е късно.
И пак казвам - да беше 1ви, 2ри сезон - добре. Ама догодина ще е 5ти Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 11:59 от Светулчица

# 2 409
  • София
След включването на Чакалов, бих се запитал колко коалиции са нужни, за да бутнат Филип в пропастта? 7 vs 1 ми се вижда малко прекалено. Добре, че Ники е издържал и подкрепи своя брат в много тежък момент. Разбира се, трябваше да плати скъпа цена. Веднага мерникът бе настроен и срещу него.

На следващите номинации Михаела и Лефтеров за мен гърмят.

Валери, приятелю, не се излагай така без собствено мнение. Винаги можеш да се отскубнеш от сянката на известен родител.

# 2 410
  • SF
Супер интересен беше и снощният епизод. Добре, че Веска, която доста ме напрягаше с грубия си обиден речник, напуска. Нямаше място в този формат. Не участва в нито една битка. Минала е през кастингите, защото от нея са очаквали точно това  - да ги дразни, да ги обижда, да има претенции, че е нещо важно, без реално да участва в битките. Силата й е на съветите, където със стари и злобливи лафове, да ги затапва. Освен това се знае, че заради визията й, от ръв поглед ще бъде нехаресвана и ако иска да променя мнението на другите за нея, трябва доста да се старае, а тя не е обещавала да го прати.
Веска беше нищо повече от  фрийк и всички са били наясно, че щом я номинират, тя ще изгърми.

# 2 411
Няколко пъти се зададе въпроса защо не дали на Филип да си използва грошовете. А вие сигурни ли сте, че не са му дали? Може да са му предложили, той да е отказал и да не са счели за важно да го излъчат, за да дадат повече телевизионно време на жалката сцена как Фифо и най-вече Чакала интригантстват като засегнати тийнеджърки по адрес на Михаела.

Второ, Продукцията решава кога да отваря сергията за гласове и привилегии. Приемете просто, че не е било пазарен ден. Иначе съм съгласен, че правилата за добиването и харченето на тези грошове трябва да са по-честни и прозрачни. Най-малкото драгият зрител да си ляга спокоен вечер, че не са ощетили екранния му любимец с двоен аршин.

Отделно считам, че Филип не е глупак да си използва грошовете на този етап. Какво щеше да постигне с два допълнителни гласа. Да прати Михаела и да спаси Чакала и пак да е мишена на следващия съвет. В допълнение, че щеше да се покаже много уязвим пред племето.

За Чакала ще коментирам в отделно мнение. Такова падение за това иначе симпатично момче. Добре, че си тръгва овреме, докато ептен не се беше закопал на моралния фронт.

# 2 412
Ти сериозно ли?!  Smiling Imp Rolling Eyes
Сериозно ли смяташ, че Фифо ще погледне маман при толкова хубави момичета наоколо?! Stuck Out Tongue
Това е пълен нонс сенс и доста тъп виц. Та тя изглежда на възрастта на майка му. Да знаем, че е тридесет и няколко годишна, но до момчетата и момичетата в отбора изглежда и се държи, като лелка.
Снощи с онова халатче, когато троснато хокаше девойките, че си позволяват да имат собствено мнение, изглеждаше все едно строга майка наставлява  непослушните си пораснали дъщери.
п.п. Леле, а какви хитри, малки очички има. На няколко пъти й улавям погледа, един такъв изпитателен и лукав. Няма открит, прям поглед, а  един такъв подмолен и неискрен.  Забелязала съм, че никога не гледа другите в очите.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 12:38 от sineva 1

# 2 413
Не съм от фенките на Филип, но този път се ядосах. Сега, ако съм на мястото на Филип или Генчо, директно им заявявам на борещите се за равноправие, дето не виждат с какво са по-зле от мъжете, да поемат силовата част. Жълти срещу червени жени да влачат колички примерно. Сините нямат такива дрязги и ще са си все на резиденцията. А Веселина се радвам, че отпадна, защото започна да става дразнеща - защо точно нея номинират, а тя реално не участва в нито една битка. На фона на останалите, даже Виктория вече не ме дразни толкова.

# 2 414
"Кучка" може и да не е в контекст на обида, даже един вид комплимент когато се цели отстраняване на съперник в игра - умение да използва хората при постигане на личните си цели по един или друг начин без сантименталност и скруполи, както се казва, нищо лично 🙂 Не е за всеки.

В анкетата за любимец гласувам за Фейгин, това ефирно и деликатно създание, но с характер и издържливост. нищо че едва ли ще стигне до финала. Много бих се радвала, има много способности и се раздава, но тази игра е за "вълци" и" лисици"

Общи условия

Активация на акаунт