💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 788
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Другата България
На мен “любимите“ ми аргументи в спор са обобщенията.
“Жените“ и “мъжете“. Жените харесвали мъжете и им прощавали “греховете“, и не харесвали “жените“, защото....така. Blush Искрено се забавлявам и ми изчезва всякакво желание за дискусия и аргументация, защото ще е загуба на време и наливане от пусто в празно.
Няма сексуален момент при Евгения, има само един единствен такъв - ЕГО. Огромно при това. Вижда силен съперник, алфа мъжкар, който като нищо може да ѝ отнеме лидерството в племето /което е подбрано заради нея в този си състав, първоначалния/, прицелва се в него, и започва с опитите за отстрелване. Последният ще е успешен, със сигурност. Лошо няма, само че това именно - не е дивеч, за да кажеш, че си стреляш за удоволствие, или пък за оползотворяване на свободното време. Което няма как да хване дикиш. Бъди честен и откровен със зрителя, ако има нещо, което той мрази и ненавижда е именно това да го лъжат - нагло и безпардонно.

# 2 416
  • София
Миналата седмица Ралица им каза, да си пазят силните играчи и да ги правят капитани. Дали това не е подсказка, че предстои капитанска игра и размяна на играчи?
Разбира се, при жълтите капитан ще бъде жена, те другите вече бяха. Много бих се радвала Фифо да отиде в друго племе и те да получат някой да им пили нервите.

# 2 417
  • София
За Чакала ще коментирам в отделно мнение. Такова падение за това иначе симпатично момче. Добре, че си тръгва овреме, докато ептен не се беше закопал на моралния фронт.
Чакалов влезна all in! Образно казано "със сетния си дъх", овързан с тежести около краката и пуснат в океана, повлича и част от жените. По този начин отхлабва примката около врата на Фифо. Виж Маман как полудя след това. Просто знаеше, че това са му последните часове в играта. С едните чест и доблест си първият хвърлен на акулите.

# 2 418
  • Sofia
Скрит текст:
След включването на Чакалов, бих се запитал колко коалиции са нужни, за да бутнат Филип в пропастта? 7 vs 1 ми се вижда малко прекалено. Добре, че Ники е издържал и подкрепи своя брат в много тежък момент. Разбира се, трябваше да плати скъпа цена. Веднага мерникът бе настроен и срещу него.

На следващите номинации Михаела и Лефтеров за мен гърмят.

Валери, приятелю, не се излагай така без собствено мнение. Винаги можеш да се отскубнеш от сянката на известен родител.
Можеш, но за това трябват воля, умения, достойнство и инат. Познавайки мама, няма как да очакваме това да се случи. Може да е прекрасен спортист, но е кофти, като човек. Крушата не ражда сливи!
И друго, доста мнения прочетох, че Джаферович била стратег. Ама моля ви се! Дайте да не бъркаме стратегия със схемаджийство. Първото изисква бърз ум, хладнокръвие и аналитичност, качества, които тази посредствена и комплексирана женица не притежава.

# 2 419
Ех, хора, четвърти сезон, уж всички големи разбирачи, а всяка година едни и същи възмутителни фермани. Тупарев света ще му се сторел тесен от хейта...той човека от хейта се храни 20 години, че и подопечените му работа имат. Докато не изцеди един проект не го пуска и винаги, винаги се залага на картата - "липса на справедливост", за да се генерира гледаемост и в новото време безкраен трафик на мнения.
Аз не вярвам, че в неговите шоута има протекция, всеки е там за да бъде използван. Евгения е злодеят този сезон, но защо ли? Просто е свикнала на хейт и ще го преживее.
Какво ми се стори интересно на съвета, а някак мина и замина - Чакалов е приятел с Мирела, а след като е разбрал, че Михаела е избрана търси контакт с нея. Има познанства в тези среди, вероятно и с други тазгодишни участници се познава. Пошегува се с него продукцията - хем влиза в Игрите като участник, но го оставят резерва, влиза първи в отбор с познати, но е късно за "коалиции". А ако беше в този отбор като редовен участник?
Има симпатии към него като предварително популярна личност, аз тук го виждам за пръв път - изгря, поигра, но дано, дано остане учител, а не мине изцяло в света на нета, защото е симпатично момче и децата имат нужда от пример като него.
Играта с топчето е страхотна - здрави нерви и прецизност. Трябваше да е всеки в своя клетка и мястото на което поставят топчето да е по-дълбоко за да не пада. Но това, ако гоним справедливост, тук не гоним, защото не е спортно състезание, ако имам съмнения, то са точно в тази игра за да натъкмят братския дуел. Явно на Чакалов договора приключи, едва плува, кова като Мани в дуела срещу Паулина, цели балоните като слепец...съдбата на мечтата.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 19:52 от Cafelate

# 2 420
За Чакала ще коментирам в отделно мнение. Такова падение за това иначе симпатично момче. Добре, че си тръгва овреме, докато ептен не се беше закопал на моралния фронт.
Чакалов влезна all in! Образно казано "със сетния си дъх", овързан с тежести около краката и пуснат в океана, повлича и част от жените. По този начин отхлабва примката около врата на Фифо. Виж Маман как полудя след това. Просто знаеше, че това са му последните часове в играта. С едните чест и доблест си първият хвърлен на акулите.

И какво стана в крайна сметка? Продаде си честта и доблестта и пак първи на акулите. С много евтина и пошла валута влезе "all in". Това нямаше как да приключи добре.

# 2 421
Справка в Instagram Bowtie

От Чакалов:

Момичето пред Стратимир не е ли една от тези, които тестват трасето преди битки? Може и да греша, ако има запознати да споделят.

# 2 422
  • София
И какво стана в крайна сметка? Продаде си честта и доблестта и пак първи на акулите. С много евтина и пошла валута влезе "all in". Това нямаше как да приключи добре.
Така де. Удариха му шамар, но не си даде и другата буза Wink

# 2 423
Ех, хора, четвърти сезон, уж всички големи разбирачи, а всяка година едни и същи възмутителни фермани. Тупарев света ще му се сторел тесен от хейта...той човека от хейта се храни 20 години, че и подопечените му работа имат.

Много си права. Сега се загледах във форума - ИВ има 162 страници, а Фермата само 49 Trollface
Иначе за снощи, ами радвам се че Мирослава се спаси, а Веселина отпадна. Сега остава и Звезди да се разкара и червените може и да живнат малко. Yum
Междудругото след по-наточените брадви на Мирелка, дали сега път на Фифо пироните не бяха пипнати? Ооо чакай, забравих че като се отнася за любимците ви няма тъпи конспирации, те са само когато лошковците печелят.Trollface

# 2 424
Сега си мисля, мамин доволно протрива ръчички, щото си знае, че ако Филип го докопа в пряка битка като нищо ще го остави доста назад по трасето. Не изглежда лошо момче ама толкоз глупаво. Жени ще го държи докато й е изгодно, а после ще изтрита и него.На всичките им треперят задниците от Филип щото ги е страх от него. Щото не им ходи по свирката, и не пази женичките  Еми за кво да ги пази, все едно после ще си делят наградата. Щото освен че е много добре подготвен физически, аз даже в момента не се сещам по добре подготвен играч за всички сезони от него.. Вайс??, че е и у мен и има мисъл и явно се справя и с логически задачи, типични женски игри с топченца съшо му се отдават, просто нямаше късмет. Та честно да си кажа и аз ако имам толкова силен конкурент биещ по всички параграфи повечето участници и аз ще искам да се отърва от него. Макарче хахх по скоро бих влязла в коалиция с него 😁😁 да му се любувам, пък по натам ще го мисля за 100 хил лева.

# 2 425
Имаме следното противопоставяне Красив , сексапилен, малко мрачен , атлетичен и можещ млад мъж - срещу закръглена, горда и вироглава, по - възрастна жена. От тук насетне вече мачът е свирен и 80 процента от населението е за младежа по подразбиране , без изобщо дори да се прави опит за вникване в драмата. Както и в живота , ако дадена жена успее в нещо , независимо какво - отзивът е следния:
 1) Тя е постигнала всичко с връзки (Железния аргумент , и като доказателство - ами аз така мисля и ми се струва)
2) Тя е любовница(въртиопашка , съблазнителка) - понеже не е топ мадама , чрез Мирела
Както и да е , добър опит Жени , но моля те не тук и не сега, може би след 500 години се пробвай пак .
Та , опита на Женя да покаже, че прословутата мъжка солидарност е пресилена и жените в този век не са таква сган от кокошки скачащи една срещу друга при вида на първия петел , разбира се претърпява грандиозен разгром. Напълно предвидим , за всеки който е гледал поне едно риалити. Защо тя си е внушила, че ще успее не ми е ясно. Нейната борба , за мен лично е с цел превенция - да не се образува здрава мъжка група която да гони само жени (което гледам в съседния формат). А да си се гонят на базата на естественото развитие на играта без оглед на пол. Ако Фифо не беше влязал, нямаше и да има "женска" коалиция - все пак първа изгониха жена. Женя е наясно, че Валери и Лефтеров ще са против нея когато се стигне да избират между нея и Мариела , но това ще е естественият подбор в играта .Та има си недостатъци много тя, за които да се хване човек, но ме дразни факта, когато не може да се признае - да този човек има обаянието да състави коалиция , играе също така доста силно - но не успехите му са само от връзки и точка
Абсолютни глупости😂😂😂😂

# 2 426
Цитат
ИВ има 162 страници, а Фермата само 49

Самите игри са интересни и разнообразни, за разлика от Фермата, където се повтаря едно и също, с малка разлика във вариантите.
А и плаж, море, приятно е.
Според мен, като отношения между участниците и двете са доста осезаемо режисирани.

# 2 427
От Чакалов:

Кое е момичето със зеления панталон, което е прегърнало Лефтеров?!Нова любов?!
Мани много сладко и чаровно миньонче.
Младите са се взели май - Фейгин и Георги? Smiley

# 2 428
От Чакалов:
Скрит текст:
Кое е момичето със зеления панталон, което е прегърнало Лефтеров?!Нова любов?!
Мани много сладко и чаровно миньонче.
Младите са се взели май - Фейгин и Георги? Smiley
Габриела от трети сезон е жената със зеления панталон.
А до Чакалов е Елизабет

# 2 429
Чакалов посгигна това, което искаше с интригата, вся раздор в женската коалиция.

Общи условия

Активация на акаунт