💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 738
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 685
Откъде дойде инфото че Мирела и Джаферович са се познавали от преди предаването? До колкото помня, май Женя в първия епизод каза че ще си има едно на ум за бившите.. Сякаш и Мирела беше по встрани от Жени, Михаела и Ралица, които пък си станаха близки в първите епизоди.

# 2 686
  • София
Юлиян беше шампиона на народа, това е положението.
В лайфовете които правят сегашните участници също се пише много за него, а минаха 4 години. Виждам го с очите си.
Ами то аз спрях по темата, но продължава да се пише и репликира относно анкетите. Аз написах, че няма смисъл да се продължава, но се продължава... И не феновете на Юлиян подхванахме темата, аз просто репликирах едно според мен невярно твърдение, че Юлиян бил загубил зрителския вот. Да, загуби нагласения зрителски вот на продукцията, този вот загуби.
Не случайно и уволника всички от този сезон и се смени цялостната концепция за формата и играта. Започнаха от нулата грубо казано с нов екип и правила, само продуцентската къща остана същата.

Съжалявам, Дяволо, но това, че Юлиян е бил шампионът на народа (моят със сигурност не е бил), или че вотът е бил нагласен не са факти, не и доказани, така че няма как това да е "положението".

Относно екипа, освен ако не извадиш черно на бяло, че е бил сменен заради Юлиян, това си е поредната спекулация. Като негов фен, имаш право на мнение, но се надявам да разграничаваш обективното от субективното.

# 2 687
  • София
Откъде дойде инфото че Мирела и Джаферович са се познавали от преди предаването? До колкото помня, май Женя в първия епизод каза че ще си има едно на ум за бившите.. Сякаш и Мирела беше по встрани от Жени, Михаела и Ралица, които пък си станаха близки в първите епизоди.
Жени и Мирела не са се пзонавали, но Мирела се е пзонавала с Чакалов (и с Лефтеров), а Чакалов се е познавал освен с Мирела, и с Михаела. Може би са споменати заедно, просто защото в племето има много познати.

# 2 688
  • Sofia
Ако жълтите са на съвет и има търговия, правилният ход на Фифо е да стреля по дзверович. Много зависи, дали и колко гласа биха му предложили. Изхождайки от видяното в предишни сезони, е логично за 200 гроша да може да купи 4 гласа. Е, не трябва да забравяме, че Фифо не е Манка или полякинчето. Ако и на следващия съвет няма търговия ще е голямо падение за продукцията, знам, че не им пука особено, но излагацията ще е пълна. А колкото до дзверович, тя няма да се откаже, докато не  му види гърба. Едно не може да й се отрече, захапе ли, не пуска!

# 2 689
  • София
Само че никъде не съм съм казал, че е само заради него. И той е причината. Вкарваш ми твои съждения като мои думи.
Цялостно заради огромния гаф, а той бе част от него. Финалът.
Първи сезон на ново шоу, а завърши със скандал и с промени в движение. Преиграване на игри (3 преигравания) и нова промяна в движение - СМС вот, а преди това никой не знаеше за него. Решиха го чак в края на сезона. Не само ние бяхме изненадани, но и участниците вътре. Което обърка всичко, защото ако се знаеше предварително, някои играчи можеха да играят и за публиката и да не се излагат толкова.
Заради всичко това смениха целия екип, от-до. И смениха и концепцията. Не искаха Юлиян за победител, това е. Веско бе любимецът на екипа и той трябваше да победи, Добата бе резервния вариант.

# 2 690
Ако жълтите са на съвет и има търговия, правилният ход на Фифо е да стреля по дзверович. Много зависи, дали и колко гласа биха му предложили. Изхождайки от видяното в предишни сезони, е логично за 200 гроша да може да купи 4 гласа. Е, не трябва да забравяме, че Фифо не е Манка или полякинчето. Ако и на следващия съвет няма търговия ще е голямо падение за продукцията, знам, че не им пука особено, но излагацията ще е пълна. А колкото до дзверович, тя няма да се откаже, докато не  му види гърба. Едно не може да й се отрече, захапе ли, не пуска!
Това винаги е бил правилния му ход. На всеки един съвет до сега.

# 2 691
  • София
Аз не съм гледала първи сезон, съответно и не съм имала фаворити, но ми е трудно да повярвам, че играчите са се съгласили да преиграват битки, за да може да спечели конкретен човек. Да, то на Тупарев глупостите край нямат и може да измисли нещо толкова тъпо, но все пак - за мен тези приказки са ала-бала и в сферата на фантазиите. А и потвърдено ли е, доказано ли е, или просто останалите на второ и трето място са изпищели и са вдигнали вой до небесата? Може наистина да са играни финалните битки месеци след "финала" заради лоши метеорологични условия, но чак пък няколко пъти, за да си нагласят победителя...айде, моля ви се. Сякаш няма друг начин да си изберат Добрин за победител и без такива машинации.
Много често форматът се обсъжда, от гледна точка на това, че участниците, не знаят къде отиват и какво подписват и после хора като Юлиян и Тодор си търсят правата по съдебен път и губят освен време, и пари. Има причина да са точно Юлиян и Тодор съдещите. Дори в настоящия сезон се коментира, че на участниците им се подават реплики (не просто им се задават теми и въпроси в синхрони) и те се съгласяват да ги казват, въпреки че не ги мислят и че подобни думи биха навредили на имиджа им. По тази логика, всички участници са се съгласили да бъдат унижавани и да рискуват физическото си здраве в замяна на нищо друго, освен екранно време, и ние трябва да ги съжаляваме за това?

# 2 692
Жени и Мирела не са се познавали, но Мирела се е познавала с Чакалов (и с Лефтеров), а Чакалов се е познавал освен с Мирела, и с Михаела. Може би са споменати заедно, просто защото в племето има много познати.
Да, ама и преди седмица може би пак се беше писало нещо такова, още преди да разберем за Михаела и Чакалов, та затова ми стана странно какво съм изпуснала. Grinning

# 2 693
  • SF
Юлиян беше шампиона на народа, това е положението.

Ми не е това положението.

Ако не се споменава в темата, даже да съм го забравила. Спомням си само колко не го харесвах като манталитет. Толкова не съм му харесвала играта на резиденцията, че тази на плажа, колкото и велика да е била, е останала недооценена от мен.
Както и от народа, около мен - народа, с когото общувам и имаме общи или поне близки ценности. Та на моя народ, трябва да му припомням кой му е любимец. Simple Smile

# 2 694
  • София
Спомням си само колко не го харесвах като манталитет. Толкова не съм му харесвала играта на резиденцията, че тази на плажа, колкото и велика да е била, е останала недооценена от мен.
Както и от народа, около мен - народа, с когото общувам и имаме общи или поне близки ценности. Та на моя народ, трябва да му припомням кой му е любимец. Simple Smile
По принцип на никого не би му харесало да се държат с него така, както Юлиян се държеше с хората, тук трябва да отбележа, че се наблюдава някаква градация в поведението на участниците, макар и продукцията да набляга на определени коментари на Филип, никога не сме го виждали да напада някого, по начина, по който се е случвало многократно в първи сезон, така че той лесно може да се впише в ролята на аутсайдер и жертва (на жените), Юлиян никога не е бил жертва.

# 2 695
  • Sunshine state
Юлиян за мен също беше победител, взе си финалната битка и то няколко пъти. Гадно го извъртяха определено.

# 2 696
  • SF
Което не го прави Лили Иванова - любимец на народа.

# 2 697
  • Другата България
Моите наблюдения за това от кого се повдига темата за Юлиян са съвсем различни, но и това, както всяко едно друго нещо, свързано с любимец на този или онзи със сигурност е субективно. Както и спомените ми за темите тогава са съвсем различни, но пък може и да имам нужда от Гинко Билоба, дано “нахрабрея“ да си го призная все пак в даден момент. Joy
Аз не съм гледала първи сезон, съответно и не съм имала фаворити, но ми е трудно да повярвам, че играчите са се съгласили да преиграват битки, за да може да спечели конкретен човек. Да, то на Тупарев глупостите край нямат и може да измисли нещо толкова тъпо, но все пак - за мен тези приказки са ала-бала и в сферата на фантазиите. А и потвърдено ли е, доказано ли е, или просто останалите на второ и трето място са изпищели и са вдигнали вой до небесата? Може наистина да са играни финалните битки месеци след "финала" заради лоши метеорологични условия, но чак пък няколко пъти, за да си нагласят победителя...айде, моля ви се. Сякаш няма друг начин да си изберат Добрин за победител и без такива машинации.
Няма как да ес докаже такова нещо, защото договорите им са бетон и никой не би се осмелил да говори, освен ако не иска да плаща после големи неустойки. Говоря за официално становище на участници, а иначе неофициално....ще спра до тук, защото наистина ще отидем някъде, където няма смисъл. Начин да изберат Добрин имаШЕ, просто самия Добрин е останал не по-малко изненадан от решението на продукцията той да е победител, което решение е взето след средата на снимките на формата. Както и да е, приключвам.
Искам нещо друго да те питам, за настоящия формат. Ти вярваш ли, че демонстративното мляскане на Гошо пред останалите и коментарите, които прави за това, което прави, и докато го прави, е защото ТОЙ лично го е пожелал или решил? Това се сещам на прима виста, като причина за огромния хейт, който Георги отнесе и тук в темата, и навън, не само във ФБ?
А, и да вметна, че поведението на Евгения с обидите и агресията започва много да ми прилича на поведението на Юли, пък било и то поведение на ЖЕНА....

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 16:31 от Merri_An

# 2 698
Гледах 1 сезон след излъчването му. Не успях да се включа и в темите.
За мен също Юлиян е най-добрият. Атлет, стратег, издръжливост, победител. Юлиян притежава нещо, което до момента никой състезател не е показал. Гого и Филип заедно, може би.
Юлиян се държа доста добре с дразнители те си. На негово място щях да агресирам доста повече. Близначките - прости и кухи като дъно на гайда.
Радостина беше като кърлеж или пиявица. Все едно. И двете смучат чужда кръв.
С Венцислава бяха партия. И след нейното предателство, Юлиян я отряза. От даваше си дължимото на всички след победа.
Ана Мария даже не искам да я коментирам. И да глади не се научи.
Пламен уж беше с Юлиян, но при номинацията го нарече даскала, онзи физкултурник. Той беше една шушумига.
Та какъвто и да е характера на Юлиян, за 4 сезона друг не намериха и не спряха да повтарят името му.
Никаква емоция в битки, комуникация. Остър ум, два хода напред и физическа сила.
Толкова.
Затова в този сезон имам явни фаворити двама - 1 Гого и 2 Филип. Останалите са компромис.

# 2 699
Алекса е много низка душа. Отврат! Елица е луда да е с този примат, който си мисли, че жените са втора ръка хора!

Е, как пък го реши това???
Страхът на Илиян от битка с Джаферович бе направо смехотворен. После се видя, че дори нефелния Касимчо взе рунд на Джаферович, а ако си вярваше малко повече щеше да вземе и точката.
Алекса просто каза, че мъжката и женската сила не могат да се сравняват, което си е точно така. Не случайно в спортовете мъжете и жените си играят отделно.

Общи условия

Активация на акаунт