ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Попаднах на много смешно видео как са заснели язденето при първия челен сблъсък. Изобщо не са на кон, а на платформа на която се клатят, но не разбрах само те или и платформата се клати. И дори не се клатят заедно. Тя имитира, че го е хвавала, а той заляга пред нея със сешоара и ръси акъл. После и той имитира яздене със сешоар в ръце ямно за да има и някакъв полъх в сцената. Докато се чудех дали да ви разваля вкуса от челния сблъсък някак преминах нататък. После съжалих, защото си е много смешно. Но може и пак да попадна на него и тогава ще ви го сложа в скрит текст.

Профче, излязоха ли клипчета от концерта и снимки с Айю например. Предполагам че е била. Покрай концерта излязокха клипове в които я спрягат за гадже на Куки и в същото време на Шугаъ (как се пише?). Аз не вярвам в това, защото вярвам че има точно един мъж подходящ за нея и не е нито един от тези двамата, но снимки не отказвам.

Най-интересното е, че при гледането на последните 4 серии тийна забрави да оплюва актьорските умения на Айю и само определи постъпките на Сю като глупави. Твърдо 4и е the best и като герой на историята, и като актьор. И оценката му 7/10 всъщност не е малка. Знам ли как ще му се отрази повторното гледане на частите които ще трябва да сглоби в клипче, за да финализира сделката. Мисля, че неусетно покрай гледането и коментирането на БС моят 15 годишен тийн мъничко порастна. Щом проявява интерес и желание за втори сезон значи съм права че е харесал нещо в сериала повече отколкото сам осъзнава. От негова гледна точка каквато е и моята няма значение колко години са минали от първи сезон втори може да бъде направен и даже смята, че героите пренесени в 21в могат да представят по-хубава история. Нака че вече двама чакаме втори сезон. Пък аз го чакам и скоро-до края на 2023г. Усещане. Дано да е вярно.

А това видео е с английски субтитри и който знае език и има желание може да провери дали няма нещо интересно, изпуснато в БГ превода. Цели 14 мин. моменти на Сю и Со.
https://youtu.be/pmakzd1gFkE

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 13:08 от Рори72

# 211
  • Варненска клюкарка
Рори, аз вече писах за това, няколко пъти, но май никой не забеляза... Само част е снимана по този начин, другото си е на коня. Двамата по отделно, а после двамата едновременно един срещу друг се клатушкат върху нещото... Подхващането на девойката през кръста също не  се снима с наведен от коня ДжГ. пак е качен на ниска платформа а сцената е статична. Контакта е същия, но и на кон и на платформа снимат... Два дни са работили само първия челен сблъсък, а ние го погълнахме за 2 минути.. По ден на платформа и на кон, заедно с репетициите....
Нямам никакво, ама никакво време. Денем освен моята работа, всеки ден ще ми пращат  колежка от друг отдел за да се справим с хаоса от папки на бюрото на покойната ми колежка, а вечер тичам у майка ми, че сега тя не е добре, палим свеща на дядо ми и така... Прибирам се след 22 и имам сили само да си легна...Ще  пиша когато мога. Не гледам нищо в момента, само ви чета.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 14:34 от Беллора

# 212
Ето го клатението. Даже няма да го крия. Първия път сякаш попаднах на по-дълго видео, но и от това се добива представа. Белл, ако си слагала същото и съм забравила извини ме.
https://youtube.com/shorts/g41PyPxWQsA?feature=share

Хахаха....
Ханде: Ферия е история.
Корай: Ферия пише историята.
................
Ферия към Ханде: Да ти дам ли едно хапче.
А Корай умира от смях
Любима сцена.

И да ви напомня, че на 25.10 ще има 86% слънчево затъмнение. Стойте далеч от дълбоки водни пространства и за всеки случай си припомнете историята на България за периода 900-1000г. Ако не разполагате със старобългарската азбука мога да я предоставя на желаещите да я научат за всеки случай.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 15:24 от Рори72

# 213
Епизода по бТВ.
Сладури как и подаде ръка и не се откъснаха един до друг. Любима сцена. Безброй пъти съм я въртяла в нета.
Ханде - какво да направя като Емир загуби интерес към Фериа.  
Ферия вече е история.
Корай се усмихва - Фериа пише историята.  
Колко е прав само.
Двамата пишат историята на Гранде любов. Въпреки лъжата на Фера и живота, който си измисли. Разбирам я заради семейството не е очаквала да се влюби в най желаният плейбой.
Ръза и Мехмет ми иде да ги ..... Кандидат зетя Халидулко ще и натресат. Imp
Тоя черен звяр, който кара Ча - Емир чок му приляга на класата.  
Що не си купи такъв в реала ,ся не знем какво кара? Преди му знаехме джипката наизуст.
Някой и номера на колата научиха.

Рори , номерата на барбито не се бавят вижда опасността нали е влюбена в Емир.
Корай я обича ,преспа и си създаде беля. После онази хамиле. Фера го отнесе, щото им помогна.
Сега отново ме дразнят неща в сценария можеше да не се случват някой неща.
Ах , този глас на Иван Петков. Истинско удоволствие е да го слушаш.

Рори , тийна ти дава напразни надежди.
Колкото повече време минава е по малко вероятно за продължение.
Като ви чета не се е приел добре в родината.

За Юсуф Акгюн по законспириран е от Чаго. Нищо не се пише за него какво прави.
В момента не играе никъде. След Фериха имаше роли. Не си запазиха приятелството с Ча. Нашия по принцип завързва приятелства с колеги. Не се зведее. Последно с Бора от Йешилчам. Нашия му беше на минал РД. Бора му честити неговия.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 16:37 от femmi2

# 214
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах!
=============================================
Белл, гуш. Дори и само да ни четеш, пак сме с теб.
Мяркали сме кадри от сета със заснемането не на коня, а стъпили на земята. Но бяха от момента на грабването, когато я прихващаше през кръста и рязко я придърпваше към себе си. Тогава го коментирахме, не съм забравила. Но тези, които Рори е сложила, със сешоара, са по-скоро от заснемането вече на язденето след това. Т.е. допреди да я захвърли на земята. Не ми бяха попадали. Харесаха ми.

Рори, концертът преди два дни беше на BTS в Пусан. С безплатни билети, без ВИП места, за каузата на кандидат-домакинството на града за Експо 2030. Убедена съм, че едва ли ще се намери толкова известна и разпознаваема звезда да се набута в тълпата. Така че, сигурна съм, АйЮ не е ходила на този концерт. Част от самите момчета от групата след концерта излязоха на лайф-чат. Мярнах май снимки само с близките на двамата пусанци - Куки и Джимин.
Що се отнася до концерта на АйЮ в Сеул преди месец и нещо, то на него Куки беше ходил и двата дни. На първия ден сам, а на втория с Джей-хоуп. Страшен фен ѝ е Куки, всеизвестно е, че я боготвори. А Джей -хоуп е късметлията бил неин гост в он-лайн предаването ѝ Палитра, покрай самостоятелните си проекти. Много хора по света си мечтаят да се докопат до телефона му, защото се знае, че снима много. И повечето издайнически кадри и клипчета, около групата, винаги ги публикува той. Между Шуга и АйЮ със сигурност има творчески взаимоотношения, предвид това, че той е автор/съавтор на песента ѝ Осем. Но да са излизали извън тези рамки не знам. Освен това Шуга е един от основните композиращи в бандата, като много негови песни са хитове, направени за други изпълнители. Бях ви дала пример с последната им обща песен с Псай, която си е абсолютен хит в момента. Мисля, че и Шуга, и Джей-Хоуп тепърва ще им се чуват имената в проекти с/на други изпълнители. Защо не и нещо ново с АйЮ. А лично аз не бих имала нищо против и Куки да има щастието да направи обща песен с нея. Уникален певец и танцьор е, гласът му е изумителен, разпознаваем и няма нещо, дето да не може да го изпее. Освен това притежава рядкото качество да не се пести, а да се раздава на 100 % на сцената. И на всичкото отгоре си е все така по детски неприкрит и чистосърдечен. Личи си, че ми е любимец, нали? Joy

....
И да ви напомня, че на 25.10 ще има 86% слънчево затъмнение. Стойте далеч от дълбоки водни пространства и за всеки случай си припомнете историята на България за периода 900-1000г. Ако не разполагате със старобългарската азбука мога да я предоставя на желаещите да я научат за всеки случай.
Тука си признавам, че се изгубих в превода. Рори, нищо не разбрах. Моля те, поясни. Явно визираш нещо, но аз не съм сред просветените какво е то.

===================================================
Забравих да кажа, че досега не съм споменавала, че нашата У-Хи - певицата Сеохюн, всъщност също е член на една от най-популярните момичешки групи - Girls' Generation (изписвана още като SNSD). Групата се разпада 2017, като тази година се събират за отбелязване 15-тата годишнина от създаването си. Не знам как вървят кариерите на останалите, освен Сеохюн, която се изявява като самостоятелна певица, актриса и композитор. И освен голямата и безспорна звезда - Тейон. Убийствен глас и страхотни парчета. Заслужила си е всичките музикални награди, които има. Сами си пуснете нейни клипове в Тубата, изписвайки Taeyeon.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:07 от profi_1

# 215
Проф, другата седмица има почти пълно слънчево затъмнение и тъй като е важно за историята, която ни грабна се пошегувах, че трябва да де пазите да не се озовете близо до портал на времето (водна площ) по време на затъмнението. И за всеки случай един бърз преговор на историята отпреди 11в и усвояване на актуалната тогава писменост биха подпомогнали адаптацията и оцеляването в БГ през 10в.,ако някой все пак се озове там, защото човек не може да променя живота си по собствено желание и това просто се случва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
doh Joy Ми зле съм. Joy На работа съм и крада минутки в края на деня да вляза в темата. И изобщо не съм концентрирана. За водната площ се досетих какво имаш предвид, но останалото ... Въобще не го навързах. Joy Реших, че има някакво поверие свързано със слънчевите затъмнения, и се зачудих от ония векове ли произлиза, и дали няма някакви символи от старата азбука, свързани с това.

# 217
ДжунГи е роден в Пусан. Ако посещава всеки концерт на Айю от любов към музиката само би трябвало да се е разходил до родното си място за да се наслади и на този концерт.

Ето за разтоварване и концентрация
https://youtu.be/RmFRwGokxLQ

Аспаруховите прабългари с леко азиатски произход почитащи Тангра (мисля че това е бога Слънце) като нищо са  имали някакво поверие за пълнолунието, ама нали през 9в. Борис приема християнството и обединява прабългари траки и славяни в Българско кралство тези предания и да ги е имало ще са позагубени. И ние си имаме цар известен с политическите си бракове, ама малко след 10в май беше.Та историческите събития в онези векове не са чак толкова различни. Затова се захващайте с учебниците по история спешно.

# 218
  • Варненска клюкарка
Феми, в Азия имат и големи паузи между сезоните. А неприемането е малко относително, когато е делил рейтинг с друг подобен сериал по същото време, ден и час. И при съпоставимо с комшийското население е завъртял рейтинг между 6 и11%. Комшулара нароследък само могат да се надяват на такова "неприемане"

https://youtube.com/shorts/g41PyPxWQsA?feature=share

.Не ми се получи цитата на Рори, от тела го омазах нещо... Това което срещнах аз, беше Айю и един мъж, двамата един до друг, с вдигнати напред ръце докато той и обясняваще нещо, може би да е бил режисьора. Също и Айю и ДжГ един срещу друг клатещи се върху нещо, а после спряха и се гледаха продължително, явно момента преди да я метне от "коня". Така и не ми попадна повече...
Изчезвам по задачи, че пак се отклоних.

:

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:53 от Беллора

# 219
Белл, освен тичането по задачи, как си?

# 220
  • Варненска клюкарка
Рори, не е за разправяне. Освен всичкото тичане, работа, смърти и прочие, днес майка ми се усети, че от миналата седмица не си е виждала личната карта, та и с това се занимавах днес, не ме оставят дъх да си поема. Идва ми да се накрещя, ама няма да помогне. Не пиша и за да не ви товаря вас с моите неща. Явно ще трябва да се заредя с търпение и да се надявам да отмине по-бързо гадния период....

# 221
Рори, на АйЮ концертът беше преди месец и нещо в Сеул. Тя няма изнасян концерт в Пусан.
На нейния концерт бяха както ЛДжГ, така и две от момчетата от BTS.

На самата момчешката група BTS беше преди два дни концертът в Пусан.

ЛДжГ снима нейде на остров Чежу. Със сигурност не би се изсипал насред множеството в родния му Пусан на концерта на съгражданите си. А и не се сещам да е включил в репертоара си някоя тяхна песен.
Макар че днешната новина, че всички членове на групата са решили поетапно още от сега да влязат в казармата, и да се съберат отново някъде чак към 2025 година, да кара всеки фен, пропуснал концерта, вече горчиво да съжалява.

Намерих две много любопитни статии, мятам линковете тук, да не ги затрия, че миналата седмица така изтървах нещо и после не успях да го намеря никъде.
https://webcafe.bg/gradat/efektat-netflix-zaradi-koreyskite-melo … uzhna-koreya.html
https://webcafe.bg/gradat/yadat-zhivi-oktopodi-i-sa-otkroveno-gr … chuzhdenetsa.html
Надявам се да се отварят нормално.

# 222
Някъде по клиповете през кошто минах нашия 4и беще на една сцена с един или повече от ВТС или изпълняваше тяхна песен защото си помислих, че и той има някакъв общ момент с нещо свързано с групата. Но не помня, защото мнооого клипове ми минаха през погледа. Като подхвърлих за концерта на Айю  беше в смисъл, че ако само страстта към хубавата музика го кара да присъства на всичките й концерти, то като музикален маниак би трябвало да отрази и този концерт, но тъй като очаквах че не е изводът е, че следва концертните изяви не само заради музиката която прави, а и заради това, че тя е изпълнителката.

Белл, знаеш скоро минах през такъв етап от живота, ако имаш нужда да споделяш и да се разтовариш пиши на лични. Не е нужно сама да минавяш през този период.

# 223
Феми, сменила си аватара 🙃

Днешната порция 💜 9-10 еп.
Скрит текст:

Проф, запазвай си ги тук линковете, тъкмо и ние да разглеждаме. Много интересни статии. Излиза, че и на корейците нищо човешко не им е чуждо. Наистина представата, която избързах да си изградя за мъжете беше по-различна.
Прочетох и следващото, което ми излезе в сайта - за самоубийствата сред младите хора. 🙄

Онова, което съм запомнила и аз, че е слагано от челния сблъсък по-рано е с прихващането през кръста. В мои постове не се е случвало да го отразя по някакъв начин, но иначе съм му обръщала внимание.

Бел, това е, което ти остава. Да се заредиш с търпение и надеждата, че този период ще отмине. Пред която и от нас да решиш да си излееш душата няма да сбъркаш, но онова, което съм разбрала от моя по-скромен личен опит е, че в такива моменти човек няма сили нито да се оплаче, нито да се разплаче. Пиша го с голяма тъга това последното...

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 11:23 от Margarita N.

# 224
НОВО - Хазал Кая - Перспективе 🔥🧡🧡🤎

НИ продължава да е харесван в Аржентина ето и рейта
#Аржентина #AmorDeFamily #BizimHikaye днес при 8,0 до 8,9 точки. от рейтинг от
@telefe
 #HazalKaya #RehaOzcan #OurStory #Shameless #BurakDeniz

💥 Международният дистрибутор Calinos Entertainment на изложението за медийно съдържание Mipcom 2022 в Кан донесе много нови проекти и неизменния хит на продажбите - сериалът "Нарекох я Фериха".

Част от коментарите . Радват ме такива  слова заслужени. Помагнал и в живота на хората.  Сериал и актьори, които остават във времето ! Иска ми се да покажат повече статистика и за Йешилчама ,който е на Мипком. Какво става в Чили изгледаха ли го на платформата? В Израел също е продаден.  

Цитат
Прекрасен сериал. Веднъж в YouTube имаше клип за турски сериал. LA обсъдени. На 1-во място е В. В., на 2-ро – „Фериха я нарекох”, на 3-то – „Какво е виновна Фатмагюл”. Ако все още купуват

Цитат
💖Любим сериал💥Колко безсънни нощи и нервни клетки оставих гледайки този сериал😊Но си заслужаваше сериала ме грабна от първите минути🔥

Цитат
Тогава  ХазЧаг бяха млади, но успяха да играят по такъв начин, че повече от 10 години, след пускането на AFK, сериалът е популярен, те го преглеждат и преглеждат и намират нещо ново, а това означава много. 👍🔥🔥❤💜❤💜

🤍🤍❤️‍🔥

CupidTwo HeartsTwo HeartsSleeping

Божеееее:sob: сега като гледам повторението ме връхлита Носталгия и какво преживях.
ЖДНБ гледам турски сериал и се прехласвам по красотата и таланта им! Flushed Който ми беше казал щях да се изсмея. Индийско наистина няма да ме грабне дразни ме и това си е. Много такива купуват нашите тв.

Цитат
Уважение към оператора, уважение към дизайнерите на костюми, гримьорите, уважение към звуковия инженер, уважение към режисьора, уважение към актьорите, огромно уважение към актьорите. Мен лично този сериал ме извади от дълбока депресия и ръба на пропастта. И да, изобщо не е остарял, както се случва с много филми!

Баджаначке , забеляза смяната на авчето.😀 Така го почуствах да го сложа този красавец с гледката към Босфора .

наш капитан с неговата пленителна усмивка от сета на Шербета . Стил и Класа !😍

--------------------------------------------------
https://twitter.com/RocioMo82111616
това е пресен акаунт на любимците от тоя месец и година. Затова да помислят сериозно да ни зарадват Отново за в бъдеще. Може и филм с ОГМ Пикчърс.
Толкова много екранни партньори повтарят. Успешно или йок е друг въпрос. Нашите винаги предизвикват интерес и фурор. Още са млади.  
Сега събират Мелиса Памук и Алперен след Сблъсък . Огън са двамата. Дано и историята е хубава.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 19:02 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт