Профче, излязоха ли клипчета от концерта и снимки с Айю например. Предполагам че е била. Покрай концерта излязокха клипове в които я спрягат за гадже на Куки и в същото време на Шугаъ (как се пише?). Аз не вярвам в това, защото вярвам че има точно един мъж подходящ за нея и не е нито един от тези двамата, но снимки не отказвам.
Най-интересното е, че при гледането на последните 4 серии тийна забрави да оплюва актьорските умения на Айю и само определи постъпките на Сю като глупави. Твърдо 4и е the best и като герой на историята, и като актьор. И оценката му 7/10 всъщност не е малка. Знам ли как ще му се отрази повторното гледане на частите които ще трябва да сглоби в клипче, за да финализира сделката. Мисля, че неусетно покрай гледането и коментирането на БС моят 15 годишен тийн мъничко порастна. Щом проявява интерес и желание за втори сезон значи съм права че е харесал нещо в сериала повече отколкото сам осъзнава. От негова гледна точка каквато е и моята няма значение колко години са минали от първи сезон втори може да бъде направен и даже смята, че героите пренесени в 21в могат да представят по-хубава история. Нака че вече двама чакаме втори сезон. Пък аз го чакам и скоро-до края на 2023г. Усещане. Дано да е вярно.
А това видео е с английски субтитри и който знае език и има желание може да провери дали няма нещо интересно, изпуснато в БГ превода. Цели 14 мин. моменти на Сю и Со.
https://youtu.be/pmakzd1gFkE

Който ми беше казал щях да се изсмея. Индийско наистина няма да ме грабне дразни ме и това си е. Много такива купуват нашите тв.