ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
На ТВ видях два клипа, които никога не са се появявали на телефона.
Единият е за заснемането на смъртта на 10и като ДжГ говори. Споделя, че той също като героя си е тъжен за раздялата с Бекхьон/10и и докато говореше за това май му се насълзиха очите. Не спирам да се изненадвам от този човек. Явно е много чувствителен. Неочаквано ми е  за мъж, който тренира бойни изкуства и е актьор да плаче на тъжните моменти във филмите.
Другото интервю е май от 2016г. С руски превод. Отговаряше на въпроси, но въпросите не се чуваха. Чел е книгата и е гледал оригинала и много се е старал да направи различен героя. За пореден път открих, че обича този си герой и частично открива себе си в него. Каза, че също като него е самотен и има нужда от любов. Каза, че във Ван Со зрителите ще видят и частици от него. Не знам дали е откровен в интервютата, но явно е не само уникален талант, но и добър и чувствителен човек.

Феми, след зелената пижама ни носиш все хубави снимки на Хазал. Сега като гледам ОС и снимките сши личи че тогава е била момиченце, а сега вече е жена. А уж не се е променила драстично.

Скрит текст:
Да попитам нещо интернетско, може ли?
На тъпия ТВ с интернета открих ютуб. И установих, че със същите думи в търсачката като при телефона получавам различни клипове, от тези които излизат на телефона и само част от тях отговарят на търсенето. Другото, което не разбирам. Устройството е едно и също, точката за интернет една и съка, но клиповете от ютуб си вървят, а сериите засичат и изриза надпис че няма интернет, а в същото време на телефона намиращ се в непосредствена близост с ТВ има интернет. Не можах да убедя ММ за усилвател, но и така е много странно защо има проблем с интернета и при това проблемът е различен не само с различните устройства, но и с различните сайтове. Някаква идея да ми дадете как да подчиня устройствата вместо те да ме разиграват. И когато са часовете на детето е странно, защото то казва, че уж има интернет в компютъра, който е в непосредствена близост с рутера, на рутера всички светещи точки са зелени, а връзката с учителите прекъсва и ми се обаждат като твърдят че при тях няма проблем с интернета. Доставчика също твърди че всичко до точката е 6.Рутера е от 1г. и е с три антени. Изобщо не разбирам какъв е проблема и как мога да го реша. Оставете ме мен с мераците да изгледам любимия сериал на ТВ екран, ама училището се случва трудно. Извинете че ви занимавам с моите си глупости, ама може и да се сетите какъв ни е проблема с интернета. Понякога като изчезне уай фая не могат да тръгнат дори мобилните данни на телефона.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 19:27 от Рори72

# 226
Рори , за спойлера не съм специалист да те посъветвам. При нас не се е случвало това. Приятеля е навързал сто неща и си гледа без проблем на голям екран. Нета на качество е много добър.

Хазалка няма голяма разлика от преди след майчинството се разхубави и стана истинска жена. Много си харесвам патроните като големи и зрели. Разбира се и като младежи. Чачи , като стана мъжкар в ОС и след това направо пеперуди лятат у въздуха. И двамата с Хазал притежават аура, която ги отличава.  
Много сериали се представят в момента в Мипкома в Кан има и колеги, които са там.
Време и Ча да иде нали снима за НФ там по друг начин стоят нещата. За Фериха е като визитна картичка на продуцента. Някоя година що не идат.  Ако се случи ще е Космическо.

Фанах накрая днешния епизод. Бяха на гости на Хандела. Емир държи любимата за ръка.
От женска гледка точка разбирам Ханде какво и е на душата. Капитана скоро ще се появи.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 22:05 от femmi2

# 227
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много ѝ отива на Хазал този тиквен цвят. Heart

Рори, у дома нямаме рутер, нямаме смарт телевизор, така че не мога да ти отговоря на въпроса как да си решиш проблема. Аз съм привърженик на твърдата връзка (кабелчето си е кабелче).
Скрит текст:
Колкото до това, че клиповете в Тубата си вървят, а сериите не, считам че е напълно нормално. Сериите ги гледаш от съвсем различен сайт, при който начинът на качване, съответно на "изтегляне" при гледането, е съвсем различен. В Ютюб това, което гледаш е винаги един единствен цял файл, съдържащ звук и картина. По сайтовете въпреки, че уж гледаш една цяла серия, в действителност тя върви като поток от различни файлове, като често звуковите файлове са отделни от тези с картината. Много ги мразя такива, защото така нямаш възможност да си свалиш сериите на компа с обикновените добавки на браузърите за изтегляне на видео съдържание. Колкото до търсачката на Ютюб, тя винаги бълва динамично предложенията си. Освен това резултатът много зависи от това какви са били предишните търсения и гледания. Т.е. прави подбор според извършваните гледания от този IP адрес (с това устройство), телефонът ти е с друго IP. Нормално е да не излизат едни и същи резултати. Все пак няма как дни наред едно и също в една и съща последователност да си въртяла и на телевизора, и на телефона, че Ютюб да почне да ти "връща" почти еднакви предложения. Малко лаишки го обяснявам, но се надявам да е разбираемо.

# 228
Рори за нета ти трябва специалист, не от фирмата доставчик най-добре, който да провери колко влиза / не колко казва доставчика/ , рутерите - също са с различни параметри и могат да поддържат различен брой устройства. Ако някой гледа нещо с HD качество, дърпа нета на останалите устройства .......  много са условията. А от сайтовете ти засича, защото сериалите са качени на хостинг сървъри и там таксите за пространсво,скорост са толкова по-високи,колкото повече иска наемателят.  
     Ако обаче ти трябва смяна на крушката в банята, ето каква квалификация трябва да имат майсторите JoyJoy
https://youtu.be/l5To1YA7ioI
    и от днес стори в снимки
Скрит текст:

# 229
За разсънване, преди кафето в моя случай преди колата
https://youtu.be/oPP0_j394r8

Крис, това от комедията с ПекА ли е? Май мъжете от поколението на Марги са от този вид специалисти Joy

Скрит текст:
Благодаря за обясненията. Може и аз да съм причинила проблема с интернета, защото дали на телефона, дали на тъпия ТВ все слагам макс. ниво на качество на картината. Днес ще съм на "диета" и само ютуб клипчета, за да видим дали училището ще мине без проблеми, а утре ще пробвам ТВ, но с по-ниско качество.Засега не съм открила къде прибрах преди година упътването за рутера. А усилвателя към рутера в стаята с ТВ ли трябва да е? Мога да поръчам на адреса на майка усилвател от марката на рутера и ако не ми трябват специалисти с квалификацията на тези, които Крис рекламира ще го слагам през деня докато ММ е на работа. Не разбирам защо не иска да пробваме, но ние с детето имаме нужда от силен и стабилен интернет и ще намеря начин да го получим

# 230
Днешната порция - 11 еп.💔 Много тежък, но един от любимите ми.
Скрит текст:

Рори, баш от моето поколение са принцовете. Бел като сподели за близките им рд с 4, аз пък открих, че с 3-ти сме на една дата, с 13-ти в една година.😜

Тази песен на ДжГ по-рано някой я беше донесъл с моменти зад кадър на нашите. Направило ми беше впечатление, че като за фенско видео гледанията са много - около 2,5 млн. и е качено сравнително скоро. Но все едно го урочасах и го изтриха 😝

Щях да питам и за поемата на Уанг Уей - "Отстъпление от планината Чонтан" от 4 за Су:
"Когато водата в реката пресъхне,
седни и наблюдавай събралите се облаци"

Рори, ти се интересуваше от нея, нали? Откри ли някакво продължение?

# 231
  • Варненска клюкарка
Марги, аз бях донесла видеото с  въпросната песен на ДжГ, даже бяха 3 негови песни с кадри от сетовете зад кадър . Май е в предната тема, мисля че го сложих вградено, така че сигурно си стои ....

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 13:21 от Беллора

# 232
Крис, това от комедията с ПекА ли е?
 Да, добре им се получава.
Скрит текст:
   Рори не скачай веднага за нов рутер. Първо ти трябва реалната скорост. https://fast.com/  Пробвай тук, при мен изписва м/у  53 Mbps и 60Mbps. Всичко върви без засичане, като са включени 2 програми които искат непрекъснато пингуване т.е. заемат част от нета перманентно. Рутерът е в коридора , но сигнал се лови и етаж надолу.
   ето разкодировка Joy 
https://koreajob.ru/bg/kakoi-skorosti-interneta-dostatochno-chto … hayut-znacheniya/

# 233
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Линкът към руския сайт аз поне не мога да го отворя.

Белл, независимо, че си го сложила като вграден клип, ако клипът е изтрит в Ютюб и тук няма да го има. За разлика от снимките, които вече се качват на сървър, зает от БГ Мамма, и остават за постоянно, с клиповете не е така. Дори и вградени, за визуализирането им си търсят адреса, от който са взети.

# 234
  • Варненска клюкарка
Проф, не знам. Преди време цъкнах на видео, което в ЮТ не ми тръгна, но в Мамата си вървеше, аз и затова започнах да ги слагам само като вградени. Или да е било някакъв временен бъг и да не е тръгнало, но нямам време сега да проверявам....
Чета всичко
което качваш, много ми е интересно. В момента освен за Мамата с инфо сдъвкано и смляно, нямам време за друго из нета, та ако намерите нещо интересно, слагайте го  и тук.

# 235
Гледам клип на онова награждаване. За сериал, който се води за неуспешен общо 7 награди на актьорите изиграли 10и, Ухи, 8и. ДжГ - 2, Айю награда за най-страдащ персонаж я сложиха в масажен стол и разбира се наградата за двойка. От сцената поздравиха и тези, които не получиха награда, а явно са били номинирани и присъстваха - 3и и Ухи. Изглеждат не като колеги, а като приятели. И явно са посрещнали заедно 2017г. Когато ги награждават като двойка смутиха Айю с въпроси. Но още от пристигането им ми направи впечатление, че на няколко пъти ДжГ в жестовете и подкрепата си към Айю ми напомни много на 4и принц. Даже в един момент почти я хвана за китката както героят му хваща Хе Су без да я влачи разбира се. Възможно е хората които са ДжГ и Айю да приличат на героите им и от там този ефект на който се оказахме в плен. А Айю към онзи момент е видимо много притеснена, въпреки че се старае да не й личи. Обаче нейния 4и принц беше там и й помогна. Даже при посрещането като ги нападнаха с въпроси той взе микрофона и той й задаваше въпросите. Може и по сценарий да е било, а може и спонтанна реакция, за да се почувства тя по-комфортно. Имам чувството че чрез клиповете започвам да опознавам човека ДжГ, актьора е отделна работа.

Марги, 11 еп. вярвам е любим на всички и освен това е специален. Наложи се да порастнат всички, защото безгрижието на детството и младостта свърши. Всички порастнаха изведнъж и се наложи да тръгнат след съдбата си.

Профче, днес руския сайт пак е забил и иска да разпознавам коне за да докажа че съм човек, но пак не ме признава за такъв и не пуска. Може и при теб нещо такова да е. Но днес и без друго реших да не дърпам интернет с гледане на серии и ровичам в ютуба на ТВ, но е по-трудно отколкото през телефона, но пък има клипове на които попадам за пръв път. След малко се изнасям към истинския ТВ, че часовете почват и ще спра ТВ с интернет да видим училището по-добре ли ще се случи като връзка.

Не намерих стихотворението, Марги, но все още искам. А руския превод на това което тя чете на глас е по-различен, но не чувам добре всички думи и не мога да уточня смисъла подобен ли е.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 15:12 от Рори72

# 236

Белл, независимо, че си го сложила като вграден клип, ако клипът е изтрит в Ютюб и тук няма да го има.
Точно това имах предвид.
Умишлено бях цитирала тогава Бел, за да си го запазя в моите мнения, но когато си оформях подзаглавния пост и го потърсих, установих, че е изтрит.

Рори, ако го откриеш се надявам да го споделиш и тук.

# 237
Здравейтееее , няма ново с удоволствие споделям неща от Архива. Чакам Бирсен да пише за Чачовия филм.

В мрежите се споделят тези снимки и сравнения.
Емир и Хакан .Heart Eyes Естествена красота и визия затова няма голяма разлика. Винаги съм казвала ,когато не се променя фрапантно си отговаря на годините и си е красавец . Същата усмивка грейнала , лице , харизма. В Шивача ще е готиииин .  

За деня на благотворителността
Чаатай  в Грузия - 2019 год . на благотворитлно събите за болни дечица
Винаги се е отзовавал и не споделя всичко публично. Как се наредили да го пазят и мениджъра му се изниза бързо Joy Грузинките се населфиха с любимеца си.  

От лудите млади години от ОС.
Баръш Калъч и Чачи

Сърцето ми се разлопа. Обожавам го със слънчеви мъжки Очила. Тежкар , красавееец , плейбой и какво тялоооо.Kiss

Интересанте . Браво на Аксой и Керем Чатай.  

Цитат
Като част от изложението за медийно съдържание Mipcom 2022 в Кан беше подписано споразумение между Medyapım и Ay Yapım и конгломерата за излъчване в Близкия изток MBC Group. Това споразумение означава, че всички турски продукции ще бъдат излъчвани в дигиталната платформа Shahid и в телевизионните канали на MBC едновременно с представянето им в Турция. Ще бъдат създадени и съвместни проекти с турски актьори, които ще бъдат представени в Близкия изток с арабски дублаж едновременно с излъчването в Турция. Снимките на новия сериал ще започнат в Саудитска Арабия, след като компаниите отворят офисите си в Рияд.
За редовните зрители това означава почивка от болезнената надпревара за рейтинги, тъй като глобалните рейтинги ще бъдат взети предвид. За турските актьори това е възможност да работят в международен формат.

-----------------------------------------------

Тъжна балада и красив глас , като не знам името на певицата как да я издиря ? Спомням си че съм споделяла фемирски клип с тази песен с превод сега не го Откривам .  
Като гледам От ПЕ ми се пръска сърцето на парчета !:sob:  Играе като Звяр !👏

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 17:04 от femmi2

# 238
  • Варненска клюкарка
Рори, два пъти се опита да я хване за ръка - когато и кавалерстваше като излезе от колата и втория път като тръгваха към сцената. Даже камерата улови лекия конфликт на ръцете им, но околните не видяха, защото отворената врата на колата го скри, но не и от камерата от противоположната страна. Просто побърза да го хване под ръка. Най-накрая на третия опит успяха да преплетат ръце върху букета, който държеше Айю, нашия и помагаше там нещо, а водещия до нея опули едни очи и погледна ДжГ. Наистина беше притеснена още от идването си. Не е като да не е свикнала да ходи  сред големи тълпи и да я награждават... Соджуто и е дошло в повече, нали стана въпрос какво пийвали😜 Впрочем се пийвало със свинско- хапка глътка, хапка- глътка и така...  На корейци и японци им липсвали ензими за разграждане на алкохол и бързо се напивали буквално от нищо. От там и шегите на 3ти че на ДжГ като пийнел му се виждала още по хубава АйЮ hahaha И освен притеснена, ми изглеждаше  странно - на 23 с тази прическа имаше вид като на 30, а на концерта преди месец на 19.09. на почти 30 г, а изглеждаща като на 23.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 16:54 от Беллора

# 239
Видеото на което попаднах беше 13 мин. И като ги награждаваха като двойка нищо че имаше още 2 наградени двойки на сцената с тях двамата се хванаха водещите. Тя видимо беше притеснена, но той я прихващаше като прегръдка смееше се и говореше. Но на единия въпрос видимо се опули. Много съм любопитна какво я пошитаха, за да реагира така. Да, тази прическа я състарява. Може би е смятала, че тоалета изисква по-женско излъчване. То и хващането за ръка, и под ръка все е близост, ама изхождайки от визията й на жена и тоалета може би наистина под ръка с кавалер изглежда по-добре отколкото да я води като дете за ръка. Цялото видео е много сладко и завършва с отброяването и настъпването на новата година. Де да можеше да разберем какво ги питат и какво отговарят, че чак показаха и колегите да се смеят.

Белл, и аз съм така - хапка, глътка, хапка, глътка, че и мен ме хваща бързо, а не пия тежък алкохол. Само бира, вино и по празници мъничко ракия, но само и единствено по посочената схема - глътка, хапка.

Общи условия

Активация на акаунт