Единият е за заснемането на смъртта на 10и като ДжГ говори. Споделя, че той също като героя си е тъжен за раздялата с Бекхьон/10и и докато говореше за това май му се насълзиха очите. Не спирам да се изненадвам от този човек. Явно е много чувствителен. Неочаквано ми е за мъж, който тренира бойни изкуства и е актьор да плаче на тъжните моменти във филмите.
Другото интервю е май от 2016г. С руски превод. Отговаряше на въпроси, но въпросите не се чуваха. Чел е книгата и е гледал оригинала и много се е старал да направи различен героя. За пореден път открих, че обича този си герой и частично открива себе си в него. Каза, че също като него е самотен и има нужда от любов. Каза, че във Ван Со зрителите ще видят и частици от него. Не знам дали е откровен в интервютата, но явно е не само уникален талант, но и добър и чувствителен човек.
Феми, след зелената пижама ни носиш все хубави снимки на Хазал. Сега като гледам ОС и снимките сши личи че тогава е била момиченце, а сега вече е жена. А уж не се е променила драстично.
На тъпия ТВ с интернета открих ютуб. И установих, че със същите думи в търсачката като при телефона получавам различни клипове, от тези които излизат на телефона и само част от тях отговарят на търсенето. Другото, което не разбирам. Устройството е едно и също, точката за интернет една и съка, но клиповете от ютуб си вървят, а сериите засичат и изриза надпис че няма интернет, а в същото време на телефона намиращ се в непосредствена близост с ТВ има интернет. Не можах да убедя ММ за усилвател, но и така е много странно защо има проблем с интернета и при това проблемът е различен не само с различните устройства, но и с различните сайтове. Някаква идея да ми дадете как да подчиня устройствата вместо те да ме разиграват. И когато са часовете на детето е странно, защото то казва, че уж има интернет в компютъра, който е в непосредствена близост с рутера, на рутера всички светещи точки са зелени, а връзката с учителите прекъсва и ми се обаждат като твърдят че при тях няма проблем с интернета. Доставчика също твърди че всичко до точката е 6.Рутера е от 1г. и е с три антени. Изобщо не разбирам какъв е проблема и как мога да го реша. Оставете ме мен с мераците да изгледам любимия сериал на ТВ екран, ама училището се случва трудно. Извинете че ви занимавам с моите си глупости, ама може и да се сетите какъв ни е проблема с интернета. Понякога като изчезне уай фая не могат да тръгнат дори мобилните данни на телефона.

Естествена красота и визия затова няма голяма разлика. Винаги съм казвала ,когато не се променя фрапантно си отговаря на годините и си е красавец . Същата усмивка грейнала , лице , харизма. В Шивача ще е готиииин . 

И освен притеснена, ми изглеждаше странно - на 23 с тази прическа имаше вид като на 30, а на концерта преди месец на 19.09. на почти 30 г, а изглеждаща като на 23.