Иначе по едно време след като няколко дами на Оскарите паднаха оплетени в дългите си рокли и плетящи краци на високи токове, или просто заслепени от прожекторите, ги придружаваше мъж когото хващаха под ръка за да ги изведе на, или свали от сцената. Подаване на ръка на дамата да се опре на нея, също е израз на галантност. Но после феминистки изцепки сложиха край на това и преди 2 г. ако не бъркам пак падна някоя... Под ръка си е норма.
На представянето на сериала Айю я има под ръка и с 8ми и с ДжГ.
Няма ли поне субтитри на английски това видео? Аз бих искала пък да знам на едни снимки от сета на 11та серия какво я тика да пие толкова настойчиво. С една ръка я беше подхванал през гърба/кръста, а с другата и тикаше шишенцето - много настойчиво и много лично някак. И я гледаше в устата да не изпусне и капка.
Изобщо не мога да пия. ММ още ме разправя как като гаджета навремето му се наложи да ме носи до колата заспала от нищо и никакъв коктейл със 100 гр. пенливо вино и някакъв ликьор... За 250м. нито такси, нито да ме пусне да си почине...Явно и аз имам накаква такава ензимна недостатност, от алкохол се омагьосвам за норматив. Повтарям се, май преди години бях разказвала случката...