ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Този ютуб от ТВ е голяма находка за мен. Попаднах на клип за заснемането като основно дават тях двамата. Този клип тук не е слаган и аз за пръв път попаднах на него. Тези направо са били филм зад кадър за колегите си.
И награждаването излиза в различни клипове. Гледам ги все с надеждата да се появят субтитри, но пък досега само в един от тях дават въпросите на водещите и отговорите им. Обаче когато ДжГ излезе за първата си лична награда погледа на Айю ми се видя различен от погледите на другите две момичета в компанията. Имаше нещо от погледа на Хе Су. А при втората му награда първо посяга да хване нейните ръце. като израз на емоцията му и радостта на компанията от поредната награда. А Айю наистина я сложиха в масажното кресло, а преди това й подариха торбичка с кутийки козметика може би.
Последния клип от награждаването който гледах пък завърши с поздрави от всеки от тях и най накрая където обикновено се слага годината на заснемане на предаването пишеше 2016-2017, значи наистина е била новогодишната нощ.
Белл, трябва да са луди да опитат да сменят актрисата. По ред причини. Като за начало наградени са като любима двойка, после ДжГ няма да иска да играе с друга, а на клиповете от сета се вижда, че участва не само като актьор. Например в този новия сетов клип той показа на режисьора може би къде трябва да закове ръката на Сю в 7 еп. финала. На други места го дават да гледа през камерата на оператора, сякаш дава мнение.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 15:32 от Рори72

# 256
Епизода по бТВ
На  Хандела не и мина номера мислеше, че Емир ще реагира лошо като види любимата, като сервитьорка. Милият знае добре какво е да се трудиш. Ех , Фера как се оплита в лъжите си.
Емир - трудно ми е да не те докосвам когато си толкова близо до мен:heart:
Плейбоя е толкова красив с бялото сако.🤍
Ох, много елегантен.
Илка го обличаше перфе в сериал и Реал.

Проектите по НФ, които са Обявени Официално.
На 11 ноември филма с Бурак Дениз и Дилян Чичек. Двамата отново ги събират в проект.
Химията между тях е поразителна.  
През декември ще е сериала Гореща глава.
От това заглавие тръпки ме побиват.
Нашия жадуван Шивач  ще е след новогодишен подарък през януари.
Не е обявено лично феновете се надяваме да не бавят старта повече. 
Логично е преди това да пуснат тийзър. Фотосесията преди или по време на проекта?  
Как ще изтрая дотогава?
Не издържам и Очите не си покзва. Само рибоците и Дуда радва.Imp

----------------
Ханде се разплака дори на РД Емир мисли за Фериа.  Корай горкия за малко да и каже че е влюбен в нея.
Някой знае ли малкият Йомер дали е играл в други сериали след това?
Вече е пораснал.

Това за смяна на актриса не е добра идея по принцип. Не съм я  гледала не знам как играе. Четох че е била критикувана.От вас разбирам, че  корейската актриса снима за НФ.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 17:38 от femmi2

# 257
  • Варненска клюкарка
Фемо, Илка няма нищо общо с АФК първия сезон, тя се появява във втория. Ама имаш напредък щом чат пат ни четеш и даже наричаш Ча първи патрон hahaha Аз имам идея как ще устискаш до Шивача ама не ме слушаш ти. Позагледай поне челните сблъсъци. После я се сетиш ко беше туй Шивач я не😜
Ауу значи са я раздрусали на масажния стол, нямат акъл😱
Рори, бях забравила за кичурчето коса, наистина много нежен момент зад кадър❤ Тя пък беше много мила на хълма, как му отчупи и подаде от пилето, вместо да започнат да ровят и двамата в кошницата...
За камерата, мъжете по принцип техническата част си ги привлича и  ДжГ явно не е изключение. Също забелязвам по видеа, често се оглежда във визьора на камерата вместо в огледало, примерно стилистката на сета на ритуала за дъжд му оправя вида, а той се гледа във визьора, а от телевизията ни предоставят тези кадри и на нас, голям образ. Но да, много следи процеса на снимките. Видяхме го във видео, че дори когато снимат колежката му, той е почти на главата на оператора, там в тъмното, гледа да е възможно най близо за да има поглед как биха изглеждали нещата от гледната точка на камерата. АйЮ по принцип си го гледа с един такъв възхитен поглед. Справка участието им в онова шоу в класната стая- той чупи стойки от таекуондото, а тя там така му се радваше💜Не знам за колегите им дали са им изглеждали като сериал зад кадър, ама за феновете определено са не по малко интересни зад кадър. Аз пък съм любопитна по какъв повод човек от екипа му подари букет на рд на Айю. Навън видя ме че нашия човек и поднесе торта, даже я мацна с нея, публиката аа уу, поклони и така, а вътре където снимаха интимната сцена имаше прегръдки и букет за него...

Забравих да кажа че май доста си пийват бира в Корея. В Принц на покрива бабата на принца с това я черпеха и тя много се зарадва, много обичала.  Други също пийваха. Забравих да спомена и друг комичен момент- антупажа на принца гледа нещо на телефона придружено от тяхна страна освен с опулените им очи и с възгласите им  тип оооо... аааа... оохх... аах и единия уточни "тази жена трябва да е много плодовита" познайте какво са разглеждали😂 Принца преди да се подстриже беше с прическа ала 4ти- конска опашка и бретонче на една страна, ходеше с ръце на гърба като 4ти, но и грам не видях у този от шарма на ДжГ.
И тук стана ясно, както в ТГ че родителите уреждат срещи на децата си с деца от избрани семейства, явно е нещо нормално в тяхното общество. Думата на възрастните е закон. Некъпан и небръснат е абсурдно някой да се появи пред хора, на работа и т.н.

# 258
Попаднах на видео от 2019г. с превод на руски под формата на надписи с информация.
Единият надпис беше, че ДжГ е намекнал нещо за 2 сезон. Вторият надпис беше, че е имало изявление от ТВ СБС, че са подписали договор за 2и сезон с почти всички актьори. И така беше написано че се подразбира, че става въпрос за актьорите играли в 1 сезон. Знаем после дойде ковид и разбърка плановете на всички в шоу бизнеса. Може би това имаше предвид ДжГ в тел. разговор с Айю за рождения му ден 21г. като спомена нещо за ангажиментите на колегите. От тази информация се подразбира, че е имало сценарий който ще събере нашата снежанка Айю с всичките 7 джуджета - принцове и нейния крал в бъдещето. Ами може би е време да подновят тези договори и да ни зарадват новогодишно с информация за предстоящо заснемане на 2 сезон през 23г.
Белл, все забравям да ти напиша, че в едно от видеата  беше показана тази напитчица дето все я пие и беше обяснено каква е, но беше от видеата, които изчазнали веднъж втори път не съм засякла. Но понеже ровя ютуб през две устройства предполагам, че рано или късно ще се появи отново.
Имаше видео в което Айю се учи на бойно изкуство заради роля. Не се вижда кой я учи. Попаднах и на два клипа от шоуто в което са облечени като ученици. Изглежда не по-малко интересно от бягащия човек. Ако можете да го намерите цялото вярвам, че дори и без превод ще се забавляваме много.

# 259
Бел , кой е стилиста / стилистите преди Илка ?

Чета ви от време на време за корейското.
Сега си имам сериали на дневен ред. Забатачих този Демет по Дисни но ще го изгледам.
Гледам и Виолата с Джан Яман. Сега и Тузак - Капан. Има го и на руски.
Вчера му беше старта.
Рейта не е от най високите но бива.
Не съм изгледала още първи болюм.
От Шивача не може никой да ме откъсне.
Той си е моята любов.
Още ми е интересен във всичко. Любопитството ми гризе за новите предизвикателства.
Как мислите ще се върне ли в Обществената телевизия. Според мен ще го направи при неговите условия.
На феновете ни липсва тази емоция всяка седмица на екран.
Няма да е толкова потайно. Тогава и в Кан ще иде. Сега на платформи е различно.

Марги , сега се сетих ако ти пускаш новата тема да направим анкета с този въпрос след шест години на платформи.
Ти ще измислиш опцийте.
Какво ще кажете хареса ли ви идеята ,отдавна не сме пускали анкета в диспансера. Не помня дали е имало такива преди ?
Може и да си направите анкета  Ще има ли продължение на АС ?

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 18:47 от femmi2

# 260
Феми, дай други идеи за анкети. И на двата въпроса ще съм единствена с различен отговор от всички останали, така че няма смисъл.

# 261
Рори , не се терзай за отговорите.  
Ще измислим и още.
Най важният въпрос от всички е за ХазЧаг.
Ще се съберат ли отново?
Знам как ще гласувате ама Нейсе.  Може да се окаже интересен резултат доста хора ни четат.
Зависи от тях и от продуценти. Надеждата ми е в Гювентам.Hands Pray
Хазал да не се дърпа.
Това че има хора не наред с главата не бива да я спира.
Сега да не мислите че няма такива с Киво и Берен ,въпреки че е женен с дете. Въпреки това се събраха.
С нетърпение чакам проекта и не само аз. Рисковано е заради сравненията.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 19:06 от femmi2

# 262
  • Варненска клюкарка
Нямам представа кой ги е обличал първия сезон на АФК, не бяха толкова публични тогава. Но когато и самите дрехи бяха хубави и кьопавата Илка не трябваше да се напъва много...
Не сме правили
анкети, аз и не  обичам, а в този смисъл тук, те не биха имали смисъл, защото не биха донесли някакаква точна информация, въпроса ще е предположение,  неща които си ги говорим докато си чешем клаватурите.

Рори, че те принцовете половината измряха. А и в 21в трябва да е съвременна история + появилия се в  съвременността 4ти . Обсъждали са значи родължение... Китайския втори сезон също са го снимали 3-4 години след първия. Вярно е че Ковид обърка много планове. Но  каквото и да говриим Айю снима за Нф и докато има договор с тях, няма как да работи за друга телевизия. .

# 263
Принцовете измряха в 10в., но могат да се срещнат преродените им души в 21в. Като пък 4и може да се появи като пътник във времето при поредното пълно слънчево затъмнение.
Какво снима Айю за нетфликс? Колко години й е договора. ДжГ в онова видео казва, че се е върнал в СБС. Може да имат такива правила, че ако снима за една ТВ да не може да снима за друга. Ето го и обяснението защо досега не е станало. Но това не значи че не може да стане. Ще има сезон 2 и то през 2023г. Може точно Айю да чакат да й изтече договора. А може ли от НФ да й поставят условие докато е свързана с тях личния й живот в т. ч. евентуален романтичен партньор да е тайна.
О, сега се сетих. Едно от руските видеа показва как някаква им гледа на двамата на карти таро, но се оказа че не съм достатъчно любопитна и не можах да си го причиня. Представяте ли си обаче фенската лудост какви мащаби е придобила.

Феми, до един момент и аз мислех, че ще е любопитно да съберат Ча и Хазал отново в общ проект, но с възрастта Ча много се промени и химията им като Фемир няма да се повтори дори да са още по-добри като актьори. Зрителите няма да ги приемат, защото няма да са получили това, което са очаквали. Към днешна дата смятам, че е по-добре да не ги събират отново, за да не се приглуши блясъка на Фемирската любов с впечатленията от повторното им събиране. Киво и Берен нямаха тази магия и при тях може да се опита с повторно събиране. Новите ни любимци също не трябва да бъдат събирани отново като екранна двойка освен във втори сезон на АС.

# 264
Рори , не съм на това мнение. Ако знаеш хората по света как жадуват за това.
Сега пишат айде толкова екранни двойки събирате ред е на любимците. 
Точно ,защото не са младежи е любопитно как ще е. Щом толкова ги  желаят хората вярват в тях че ще е още по въздействащо. Както не веднъж съм писала може да докарат младежка визия.
Не ги искам така искам ги като зрели хора.
Магията на фемир си остава и никой не може да я отнеме.
Рядко греша само да стане чудото и пак ще си говорим. Историята ще е красива и всичко ще е изпипано.
По въпроса за Киво и Берен имаха невеорятна страст на екрана.
Продължението на любителката писателка за Емир и Фера ми хареса. Дени и Криси го преведоха за нас. Нещо ми липсва и това е още романтика и изгаряши погледи. Можеше още една ,две глави да напише за щастливият край. Това ако го бяха заснели наистина щеше да е красиво. Може би са имали подобна идея.
Хазал напуска после съжали късно.
Сега с тия системи на рейтинг е ужас. Зависи и от сценария.  Финализират Затворник с Онур Туна.Втори сезон го оклепаха.Актьорите си вършат работата. Бързо си намират нови проекти.

Искате ли  Чачи да изиграе отрицателна роля на Гадняр истински?
Ето още един въпрос.  
Моето предположение, че ще заснеме пак социален проект с послание.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:08 от femmi2

# 265
Всъщност мисля, че Ча би бил идеален  зъл гений в овча кожа, ама за да е той в такава роля и зрителят да е ОК трябва наистина добър, стойностен завършен сценарий, а не от тези, които се пишат в движение.
Феми, знаеш преди време смятах че във филм, не сериал в ролите на коренно различни личности може да се получи. Обаче след АС осъзнах, че когато нещо се е получило уникално трябва да си остане единствено. Т. е. не само за Ча и Хазал, а за всички такива специални двойки трябва да се избягва повторното им събиране в други роли.
Сетих се за пример. Ричард Гиър и Джулия Робъртс. Хубава жена е класика сред романтичните комедии, но Булката беглец отне от блясъка на предишната им съвместна работа.
От тук нататък пожелавам на всеки от двамата много успешни проекти, но съм убедена, че никой от тях до края на кариерата си с никой друг колега няма да постигне Уау ефекта на Фемир, независимо колко са талантливи, трудолюбиви и успешни.

# 266
  • Варненска клюкарка
Фемо, какво значение има колко фенове ги искат, когато те самите не искат?  Свързращото звепо при тях беше Енгин. Не само няма да се съберат повече, даже и нищо и никакъв необвързващ лайк няма да си сложат. Каквото било-било, това и ще си остане. И слава Богу.
Имаме и пример пред очите си как общуват хора които се харесват и си уреждат общи участия по шоута и концерти..
Рори, няма как НФ да има думата за ЛЖ на някого, особено пък за суперзвезда от нивото на Айю, по скоро ще угаждат на нейни претенции за да могат феновете и да намират името и в техните листи.В Кан са наградили колегата и за ролята му в "Брокер", чудя се дали и това не е проект на НФ.
Чете ли линковете от Проф? Там пишеше защо прикриват личния си живот. И в ТГ бяха отделили сериозно внимание на това че който иска кариера в шоубизнеса, трябва да забрави за ЛЖ. Иии... в следствие нашите нови любимци си съжителстват
той със сестра си, тя  с дружка... много странно...Чудех се да сложа ли едни кавички на на 1-2 думички...
Преди време гледах някаква официална  класация от 35 красавци (нашия беше на 5то място, а принц 8ми беше на 30то място) само 3ма бяха женени.

# 267
Рори , бъди сигурна Ча работи само със завършени сценарии.
Това е условието му и няма да отстъпи за да се върне в Обществената тв. Платформите така си работят по принцип.
И аз мисля ще е добър като гадняр.  
Имаш право за уникалността  феновете сме ненаситни.
Как да ти обясня.... Още повече с тоя нещастен край. Прави сте че с нито един партньор не са постигнали уаууу ефект. Много си ги харесвам с Бурак Дениз и Онур Туна и Ча с Айча.
Хазал и Онур ме плениха. Влюбих се в тях.Филма е готин. С удоволствие бих ги гледала отново двамата. Разбира се и отделно.

Бел , от нерде тая сигурност ?  
Хазал какви лайкове да слага като той не се показва. На него само риби са му в главата.  
Сигурно е видял новостите при колежката, ама Темерут! Какво му пречи да джасне лайк. Правил го е преди.Мисля че преди беше лайкнал фото с Фико и Хазал. Ще видим дали Хазал ще отрази Шивача. На галата щеше да иде като е в напреднала хамиле е по сложно да се движи. Сега се сетих лайкна Ча и Селин в Йешилчам. Беше сложила емотки модерни. Прави сте за Гинчо свързваше ги много пъти сме го коментирали не се събраха при него.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:56 от femmi2

# 268
Пу, да не са ви уроки, колко хубаво сте се разписали. А аз имах от вчера коментари за четене (по-дългите) и се връщах да наваксвам. hahaha
Мислите ми естествено ще са накъсани...

Феми, прочетох коментарите за АФК без да отварям самият линк, от Т май беше. Оставям настрана появата на Гюнеш, която са я писали, че е 3 години по-късно, ами Емко как са го описали 😱 Ох, милия, с мед да го намажем.😆 Какъв светец, той си беше един съвсем реален герой, с всичките си добродетели и прегрешения. Точно затова ми е любим. И Фера си ми е на сърце - макар крива и инатлива. Обаче и да полагам усилия останалите герои и техните кахъри сега не ми се гледат. Преди време пък ми харесваше, че всеки си има своето място в историята...
Анкета може да се пуска по всяко време, вкл. и сега, не само в началото на нова тема. Откакто съм прописала тук, а не беше много скоро, анкети не е имало. Честно казано и в момента не се сещам за подходящ въпрос - ти какво предлагаше, нещо от сорта "мислите ли, че повторно партньорство между Чаатай и Хазал ще бъде успешно", с опции Да и Не. 🤔
Аз бих казала по-скоро не и също като Рори смятам, че веднъж им се получи уникално. Нека е единствено ❤️

Да си дойдем на думата. hahaha Бел, не просто напредък, голям напредък при Феми. Първи патрон, неофициален втори 🤣 Ако се навие да го загледа не знам дали ще ни благодари или ще се сърди, че я подлъгахме и нея.

Рори, какво доживяхме... 8-ми ти се е видял симпатичен и то за втори път 😱🤣

Лабумски забърсал поредната актриса ли? Не е ли със СС?

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:50 от Margarita N.

# 269
Марги, там на наградите 8и е едно скромно момченце и когато го нагрсждават за превъзходен фентъзи герой той е смутен, срамежлив, а 3и и 4и го окуражават и му се радват. Такава емоционална сцена. Как да не ме докосне. А в бягащия човек и тримата са големи сладури, така че да, признавам, в сериала не го харесвам от момента в който най-нагло заявява на жена си, че харесва Сю и няма търпение да я види отново, но извън ролята на 8и май е сладур като останалите. Забелязах, че 3и снима с телефон на репетициите, така че може част от клиповете да са от него. На репетиции преди да ги облекат са пи черни тениски и панталони, но с онези кокчета на главата и са много сладки. Абе тези сетови клипчета са голям разкош.
Марги, ти можеш ли да намериш цялото шоу, в което са като ученици. Единият клип беше с руски субт. и разбрах, че за тяхното участие са отделили два епизода. Сигурна съм, че е много забавно. Изглежда имат много сериозно фенско присъствие от Русия, защото в едно клипче Айю изпя акапелно, на корейски милион алых роз и се учеше да казва спасибо.

Белл, нали, странно е мъж на 40 да живее със сестра си и жена на почти 30г. с приятелка. Много се копират един друг значи..:. stuck_out_tongue_winking_eye:
На един клип за космополит на който са снежанка, нейните джуджета и принца са ги показали в един прозорец как не едновременно, без да се гледат кой какво прави правят подобни или еднакви жестове с ръцете например.
При тях си изглежда, че има връзка, ама точно каквато беше  при Сю и Со преди целувките в 14 еп. А от кпоп обожателите й изброих 3, точно толкова колкото принцове я харесваха но получиха приятелство, не любов.
Е, щом се предполага НФ да я глезят в качеството й на мегазвезда ще успее да се договори с тях за заснемането на сезон 2.

Общи условия

Активация на акаунт