И награждаването излиза в различни клипове. Гледам ги все с надеждата да се появят субтитри, но пък досега само в един от тях дават въпросите на водещите и отговорите им. Обаче когато ДжГ излезе за първата си лична награда погледа на Айю ми се видя различен от погледите на другите две момичета в компанията. Имаше нещо от погледа на Хе Су. А при втората му награда първо посяга да хване нейните ръце. като израз на емоцията му и радостта на компанията от поредната награда. А Айю наистина я сложиха в масажното кресло, а преди това й подариха торбичка с кутийки козметика може би.
Последния клип от награждаването който гледах пък завърши с поздрави от всеки от тях и най накрая където обикновено се слага годината на заснемане на предаването пишеше 2016-2017, значи наистина е била новогодишната нощ.
Белл, трябва да са луди да опитат да сменят актрисата. По ред причини. Като за начало наградени са като любима двойка, после ДжГ няма да иска да играе с друга, а на клиповете от сета се вижда, че участва не само като актьор. Например в този новия сетов клип той показа на режисьора може би къде трябва да закове ръката на Сю в 7 еп. финала. На други места го дават да гледа през камерата на оператора, сякаш дава мнение.
Аз имам идея как ще устискаш до Шивача ама не ме слушаш ти. Позагледай поне челните сблъсъци. После я се сетиш ко беше туй Шивач я не😜