🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 428
  • 916
  •   1
Отговори
# 885
Кои са кюфтетата и с какво са заслужили толкова грозен епитет?

# 886
  • earth
Мажена и… Мирела ли беше. Точно определение. Нарушен енергиен баланс в продължение на много години, по собствен избор. Сега ми загрозяват гледката от телевизора. В сравнение с умствените способности и характера на хората, които много се обсъждат тук (напр. на Гечо и Ваня), килограмите се контролират по-лесно.

# 887
Чак сега изгледах дуела и много се радвам за Елена.
Перфектно подредени точки!
Браво!

# 888
Точно такава трябва да е стратегията и за отстраняването на Радо- точките за битките да се редят много внимателно. Той е здрав като бик и почти толкова умен. Един алманах за 5 точки и една правилно подбрана битка за 3 и е аут.

# 889
Мажена и… Мирела ли беше. Точно определение. Нарушен енергиен баланс в продължение на много години, по собствен избор. Сега ми загрозяват гледката от телевизора. В сравнение с умствените способности и характера на хората, които много се обсъждат тук (напр. на Гечо и Ваня), килограмите се контролират по-лесно.
Гледката от ТВ бързо може да си я смениш щом чак толкова ти я загрозяват. А  това,че се нападат едни хора само заради килограмите им говори зле за капацитета на този,който  ги обсъжда ,а не за обсъжданите "кюфтета". Но пък човек е свободен да е тесногръд и да се излага колкото си иска,така че всичко е точно Grinning

# 890
Аз не знам защо не го четат тоя алманах.
Задължително е всеки да го е прочел!
В дуела им влиза все пак, не може така да го подминават!
Той, че сигурно не е интересен, е ясно, но задължително всеки трябва да го е прочел поне по веднъж

# 891
От старите фермери съм сигурна че ако са на дуел АЛМАНАХА ще е за 4 или 5 точки, защото и аз не виждам някой от новите да чете него.

# 892
  • Велико Търново
Елена нали беше започнала да чете? Докато Радо"Велики" не реши, че отново трябва да е център на внимание и го направи именно там - пред верандата, където Елена четеше.
Не знам дали и груповото четене би било полезно. Радо като каже два пъти, че иска да яде, и ще е дотам. Satisfied

Днес в "Събуди се" по Нова, към края, показаха представяне на някаква книга от екипа на "Игри на волята". Водещата Ана-Мария Конова анонсира репортажа за събитието, "на което присъстваха всички участници от Фермата" Grinning

Преди малко гледах повторението на "С Рачков всичко е възможно". Пламен от Фермата 7 беше в публиката и доста често го показваха. Май беше сам.

# 893
Много съжалявам за отпадането на Альона, колоритна и незлоблива личност. Елена не ми е симпатична изобщо, без да мога да обясня защо.
Агитките на семействата и разликата между двете нахъсвания също си заслужават споменаването. На Альона тя беше положителна, че може, че е силна, без нападки към противника, на Елена бяха от сорта на мачкай, не давай и половин точка и т.н., т.е. базирани на агресия. Кому е нужно.

# 894
Прочетох спойлера преди дуела, но в анкетата гласувах по вътрешното си убеждение и така ще процедирам без значение каква информация изтече.

В настоящата гласувах с Не за самия дуел, защото беше много разочароващо представянето на Алманах и целенето и на двете. Както Азалия добре ги беше описала - като луд с картечница. Елена чакала 7 години участието си в предаването, а не се е поинтересувала какви умения са необходими, не е само коване и цепене. Заслужена ѝ беше победата дотолкова, че се консултира с правилния човек в отбора си, макар и рептил, добре ѝ прецени силите Камелия. Ако се беше посъветвала с някое от мъжките гурута, можеше и това да ѝ изяде главата.

Всички без Елена, Влад и Мирела са ми противни от новите, като вече и за тях тримата имам набелязани минуси, но се фокусирам върху общото добро впечатление за момента.

# 895
  • Вестерос
Моето мнение е 1:1 с горното.

# 896
И&А, наистина са леки тези топки. Купете топки за сушилня, те изглеждат по същия начин, но са плътни и тежки. Какво е това чудо, 100 топки хвърлиха и дори тези, с които уцелиха, не бутнаха трупчетата.
Ето тези са, плътни и тежки. Тежки в смисъл летят добре, а няма да натежат на ръцете на никого.

# 897
И&А, наистина са леки тези топки. Купете топки за сушилня, те изглеждат по същия начин, но са плътни и тежки. Какво е това чудо, 100 топки хвърлиха и дори тези, с които уцелиха, не бутнаха трупчетата.
Ето тези са, плътни и тежки. Тежки в смисъл летят добре, а няма да натежат на ръцете на никого.
Подкрепям с двете ръце и двата крака тази препоръка.

# 898
Аз също чета спойлерите, но в анкетата гласувах за Альона, тъй като ако не знаех, бих заложила на нея (а и исках тя да спечели). Не мисля, че Иван, Андрей или който и да било, би могъл да спре спойлерите - невъзможно е. Откъде изтича инфото ли - от хиляди места. Дори целият екип да си мълчи (което е страшно трудно), всеки участник има близки и приятели, които от своя страна имат свои близки и приятели, които от своя страна......да Smile. Спойлери има за седмици напред във Фермата и дори за финалистите, но никога не знаеш дали те са 100% верни и затова винаги си имаш едно наум (макар че в повечето случаи са верни). Аз лично гласувам в анкетата както мисля, без да се влияя от спойлерите, така че може да ги оставиш Simple Smile.

# 899
  • София
Альона в 'Тази сутрин'

Альона Михайлова: Имам още недовършена работа във "Фермата"
Не съм искала да обидя никого, каза още тя

Личи си колко е разочарована Альона и то след като е минало не малко време от излизането и.
Има много недоизказани неща...

Общи условия

Активация на акаунт