🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 465
  • 916
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Хмм, я да питам, има ли и други като Alucard? 🙂
Ако обещаете да не ''мамите'' а да си напишете честно кой ще победи според вашите разбирания мога и да оставя прогнозите, които са си солта и пипера. 🙄

Хаха, И/А забравили мотото на сезон 1. Гуспата им го припомня. Андрей до последно не вярва в заглавието на сезона. Старост-нерадост! 😉
Мирон го отнася на няколко пъти...
Нагледно се вижда, че дори и когато не са на кеф цяла вечер, то не си личи от коментара им. Професионализъм.
И каквото и да си говорим, И/А са част от фоклора на дуелите и не мога да си представя някой друг да коментира. Много по-добре им се получава от колегите в ИВ.

--> Животът зад Фермата. Епизод 16: Неизлъчвани моменти от вечерта на дуела между Альона и Елена
Мирон показва неща, които може би не са за показване... <--

# 871
  • Sunshine state
Аз тази година не чета темата със спойлерите и не знам нищо, нито пък искам да знам.
Гласувах за Да, хареса ми дуела, Да, заслужена победа за Елена (макар да смятам, че Альона бе по-добра, но пък Елена си нареди точките добре) и за Ваня(по 100), Камелия, Иван, Евгени, Радо и Калин като неприятни от новите. То повечето са неприятни, та.. 🤷🏼♀

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 04:56 от Pupitka

# 872
На Евгени (след последните му включвания) реших да дам шанс. Камелия не посочих, защото ще събере така и така най-много отрицателен вот. Пък и понеже всички не я харесват, нещо в мен ме кара да не я отписвам напълно. Ще изчакам някакъв много краен мазаляк и тогава ще ми влезе в черния списък без вариант за излизане. Та, в анкетата посочих Радо, Иван и Мажена. В този ред.

# 873
  • Sunshine state
Не знам защо, но аз и Калин не харесвам. Има нещо в него нагаждаческо, един такъв все да е политкоректен и да го играе неутрален. Направо май всички под ножа ги писах от тяхните мъже без Владо, на който ще дам шанс още седмица. Ако и сега се издъни, заминава и той в черния списък. 🤣

# 874
И аз започвам леко да не харесвам Калин покрай цялото вардене на Радо. Не знам какво толкова му хареса. 😂

# 875
Значи Новите, каквото и да спечелят то е на късмет или подарено. Старите, когато и да загубят, то е несправедливо, съмнително, малшанс или сами са се отказали, защото са по договор. Този модел на мислене няма да се промени очевидно.

Не се интересувам от спойлери. Не мразя Новите и харесвам Старите. За момента стискам палци на новия отбор.

# 876
Четох спойлера и знаех кой печели.Не гласувах в анкетата, смятам, че така е коректно.
Голяма мъка с Алманаха.Ако всеки ден един от отбора чете на глас, а другите слушат, пак ще запомнят нещо..Поне до края на отборната битка.

# 877
Ами да се включа и аз, че обикновено само ви чета през сезоните оттук-оттам. Понеже понякога гласувам и в анкетите, а не обичам да се размахва пръст назидателно ... да си кажа - на сто процента бях за Елена  в този дуел, както в предния бях за Дидо, защото не ги деля на стари и нови, а на свестни хора (по мое мнение) и такива, които не са. 😉
Просто е. Альона не мога да я харесам при никакви обстоятелства, хора като Гуспата и Радо - също.

# 878
Четох спойлера, за мое съжаление, в анкетата гласувах както ми се искаше да е, за Альона. Дуела го гледах отгоре, отгоре, щото знаех, че кой печели и ме беше яд, че погледнах. Няма повече! Grinning

Не мога да кажа дали е заслужена победата на Елена, от каквото видях и двете бяха еднакво некадърни. Само Елена ми се видя супер бавна, не обичам такава мудност. Но радвам се, че остана, нея я понасям все още.

За най-противни гласувах за Хепи, Камелка, Радо, Иван и Евгени. Калин и друг път съм писала, че е на ръба. Ако продължава с приятелството си с Радо, просто е на ръба да мине в калта.

Отново спортментско поведение от Старите и грозни подвиквания от онези неприятните. И в двата отбора има келеши и тъпаци, ама като цяло, като отбор, класата на Старите личи от километри.

# 879
  • София
Диаволо, аз и преди съм ти казвала да не питаш кой ще спечели, а кой искаме и това важи и за ИВ, за там също се знаеха предходните отпаднали, както и кое племе се разпада примерно.

Аз не чета всеки спойлер, не знам следващите отпаднали, но за Альона знаех и не гласувах, защото ми бяха наравно. Или пропускам глас, или гласувам съвестно, както и коментарите са ми истински спрямо това кого намирам за по-силен. То другото е безсмислено, не сме се събрали тук да си показваме кой е най-проницателен и познава всичко. А и понякога по-силен отпада заради късмет или контузия, за Фермата и подредбата на игрите. Може би уместен въпрос би било кой ще е по-добрият на арената.

# 880
Дяволче, аз чета спойлерите,но гласувах без да се влияя от тях.Както бих искала да се развият събитията.Дали е верен спойлер разбираме чак след края на дуела. Наличието им е проблем за продукцията.

# 881
  • при късмета
И аз не чета спойлерите. В тази анкета още няма да гласувам, защото още не съм гледала дуела. Ще ме съсипе този ремонт всеки уикенд, до тук един не съм гледала същия ден

# 882
Според мен Мажена успя  да манипулира Альона да не я избере за дуела. С нея успеха й беше сигурен. Сега не е ясно.
Според мен Иван и Андрей успяха да изманипулират Альона. Под въздействието на Гуспата и момичетата тя реши да избере възможно най-слаб противник - Мажена или Мирела, но по някаква необясмима за мен причина продукцията ги пази тия двете, а те са толкова скучни и неблагодатни за формата участници. Андрей още на масата почна да я обработва. Мога да си представя какво е ставало зад кадър.
С лека ръка загубиха трима от най-интересните си персонажи - Ангата, Дидо и Альона. Новите са доста скучни и безинтересни, но формата твърдо ги бута напред. Явно по сценарий трябва Новите да са победители при събирането и сега се правят всякакви еквилибристики това да стане факт. Старите изпълняват задачите в пъти по-добре от новите, но заради една презентация дават точката на Новите. Отначало бях ок да е важна опаковката пред съдържанието, защото си мислех, че искат да поощрят Новите и да не се отчаят, но това вече е тенденция..
Кастът на Новите е пълен провал. Интересни персонажи освен Влад и донякъде обърканата Аксения, и злобната рускиня няма. Калин макар и скучноват е приемлив, останалите са просто пълнеж. Отделно от лошия каст, сега и ги подбутват мощно.
Старите обаче с малки изключения са пъстри и ярки образи толкова различни всеки един. Предпочитам да гледам тях пред скучната и досадна групичка на Новите, които дори с хаховелчето мушитрънче Ванчето не могат да отцепят от земята и да задържат вниманието ми. Макар че тя определено задвижи нещата там от точката на замръзване. Мъжете са просто абсурдни. Мургавкият и полицаят освен да гледат лошо изпод свъсените вежди и да забелват очите, друго не правят.Инфантилът е с една единствена мисъл в главата да се наплюска. Мирела е свястно дете, но освен да бачка и да се киска друго няма какво да покаже.Докторката пълна досада. Победителката от снощи свястна жена, работлива и кадърна, просто  симпатичната съседката от отсреща, с която да си обмените рецепти за сладко, не да я гледаш по телевизията.

Много съм разочарована от сезона. По принцип предпочитам Фермата пред ИВ, но тази година ги водят по избор на участници и сюжет, ако не им бяха манипулациите на Тупарев и сие, съвсем щях да отсвиря Фермата. Само с феърплея и чистата игра при битките ме задържат все още.

п.п. Мажена и Мирела се ползват с огромна протекция от формата. Дори не им се наложи да се бият за влизане във Фермата, както другите. Ще рече човек, че са някакви забавни екземпляри,  уникални  чишити, които ще приковат зрителския интерес, а те са толкова безлични и сиви. Абсолютна греда са, но ще си ги дундуркат до края явно.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 14:07 от sineva 1

# 883
Аз чета спойлерите. Моля те, Дяволче, не давай такива напътствия на Иван. Без спойлери не ми е интересно. Обичам да знам всичко предварително, иначе оставам разочарована.
Но на анкетите гласувам само за кой искам да спечели. За да не повлиявам като човек, който знае. И си гласувах за Альона.

# 884
  • earth
Аз искам да видя дуела на кюфтетата.

Общи условия

Активация на акаунт