🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 480
  • 916
  •   1
Отговори
# 855
Какво мислиш за участието на Чавдар до момента?

# 856
  • Вестерос
Ама Ивайлото ли е това 🙄🙄🙄

# 857
  • Другата България
Ама Ивайлото ли е това 🙄🙄🙄
Не, разбира се.

# 858
Альона кого ли ще посочи за фермер Rolling Eyes
При Надеждите ратайството на Радослав изглежда в кърпа вързано.

Ще посочи Лили или Гуспата според мен.
Радо ще е ратай, но не съм сигурна, че сега старите мъже биха се натискали да играят с него,, ако могат да избират.

# 859
Чавдар,никога не съм му бил фен.Все едно гледам дядо ми 😂

# 860
Харесвам Елена, но Альона беше по-интересен участник. Елена ме приспива, липсва и живец. Не беше по-добра в битките, но много добре си ги подреди. Сега надеждите ще вирнат нос, но нищо не е свършило още, да видим. А Мажена остава. Ще я бутат до края, защото никой няма да се пресрами да я извика на дуел.

# 861
  • София
Реденето на точките спаси Елена. Альона беше по-добрата от двете в битките.

Която и да беше отпаднала, щеше да съжалявам. Но за загубата на Старите герои ме е яд, така че - предпочитах Альона да победи.

Мъжът на Альона говори български по-зле и от нея. Simple Smile

# 862
Не беше много по-добра Альона, почти всички  битки си ги взе с разлика 20-30 секунди. Радвам се,че спечели Елена и отбора на новите. Голяма част от отбора на старите са силно прехвалени митове, които ще бъдат разбити. Видя се на отборните битки. Гуспата и Яни.... и какво направиха....

# 863
  • София
В единия от предишните сезони дуелистите сами теглеха битките.
Така беше много по- честно. Не знам защо махнаха това въведение.

# 864
Накрая колко финалисти трябва да останат, четирима ли? За старите герои съм, но усещам, че започват да ми писват заканите и разправиите и да не ми се чака да се изчистят топ дразнителите.

# 865
  • Sunshine state
За мен Альона бе по-силна, но както се каза вече - точкуването на игрите й изигра лоша шега. И да се има предвид, че аз никога не съм я смятала за много силна като цяло, просто ми е симпатична. Гуспата също и Яни пък хептен не ги мисля за силни.
Елена според мен ще е лесна мишена и да не мксли сега, че като го взе тоя дуел ще успяв да бие една Веселка или Валерия, например.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 01:15 от Pupitka

# 866
  • Велико Търново
Гледам, че във ФБ сред приятелската листа на Альона има участници от другите сезони, не само от първи и трети. Явно двамата с МЫшо ходят по общите сбирки.

Името на полякинята фактически е "Marzena". Вероятно "R" не се чете, щом официално я обявиха без него.

Не помня дали е споменавано досега - Радослав и Валерия са участвали в тиймбилдинг, организиран през август от Maximal Revange и проведен във Фермата с.Железница.
Мислех, че това е там, където беше Фермата 6 и че Андрей добре осребрява популярността. Оказа се, че явно съм се заблудила. Попрехвърлих доста снимки и на нито една не го видях, а със сигурност има такива, на които си личи, че са на стопаните. Значи тези хора са извадили късмет шести сезон да се снима в околностите на тяхната ферма. И много добре са използвали този факт.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 02:06 от DamaPika

# 867
  • Sunshine state
Свга изгледах финала на битката в смисъл като й се радваха на Елена - Шкафчето направо се нас*ра с извинение от кеф, та чак щеше инфаркт да получи. Много неприятна и злобна жена. И да, прав е Радо - скоро мъж няма да свърти.

# 868
  • София
Пуснах нова анкета!

С малко по-интересна тактика за гласуване на последния въпрос. Малък експеримент, да видим дали ще сработи и дали ще сте доволни... 🙂

Изгледах дуела и ви изчетох.
Сега ми стана ясно, защото са били толкова близки резултатите в анкетата. То имало спойлери и сигурно едно 20, 30% от гласувалите са дали глас за Елена, защото знаят, че ще спечели. А то се знаело даже и за следващите дуели. Тц тц тц
Иване, докога така ще я караме? Мъка, мъка🙁 Откъде изтича тази информация, всеки сезон едно и също. Казвам ви, писна ми вече, Писнаааааа мииии!!! Не може ли да контролирате хората си?

Спирам да задавам въпроси кой ще спечели, съжалявам ако някои се разсърдят. Значи то си се знае и си цъкат на воля, аз аз се чудя защо е равен резултата, хаха 😀 Ще питам само за кой дуелист ще стискате палци и това е.
Поне докато някой тук не напише, че за еди кои си дуели няма спойлери и не се знае кой ще спечели. Тогава вече ще ви питам за вашите прогнози. Сега знам,  че за следващите няколко дуела се знае, т.е. спирам временно с въпросите за дуелите.

Сега за дуела

Много ме е яд, много. Не колкото за Дидо, ама все пак. Аз съм си твърдо за Старите герои и като фен, който винаги се вживява ми стана истински неприятно.
Не е истина просто, как за втора поредна седмица, Новите вадят уникален късмет. Сякаш съдбата отгоре им се усмихва. А изобщо не го заслужават. Там е пълно с едни злобни и заядливи, направо отблъскващи типажи. Толкова много излишна злоба виждам в някои от тях, че чак се плаша. Като някакви неандерталци са.
Крайно време е Старите да започнат да играят стратегически и е време да спрат с кръводеряването.
Гуспата и Яни да излизат на Арената и да ги почват!

Альона бе по-бърза и по-добра като цяло. Елена спечели само с реденето на точките и с късмет. Гола вода е на Алманаха, а уж четеше здраво. Альона е ясна, че е трагедия там. Победата на Елена се дължи на Камелия, която и нареди точките. Стрелбата изяде главата на Альона. Толкова смешна стрелба не бях виждал отдавна. От сезон 6 и мятането на Милена. Елена не ме впечатли и мисля, че която и жена да я хване от Старите ще я бие. Дори Нина.

Старите имат две опасни жени и четири опасни мъже. Не е малко хич.
Но все пак Старите държат повече козове в ръкава. Имат Гуспата, Яни и Финци, които са силни, а жените им са по-компактни и комплексни. Валерия, Веселка и Аксения могат да се справят с Камелия и Ваня. Въпрос на редене на точките. Лили и Нина са по-добри от Мажена, Елена и Мирела.
Ако им изкарат един силен кон, Новите лесно могат да клекнат. Те се държат главно на Калин. Това е лидера в сянка. Без него ще са с вързани ръце и по седмичните задачи.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 04:33 от Diavolo

# 869
Диаволо, не си прав. Аз знаех спойлера и въпреки това избрах Альона в анкетата за вероятен победител. Wink Предполагам, че и други така са постъпили.

По мое мнение и при старите има злобни - Гуспата, Аксения. Гечо не е, но също е неприятен типаж. Аз лично не гледам на отбори, а кои участници като цяло искам да останат. Елена ми допада и се радвам, че спечели.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 04:26 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт