🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 491
  • 916
  •   1
Отговори
# 840
Ами гадно ми е, че Альона отпадна. Да, не е света вода, но някак си ме кефеше как си казваше всичко в очите на всеки и най-вече с това - "Ама какво това хепи?? Тя не хепи! Тя просто Ваня! Хепи Ванчи, ама друг път!". Единствено ми хареса това, че падна от Елена (един от малкото участници, които харесвам в новите "надежди"), защото ако беше от хепитУ, щеше да ме е яд 100 пъти повече.

# 841
Тоя пък Гуспа и той,като петле скача 😂Хич не обича да губи

А ти да не би да обичаше/обичаш да губиш, Ивайло??? /от предишния сезон/

# 842
Тоя пък Гуспа и той,като петле скача 😂Хич не обича да губи

Аз го харесвам, но и той рева като бебе на отборната битка, та ще го видим срещу Калин....

# 843
  • Другата България
Да, Альона спаси Мажена, грешка от нейна страна. Но поддаде на обработката на полякинята.
Гуспата побесня заради загубата, а Калин си се радваше.
Калин каза нещо от сорта: “Какво става, видяхте ли какво става?!“, на което Гуспата отвърна: “Лично ти обещавам да ти покажа какво става“. Ами, ненужни закани и някакво чешане на его, след като знаем, че Гуспата и Альона се недолюбват още от техния сезон. Него го е яд заради отборната битка.

# 844
За мен бяха равностойни дори в незнанието си.
Битките са ми ужасно скучни, а някои от тях сигурно се играят от първи сезон. Иска ми се да включат нови. Нямах против целенето с ябълки, после можеше да се ползват за направа на сладко или оцет, но настана вой, че се разхищавала храна и ето сега тенис топки и смях.

# 845
  • на село
От началото на предаването съм убедена, че никой от старите няма да спечели,  особено бивш победител какъвто беше Дидо, абсурд да дадат на някого от тях още 100 000.
Макар, че има  и такива без победа, очаквам, че ще е някой от новите.

Иначе пропуснах таз вечерния дуел, добре, че сте вие да се информирам Hug

# 846
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Грешен избор на Альона за опонент и много грешки в играта. Това й изяде главата. Едно, че беше трагична с точността, но на последната битка накрая вземаше само по една торбичка и целеше бавно, изчакваше да види дали няма да падне винтът при поредното завъртане, вместо да продължава да се опитва да уцели.
Браво на Елена за точкуването, но действително и тук, както и при Дидо и Радо, победи не защото беше по-добра, а просто защото Альона беше по-зле.
Като цяло след днес пиша още една червена точка на старите за това, че се отнесоха с уважение към играта на Елена и поредна черна за безнадеждните за неспортсменското държане. Иван гледа като сериен убиец.

# 847
От началото на предаването съм убедена, че никой от старите няма да спечели,  особено бивш победител какъвто беше Дидо, абсурд да дадат на някого от тях още 100 000.
Макар, че има  и такива без победа, очаквам, че ще е някой от новите.

Иначе пропуснах таз вечерния дуел, добре, че сте вие да се информирам Hug
Аз пък си мисля точно обратното - със сигурност някой от старите ще спечели. Разбира се, могат да го нагласят както си искат, но ще е изключително видно, ако някой от новите "надежди" има повече гласове на финала от някой стар (който и да е мъж от новите "надежди" (може би освен Влад) няма как да събере повече гласове било то от Яни, Финци, Чочо и тн.). Единственият вариант е на финала и 4-мата да са от новите "надежди", което аз почти на 99% изключвам.

# 848
Брей, познах в анкетата, че Елена ще спечели. До момента ми прави впечатление, че Старите герои доста се надценяват на арената. И те самите и тук във форума, все се пише как нямали шанс новите.
Альона и Елена бяха равностойни (особено в кривия си мерник Grinning ), при такова положение ми се струва ясно, че който реди точките си има голямо предимство и затова предвидих Елена като победител.
Радвам се, че остана, но и аз съжалявам, че Старите не взеха точка. Альона не я харесвах. Не обичам такива първични хора, които грам не желаят да спазват правила.
Новите покрай Иван, Камелия, Радо, а сега и Хепи Ванче обаче са толкова неприятни, че много ми се щеше да излезе Елена и да видя кой ще им прави млечните. То ако ставаше само с рецепти, всеки щеше да е майстор готвач.
Гуспата така се пени, че предусещам как ще си загуби и той дуела.

# 849
  • София
И аз не мисля, че е възможно да има четирима от новите на финал, особено от жените. От тях само Камелия има шанс, Аксения също не е слаба, но все една от Веселка, Камелия, Валерия, Хейти Ванче ще я бие, ако не от първи дуел, от втори, няма да стигне финал. Така че едното място на финала 99.9% е на жена от старите. Калин и Евгени още не сме ги видели на арената и затова при мъжете не мога да дам предположение.

Елена победи, но на следващ дуел очаквам да падне, особено срещу някой, който е чел алманаха.

# 850
Нещо положително за Камелия: Личеше си, че от сърце подкрепя Елена. Браво, че накара Елена да сложи много точки на алманаха.

# 851
  • Sunshine state
Еех, много жалко за Альона, ще ми липсва.
Много неспортсменско поведение от страна на новаците и то Елена с нищо не е виновна жената, просто групата й е съставена предимно от аборигени и парапитеци.

# 852
  • Велико Търново
Альона кого ли ще посочи за фермер Rolling Eyes
При Надеждите ратайството на Радослав изглежда в кърпа вързано.

# 853
  • София

епизод 31 (08.10.2022)

Фермата - сезон 8

# 854
Яни,Финци и Гуспата гледат,като по$рани

Общи условия

Активация на акаунт