🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 505
  • 916
  •   1
Отговори
# 825
По коментарите от фейсбук разбирам, че Елена била учителка. И се представи така посредствено на алманаха учителка!? После удобно обвиняваме децата, че не знаят. Ако учители са им такива като Елена не се учудвам.
Незаслужено оставяне на Елена, удобни за нея битки, абсолютно тото късмет на алманаха и втора победа на посредствеността.
Понеже Альона е върхът на интелекта нали😂

# 826
  • гр.София
Свърши тази мъка. Много слаби бяха и двете. Елена спечели с късмет, а не защото е по-добра от Альона.

# 827
Ох, каква учителка? Нищо такова. Ама щото някой се е изказал неподготвен във ФБ... Финансист- анализатор е Елена.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 00:06 от cardhu

# 828
  • Вестерос
Учителката е само Нина мисля.

В спойлерната тема има спойлер и за следващите няколко дуела кой отпада. Ако не искате да знаете, недейте.

# 829
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
По коментарите от фейсбук разбирам, че Елена била учителка. И се представи така посредствено на алманаха учителка!? После удобно обвиняваме децата, че не знаят. Ако учители са им такива като Елена не се учудвам.
Незаслужено оставяне на Елена, удобни за нея битки, абсолютно тото късмет на алманаха и втора победа на посредствеността.
Понеже Альона е върхът на интелекта нали😂
Альона не е българка, за разлика от Елена.
Има няколко битки и дати, които се предпалага всеки един българин да знае. Руснаците да си помнят техните, ние си имаме наши.

# 830
Ех бе... Исках точка за да старите. Въпреки игрите, Альона беше по-добра. Чист късмет на алманаха и Елена спечели. Тъпото е, че ще си повярват, че са по-добри.
Отново неспортсменско поведение от Безнадежните.

# 831
Оспорвани битки и хубав дуел направиха двечките. До последно бях раздвоена защото харесвам повече Елена, но пък исках точката да е при Старите кучета

# 832
  • Велико Търново
Альона направи грешка, че посочи Елена. Тя освен че блесна с млечните продукти, досега не беше показала нищо от себе си. Трудно може да се прецени човек, от когото нямаш впечатления. Просто трябваше да си избере Мажена, и толкоз. За нея впечатления просто не са необходими, нищо че пък понасъбра.

Честито на Елена!
Сега "Надеждите" още повече ще вирнат носове. Точно заради това не бях за нея. Иначе (както вече писах и снощи) - повече я харесвам от рускинята. Въпреки пък че Альонка си е доста колоритен образ.
Сега вече не знам дали продължавам да я харесвам, впрочем. Не се показа по-силна, а по-голяма късметлийка.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 23:10 от bubanka

# 833
Да по-добра беше в престъпването на линията,та чак да влезе 30см по-навътре.
Или по-добра в това да си излее менците 😂😂

# 834
  • Другата България
Joy
Истината е във ФБ!
Тук две момчета правят теми като слънце, с визитки, официални, представени от БТВ, в които самата Елена си казва, че е финансист, обаче щом във ФБ казват, че е учителка - така е, такава е.
Победа за посредствеността!
Не мога да крия, че съм доволна, и отново казвам - точуването беше водещо. Не харесвах Альона преди, не я харесвам и сега, въпреки, че сега беше по-умерена в поведение и държание. Ако има късмет или каквото и да е друго при чиято и да е победа, то за това не е виновен победителя, а този, който реди битките и ги твори такива.
А от личната загуба на Гуспата, която той прие с тази на Альона, и която не си обяснявам с нищо друго освен с това, че ще видим Альона в следващия Максимал, си вадя извод, че Гуспата ще предизвика Калин, да се чудиш защо.

# 835
Много равностоен дуел , дано има повече такива !
Само ме е яд,че новите ще вземат точка - толкова са противни 🙅♀

# 836
Альона отпадна, за да остане Мажена!

# 837
  • Велико Търново
Альона от зор да се покаже лоялна към Мажена, сега си тръгва от Фермата. Подцени и фактора, който изигра най-важна роля за победата - реденето на точките. И както вече писах - непознаването на съперничката също ѝ изигра лоша шега. Ама... каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи, са казали хората...

# 838
Альона беше по- силната и по- бързата по трасето. В Елена има мудност, която не ми допада, обичам фуриите. Но победата си е победа и аз се радвам за Елена.
Не разбрах, какво са си казали Гуспата и Калин в края.

# 839
Тоя пък Гуспа и той,като петле скача 😂Хич не обича да губи

Общи условия

Активация на акаунт