🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 602
  • 916
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Аз избрах Яни, Валерия, Гуспата и Лили 🤣
Като мисля, че в тази четворка победа заслужава Валерия, само защото беше втора предния път, а Яни е печелил вече.

# 346
В анкетата гласувах за Гуспата и Альона. Сама съм в шок от този си избор. Даже сигурно първия ми пост за новия сезон включваше колко ме дразни Гуспата с философстването си и Альона с шумното си дърдорене. Към сегашния момент другите са доста анти, че до тук опрях Joy Даже вече са ми симпатични двамцата, не е просто, щото другите са зле..

П.с. много тегаво отпадна Гуспата от неговия сезон, още помня битката с каруцата, някак си не бих имала против да стигне до финал и да победи.

# 347
Ето каква е разликата м/у хора, гледали от 1-ви сезон и такива като мен, които гледат от 5-ти насам. Въобще не съм я гледала Валерия в нейния сезон и сега ми е толкова незабележима, несъществена и неприятна, че направо се чудя на изказвания "тя заслужава да спечели". Grinning

# 348
  • Асеновград
Мажена голяма хитруша , как бързо се сприятели с Альона. Дори ми се стори в миналият епизод каза ,че и тя, би се чувствала по добре в отбора на старите.
Жените в отбора на старите , нито сирене , нито сладко, сякаш никаква женска работа не могат да свършат. Все пак големи хора , имат и рецепта, иска се просто да прочетеш....
Радостта от равенството много ми хареса , Гуспата и Яни много се забавляват.
Аз все още нямам фаворит , само си променям мнението....

# 349
  • София
И на мен Дидо и Валерия ми бяха любимците мъж и жена вътре. Яни също е много силен участник. Този сезон Веселка и Гуспата се представят много по-добре от това, което очаквах. Гуспата не ми харесва в Максимал и в Смени жената, защото вкарва много високопарни изказвания, които звучат фалшиво и въобще не съм убедена, че вярва в тях. Сега във Фермата обаче се държи много по-естествено и говори спокойно. Веселка пък няма нищо общо с онова момиче, което беше и всички трябваше да съжаляват.

От новите, фаворитите ми са слаби и не мисля, че имат шансове за финал. Единствено Калин е човек, който е 50:50 и не съм го зачеркнала напълно. Не ми изглежда съвсем лош, във Фермата не се държи много добре, но сякаш си мисля, че в живота е различен. Докато Иван и Радо най-вероятно са си такива и навън.

# 350
  • София
Ма странно е това, че като не знаят, не питат, ами се правят, че всичко знаят, а като се омажат, търсят вина в някой друг! Тия минути за консултация с Ники и Бети само за предната седмица ли бяха и изразходиха ли ги?

Тези консултации са до края на първата фаза от играта, т.е. докато има това съперничество между двата отбора до 5 победи на Арената.

# 351
  • Вестерос
Според мен за Гуспата и Веселка няма време да ги дават да се разгърнат 😁

Иначе, ако Дидо беше вътре, щеше да ми е на мястото на Гуспата в моята класация.

# 352
Ма странно е това, че като не знаят, не питат, ами се правят, че всичко знаят, а като се омажат, търсят вина в някой друг! Тия минути за консултация с Ники и Бети само за предната седмица ли бяха и изразходиха ли ги?
Тези консултации са до края на първата фаза от играта, т.е. докато има това съперничество между двата отбора до 5 победи на Арената.
Значи имат минути и могат да се консултират! Коя от тях е правила сладко от рози? Никоя! Ами питайте, бе...

# 353
Камелия преди е била като фолк топалка Grinning
Мажена, колко по ниско може да падне?  Чак ми е смешна вече..

# 354
Това е Камелия преди някоя и друга година. Изглежда по-различно. По-щастлива със сигурност.

# 355
  • София
Но да уточним, може да пита само фермера на седмицата, не който си поиска от останалите.
Т.е. вината за провала на Аксения е такъв и на Финци. Първо, че и е дал толкова отговорен пост и второ, че не е контролирал нещата.
Гаф е и на Акси, че е действала на своя глава без да е сигурна, не знам дали изобщо и е чела упътването... Ако бе казала на Финци, той вече трябва да пита другите жени и ако не знаят най-добре е да пита във видеовръзка, Бети.

# 356
Но да уточним, може да пита само фермера на седмицата, не който си поиска от останалите.
Т.е. вината за провала на Аксения е такъв и на Финци. Първо, че и е дал толкова отговорен пост и второ, че не е контролирал нещата.
Гаф е и на Акси, че е действала на своя глава без да е сигурна, не знам дали изобщо и е чела упътването... Ако бе казала на Финци, той вече трябва да пита другите жени и ако не знаят най-добре е да пита във видеовръзка, Бети.

Просто Аксения е с голямо самочувствие, но за съжаление без покритие.  Гордостта и пречи да попита като човек като нещо не знае, а кара през просото. Много своенравно същество, според мен е време да я викат на дуел и да си ходи. Тя затова отиде в лагера на старите, че там са по-силни жените да не я натупат....

Това за Хепи Ванче и Радо снощи ли са го дали, че се познават?

# 357
Дъщеричката на Камелия е голям бонбон, но няма да споделям снимката тук.

# 358
  • Пловдив

Това за Хепи Ванче и Радо снощи ли са го дали, че се познават?
-Да

# 359
  • при късмета
Хора, каква консултация с Бети  коментирате, като им е дала рецепта и писмени инструкции? Да дойде Бети да им го направи ли или да стои на линия, да ги наблюдава? В крайна сметка за да не се оплеска задачата се искаше само и единствено Аксения да погледне рецептата или инструкции, каквото там имат писмено. Особено, ако не е правила това е повече от задължително. А е видно, че не е, защото щеше да знае горе долу някакви пропорции, ако беше. Грешката е изцяло на Аксения, вече го беше сложила, като Валерия все пак погледна за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт