🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 598
  • 916
  •   1
Отговори
# 375
  • Sunshine state
Голям праз, че сладкото не станало, айде сега. Предните седмици се излагаха даже с едното сирене и никой не рева толкова. Сега щото Аксения го е направила и се започна с драмите. 🙄
На мен Валерия не ми харесва нито тук, нито в нейния сезон - има една арогантност в нея и едно такова пренебрежително отношение към околните й жени особено.  Изобщо много ми е трудно да избера фаворит тази година..

# 376
  • Другата България
Аз, понеже сега гледам, това на Лили с майката е чист сценарий.
Според мен умишлено карат Лили да пее.

# 377
  • при късмета
А защо са им дали рози за 8 дози?? Кило и половина цвят не е никак малко като обем. Нормално е да се обърка човек, да не варят сладка от листа всеки ден. Всички са виновни, обаче най-лесно е да се обвини един и той да отнесе негативите.
Да де, четеш именно защото на го правиш всеки ден. Но виновен е само този, който се е хванала да прави нещо, което не знае да прави и не е прочел. Не са всички

# 378
Всичките не знаят как се прави! А никой не е прочел. И с правенето не е ангажирана само Аксения. Кило и половина розови листа сигурно са цял кош. На мен лично, не ми се видяха много листата. Другаде им е грешката според мен. Не са сварени достатъчно, преди да им се сложи захарта.

# 379
Яни освен да прави различни видове млечни продукти, се включваше усилено и в строителните дейности.
При него специално бих казала, че е простено.

# 380
Аксения няма как да носи цялата отговорност за тази грешка. Финци има вина, че не проследява всяка една брънка от веригата. Да си добър лидер не означава да си микро мениджър, а да оставяш у другите усещането, че ако нещо се скофти, ти си там, за да удариш едно рамо било то със съвет, или damage control. Най-лесно е да обвинят един човек.

# 381
Ма странно е това, че като не знаят, не питат, ами се правят, че всичко знаят, а като се омажат, търсят вина в някой друг! Тия минути за консултация с Ники и Бети само за предната седмица ли бяха и изразходиха ли ги?

Тези консултации са до края на първата фаза от играта, т.е. докато има това съперничество между двата отбора до 5 победи на Арената.

Аз смятам, че продукцията ще се опита да добута колкото се може по-оспорвано да бъде между двата отбора. Първо, най-вече ако нямат  някаква сюжетна линия извън съперничеството звезди-нов кастинг. С обединението ще отпадне и това. Бях прав в предходен коментар, че Ванчето отива да вербува при новите и си реди картите след обединението. Веднага миналата година се сещам за Теодора как си признаха с Любчо още в началото. Засега Ваня с 1 почти сигурно конспирация, а сега и друга тайна такава. Що ти е даго криеш?

Ратайките - не харесвам Альона , обаче така добре си играе картите, евала. А Мажена как се оставя да я хързулнат и всичко разказва.Не разбраха ли ,че във всеки един момент могат да ги изтипосат в кръга на истината ?! "Остави ме , каза , да си поиграя още малко на котка и мишка " - хахаха, колко я е страх Русия да не викне Полша на дуел. Ама и Альона, с големите закани към Хепи, пък сега -нямало да е тя.Дано се осмели поне да викне Камелия и да я бие.
   Калин също започвам да го харесвам  с усърдието, което полага  да усмири Радо. А и не само.Мисля,че от новите той е най-можещия за задачите.

Губи се смисълът за отпадане на правилото за договорките. Продукцията би сглупила да порти по този начин. Аз смятам, че идеята за този кръг е нещо като стената на истината в пети сезон, т.е. да се правят интриги между състезателите на принципа казал-рекъл...за другия.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 17:35 от fermata72021

# 382
  • Другата България
Аз имам въпрос към Иван. На Андрей.
Радо и Камелия умишлено ли ги избрахте, за дразнители?
Мега гига неприятни хора, всички са неприятни, но тези двамата са олицетворение на всичко негативно у мъжете и жените като цяло.

# 383
А, да са само те! Щото па Иван е с един приятен пролетен характер... 😆

# 384
Всички са като Бамби в сравнение с Кирил от миналия сезон.

# 385
Камелия доста е сгрешила с веждите, дано избледнеят и да й ги направят не толкова драматично -комични, стил angry birds.

Винаги се чудя, като инвестират в суета ( в случая: устни, бюст, тату, вежди, кой знае още какво ) , защо не е започнала с носа...
Явно изобщо не се харесва, за да си прави толкова корекции, но пък го играе мацка със самочувствие. От тази неудовлетвореност идва злобата сигурно.

# 386
Аз лично минавам основно на гледане на дуелите в събота и четене тук. Един или два пъти седмично, може би вторник и петък ще преглеждам епизодите на fast forward. Борих се със сезона до момента, но не ми е особено интересен и ме напряга повече, отколкото ми се иска.

# 387
Игри на волята по-интересни ли са ти? Понеже не ги следя, та затова питам.

# 388
Да, на мен лично през този сезон са ми поне два пъти по-интересни от Фермата.

# 389
Bengun, няма да сгрешиш. Smile

Не знам какво толкова се случи във вчерашния епизод, но 5 страници нищим розовото сладко, което Аксения е превърнала в компот. Smile

В анкетата гласувах точно за нея, че иначе ще умра от скука. Тя даже се кротна и нищо не се случва...Също и за Яни, който не съм гледала, но някак ми е чудат и симпатичен. Само два гласа дадох.

За Валерия все бях чела, то любов вън, вътре някакъв ревал и се драл, не ме съдете, но очаквах тя да е някаква умопомрачителна красавица, а гледам едно семпло момиче. Засега освен тренировките сутрин друго не видях от нея.

Общи условия

Активация на акаунт