🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 469
  • 916
  •   1
Отговори
# 735
Велислава мисля, че и тук в бгмама се беше появила и директно каза, че Веселка била нагласена за победител от продукцията. Също така твърдеше, че тя е от ромски произход, а хора от продукцията се опитвали да втълпят на другите участници, че Веселка била млада българска майка, пример, че и българските жени трябвало да раждат млади и по много.

Но и Велислава сама си е виновна за ситуацията в нейния сезон. Една от най-силните физически жени във всичките ферми, ама се беше забила с майка си като един участник. Друг е въпросът, че тя не беше особено харесвана от публиката, та силно се съмнявам, че щеше да спечели, дори и да беше индивидуален участник, който гази на арената до финала.

Но като цяло сезон пет беше първият, в който наистина лъсна колко Иван и Андрей се месят в развоя на събития и направо си вкарват собствени сюжети. Както точно с Красимира и Димитър. Там стана ясно по-късно, че те още на кастинга са се задявали, та целият драматизъм и изненада около чувствата на Красимира към Димитър беше фалшив, защото те с месеци са градяли отношения. А и като броите, че Димитър беше разкаран още първата седмица и после върнат точно, за да може този сторилайн да просъществува 😁

# 736
Родителите на Веска бяха "прикрити" във визитката ѝ. А Велислава и майка ѝ мисля, че са нямали избор или двете, или не влизат. Аз най-много се издразних като продукцията + любовчиите ги изкараха лъжкини и поругаха, та чак да се извиняват, щото Велислава беше казала, че Митко и Красимира са проявили близост на някакъв дуел. Беше голяма възмущение, но не беше дошъл рождения ден на Краси да пише писмото до мъжа си, че била нещастна...и с чисто сърце да пристане на Митето.

Аз пък Ванчето я разбрах за Елена. Чудесно се справя Елена, но явно е превзела мандрата като Надя-пчелата. Жалко, че пак не ни показват кой какво върши. И Мирела най-работна, а ни занимават с гладното мрънкане на Радо.
Тая година пак правила в движение и много наказания. Сега нова глупост, с превръзки да не виждат. Освен, че съвсем ги правят немощни, че и други да си зарежат работата да им помагат.

Все ми е едно коя ще победи.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 15:44 от Cafelate

# 737
Радко го друса късен пубертет. Вечно гладен и недоволен тийн, само че на 30г.
Само аз ли мисля, че е имало Джиджи-  биджи с кака Канче и последната му е забила шута. Та сега големият, здрав мъж не спира да я нарежда, не може да се побере в кожичката си.
Изобщо тая глупост с "ние сме просто съседи, засичали сме се в парка", да не ни я разправят. Не пасем трева.

# 738
И аз мисля,че е имало нещо между тях. Само не мога да определя кой е бил шута на другия,че те и двамата се държат като изоставени досадни тьотки

# 739
Гечо изглежда много обиден, беше доста развълнуван, докато говореше в кръга на истината. Предположих, че се е филмирал, че грешно е разбрал, и че някой ще му го каже, но всички мълчаха. Момичетата, нито потвърдиха, нито отрекоха да са коментирали съпругата му, а липсата на видео от въпросния скандал не помага, за да си направим изводите. Ако наистина са обсъждали жена му без значение, дали я познават или не, по начин който е обиден за Гечо, то мога да разбера реакцията му. Може би не е най- правилен или адекватен, но си е неговия начин на изразяване.

Гладът на Радо изобщо не смятам да го коментирам вече. Продължавам да твърдя, че е излишно да да ми насочват вниманието към това на всеки 10 мин. от епизода. Става тъпо и еднообразно, а аз не вярвам, че е всичко което могат да ни покажат от новия отбор. Другото, което не вярвам, е че Радо и Ванчето са пили кафе само веднъж Grinning

Ванчето, много неподготвено омаловажи работата на Елена. Не се говори така за човек от отбора, в който си от вчера. Кралицата на сиренето се казва Елена от ден първи, дори и другия отбор го признава.

Елена е много фина дама. Надявам се, обаче, довечера да ни покаже и онази скрита спортна злоба, за която намеква. Ще има нужда от нея. Малко ме притеснява, че Иван и Андрей не промотираха предстоящия дуел, толкова ентусиазирано, както предишния. Опасявам се да не е поредния спечелен на 0, независимо от кого.
Иначе с двете ръце подкрепям Елена.
Напротив пък ! Може да не го промотират,точно защото може да е пълен с обрати.Боже иска ми се ! Харесва ми Елена!

# 740
  • при късмета
Велислава послъгва, все едно не помним. Веселка не е избирала втори дуелист така се падаше. И трябваше да отиде майката, защото преди това не беше ходила, нищо, че бяха за един участник. Ако беше отишла Велислава и беше победила, щяха да са на финал, без майка й да е била на дуел

# 741
  • Вестерос
Но те бяха един играч! Велислава вече беше ходила на дуел.  Така че Веселка трябваше да избере Дана или Велислава за противник и тя избра Дана.

# 742
  • при късмета
Уточнено беше изрично, че въпреки, че са 1 играч и двете трябва за са минали през дуел.

# 743
  • Вестерос
Такова нещо не помня. 🙄

# 744
  • София
Не знам какво точно са казали жените за съпругата на Гечо, но не ми се вярва да е било кой знае колко гадно нещо. И аз предполагам, че е било нещо от рода на "Жена ти трябва да е от желязо, за да те търпи". И тоя клоун се хваща за сламка, за да се прави на интересен.
Докато той - при скандала с Лили -  на няколко пъти прокле момичетата по отвратителен начин. Нещо от рода на "Мрете си от болестите".
Един от хубавите дни във Фермата ще е този, в който Гечо отпада. Изключително неприятен човечец.

# 745
Гечо изглежда много обиден, беше доста развълнуван, докато говореше в кръга на истината. Предположих, че се е филмирал, че грешно е разбрал, и че някой ще му го каже, но всички мълчаха. Момичетата, нито потвърдиха, нито отрекоха да са коментирали съпругата му, а липсата на видео от въпросния скандал не помага, за да си направим изводите. Ако наистина са обсъждали жена му без значение, дали я познават или не, по начин който е обиден за Гечо, то мога да разбера реакцията му. Може би не е най- правилен или адекватен, но си е неговия начин на изразяване.
Не знам дали съм права, но останах с впечатление, че не става дума, че са обсъждали лично жена му, а само нещо от рода ми се върти в главата, че чух "Как го търпи жена му този женомразец?!" Иначе нямаше да пропуснат да го покажат, ако е имало някакво клюкарстване, не го вярвам просто. Гечо се сърди, че Яни и други, които познават жена му не са се обадили, един вид да го защитят. Да кажат, че се държи добре с нея и че не е женомразец, какъвто го изкарват.
 Не мисля, че мрази жените, но си е сексист и ги подценява нашият индианец. Това индианец е само заради прическата, а не някаква препратка за етнос или прочие.Innocent
 Честно казано никак не го разбирам. Една крива нива е и той, да не го пипнеш, все на педал, все запалва с двеста. И той със своите демони и комплекси.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 16:39 от sineva 1

# 746
Азалия, напълни ми душата с "чичо Морис." 😄

# 747
  • София
Много е интересен Радо, няма що! Изобщо не разбирам такъв дебил с какво може да е интересен, та чак му се смееш от сърце или там както го написа, на отвратителното поведение, Дяволо. С тия представи за смешно и интересно, ще чакаш да те вземат във Фермата... И друг път ми е правило впечатление как се радваш на смахнатото поведение на откровени идиоти. Сума време миналата година и оня неандерталец Киро, ти беше фаворит, после не знам какво стана.

Е, какво стана, разжалвах го. 😀
Не, не, ти не правиш разлика между шоу и реалност. Радо е забавен, поне на мен и това си е мое мнение, не казвам, че е вярно, а е моето вярно. Това не го прави автоматично мой любимец, но да го кажем така, има шанс да ми стане такъв, за разлика от мама Мажена например. Която просто не знам чий го дири в този сезон. Схващаш ли тънката разлика? Ако вкарат само такива като Чавдар, Елена и Мажена, това шоу няма кой да го гледа и направо да закриват кепенците.

# 748
Не знам дали съм права, но останах с впечатление, че не става дума, че са обсъждали лично жена му, а само нещо от рода ми се върти в главата, че чух "Как го търпи жена му този женомразец?!" Иначе нямаше да пропуснат да го покажат, ако е имало някакво клюкарстване, не го вярвам просто.

Това което си чула аз съм го пропуснала, и ако е само това, то наистина е безобидно. На мен ми стана странно, че не дадоха видео от този скандал, обикновено го правят. Защо сега пропуснаха ми е непонятно, при положение, че отзвукът е голям предвид реакцията на Гечо. Нека зрителят да види и сам да прецени. От друга страна и най- дребната препирня между Радо и останалите ни се показва подробно. Да не говорим, че за наказанието на Радо донесоха голям екран, за да се види хубаво провинението му и бе подложен на другарски съд, а за нарушението на Альонка и Весито- две думи от жената зад кадър и край.
Изглежда ми противоречиво...

# 749
Може би скандал не е имало. Подхвърлени думи, дочул е коментари Гечо, засегнал се е, че и тези които познават семейството му не са го защитили.

Но тази година с тези монтажи всичко е в сферата на догадките.

Общи условия

Активация на акаунт