🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 468
  • 916
  •   1
Отговори
# 750
  • Другата България
Сега започвам с гледането. И - Гечо.
Знаех си, просто си знаех. Дано се усетят и го разкарат скоро. Много ми “хареса“ и това как “мъжете“ реагираха на скандала, който той спретна. Кой ги отсрами - Финци, естествено. Единствен той, особено показателно беше как Лили нарежда, а Чавдар по гащи до нея просто си стои. Бляк.

Грешен избор на Альона.

# 751
Аз не мога да го трая Радо, ама и аз поняког се смея на тъпотията му. Нещо като по-добре да се смея, отколкото да рева.. ако не го приемам от някаква забавна страна, ще трябва да си счупя телевизора и да спра да гледам. Просто ми е смешен колко е зле.

А Гечо от ден първи не го харесвам. Не е моят тип човек, живеем в различни вселени. Такива мрънкачи, женомразци и простаци няма как да харесам.

# 752
Може би скандал не е имало. Подхвърлени думи, дочул е коментари Гечо, засегнал се е, че и тези които познават семейството му не са го защитили.

Но тази година с тези монтажи всичко е в сферата на догадките.
И аз така си го тълкувам защото той каза,че Яни познава семейството му но не се е обадил. Може да са изтърсили нещо като жена му що го търпи, а той се е засегнал тъй като и тези които познават семейството му не са казали  нищо. Може пък отношенията с жена му да са чудесни и да се е обидил  че запознати като Яни са си замълчали

# 753
  • Другата България
За Ванчето всичко сте казали.
Просто - .
И това когато и да си тръгне, все ще е късно.
Много си е повярвала явно след миналата си победа, то бива да си с нереална самооценка, но това нейното вече е....брутално.

Я, нашето момче! Тихомир, съпругът на Елена.
А, и като съм го подкарала на наши хора, пак да си похваля Финци за поведението. Heart

# 754
По-принцип съм за Альона само й само старите фермери да спечелят 5 точки, но там има много слаби мишени като Нина и Лили че новите бързо могат да направят те 5 точки.

# 755
  • Другата България
Гледам Гечо, слушам го, и се чудя. Тоест, не се чудя, а дори и аз не знам какво да мисля. Къде си мислят тези хора, че са попаднали, и защо определено се самозабравят в такива моменти? Кой е Гечо от Голец, че да поставя условия, да бойкотира и т.н.? И каква е разликата между неговото поведение и това на Ваня, която поне си го каза открито и се изнесе, след като тия хора не я кефят и не ѝ се възхищават? Същото, което иска и Гечо, той да раздава команди, да казва кой кога и какво, да нарежда като свекърва по жените, и насреща да среща само . В този момент втора огромна черна точка за Чавдар, когато Лили се възмути от Гечо - мълчание, сега когато Гечо се направи на оратор - мълчание, обаче! Когато трябваше да се обсъжда Ваня, тоест, жена, Чавдар взе думата без да има никакви притеснения. Не мога да го харесам този човек, втори сезон се опитвам, и не мога. За жалост го виждам, както писах и в самото начало, доста напред в състезанието.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 17:23 от Merri_An

# 756
А след "кръга на истината", Старите героини обсъждат Ваня и Чавдар пак при тях (само в кадър, не го пуснаха да говори) Wink

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 19:49 от Cafelate

# 757
  • Другата България
Вчера писах, че подозирам Радо в дебилност.
Вече съм почти сигурна.
Както и съм сигурна, че Радо е търсил Ваня /ако не са имали но не го вярвам/ за евентуално съдействие да го вземат във “Фермата“, затова и Андрей държеше да се уточни именно КОГА, за пред зрителите. Че не са само съседи е ясно, но не съм сигурна дали все пак Радо не е споменал “нещото“ с Ваня - каквото и да е то на кастинга, и точно заради това е взет. Добър ход, Иване, тук имате точка от мен, получи ви се много добре.

За македонското девойче съм на дуела, то е ясно.
Според мен Альона се е предала предварително, личи си. Не знам защо, след като имаше възможност да си избере МаДжена и да няма ядове.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 17:48 от Merri_An

# 758
  • София
Ако Альона отпадне (не го вярвам) ще заподозря, че някои стари са там по договор и пътят им е само да лансират напред Новите.
За мен е просто абсурдно да не избере Мажена и да отпадне от видимо по-слаба от нея.
Да не се връщам и на отпадането на Дидо.
Сега спокойно можеше да 4-0 резултата.
Все още вярвам, че логиката ще надделее и Старите ще поведат с 3-1.

# 759
Аз пък се надявам Елена да излезе скрита лимонка и новите да вземат точка 😂🤞🏻
Знам ,че е непопулярно мнение

# 760
вече това си мисля, че повечето от старите са там с уговорки, защото новите не са толкова интересни като участници. Разбирам за Мажена да не избере, но Мирелка си изглежда доста по-слаб противник, как пък избра  Елена...
за Гечо обаче се надявам идната седмица Радо да е на дуел и да го елиминира. Не че последния е много за траене, но Гечо е просто рядко л....но, освен, че е сексист. Чавдар също дудне против жените, но неговото ми се струва повече репертоар.

# 761
Радо и Куку Ванче са родени един за друг.
Да се вземат и по цял ден да си се карат - никога няма да им е скучно и сивкаво заедно.
На мен са ми откровено много забавни да ги слушам отстрани. Laughing

Альона е колоритна и бих искала да се задържи,но и Елена не искам да си ходи. Приятна, деликатна жена.

Гечо от продукцията ли го натискат за циркове или той си е такъв..не знам. Преекспонира скандали. Също съм на мнение,че гледа на жените(не само тези във Фермата) като по-нисши създания,на които трябва да им се казва какво и как да го правят,защото нали... не са мъже,следователно не умеят,не разбират и не са толкова умни.

# 762
Мери,кой Тихомир е съпруг на Елена?

# 763
  • Другата България
Мери,кой Тихомир е съпруг на Елена?
Мъжът й. Дадоха го с децата.
Познавам го, сигурно и по време на дуела ще го излъчат, нали има видео с близките?

# 764
Според мен Мажена успя да манипулира Альона да не я избере за дуела. С нея успеха й беше сигурен. Сега не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт