🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 467
  • 916
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Не ми е симпатична Мажена, но направи много добра социална игра с Альона. От сигурен втори дуелист стигна до там дори да не я обмисля за такъв.

# 766
  • Sunshine state
Аз мисля, че Мажена и Альона си се харесват наистина. Намериха си общ език. Трябваше обаче Альона да избере Мирела. С Елена мисля, че ще види повече зор.

# 767
Мажена - нищо лично нямам против нея - не я познавам и нямам отношение към нея като човек и професионалист  - се оказа един много здрав Троянски Кон за Новите.

Ако Альона падне - стават 2:2 и Елена се връща като фермер - праща Радо ратай, или Ванчето, и ако те отидат първи дуелист - от другия отбор има доста хора за избиране. Лили при всички положения ще падне от Ваня. Нина също. Радо може да се изправи спокойно срещу всички без Яни и Финци - аз на негово място не бих избирала тях.

Ако Альона бие - Елена ще номинира за фермер Камелия и на пангара пак ще са или Радо, или Ваня и сценарият се повтаря.

Относно Радо-Ванчето - сега, големи хора сме - това са нормални неща и си е тяхна работа какво, и дали, е имало нещо между тях. Няма да си ровим под и между чаршафите я!

Остават обаче въпросите:
1. Как така от всички хиляди кандидатствали - точно Радо избраха?
2. Как така от всички хиляди кандидатствали, живеещи в София - точно Радо избраха?
3. Как така от всички хиляди кандидатствали, точно Ваня е съседка на Радо?
4. Как така от всички хиляди кандидатствали, точно с Калин се познава Радо (поне с такова впечатление останахме), и ги взеха и двамата - всъщност - и 3-та с Ванчето, в този сезон?

Изобщо, някакви случайни хора - Иван, Драганка и Петканка от Долни Върбен има ли в този формат?
Или всичко са наши и ваши хора, и познати на наши и ваши хора?

Абе много съвпадения тук!

ПС: Хайде, вземайте Дяволо, че толкова много работа върши тук за вас. Заслужил си го е.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:14 от Tahiti

# 768
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мисля, че има случайни хора в това предаване.
Скрит текст:
Може и да е някакво безумно съвпадение, но Иван пък живее врата срещу врата с една от бившите приятелки на Андрей. А брат му е онова гадже на Рут Колева от Къртицата, от което беше бременна, и го канеха да се изясняват и да си развяват кирливите ризи... Дали е случаЕност? Unamused

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 00:02 от Reinа

# 769
  • София
Приятно гледане на дуела!
Дано да е оспорван.
Аз няма да съм 'лайв' че има интерсни мачове, по-късно ще гледам записа.

Толкова близки резултати в прогнозите почти никога не е имало. Аз съм меко казано изненадан, защото Альона си е явен фаворит.

# 770
Елена е много симпатична .Пожелавам и успех

# 771
  • Другата България
Альона лежи на стара слава.
Елена е непозната за публиката, що се отнася до физически качества, но телосложението ѝ предполага равностойна битка. Другият момент е нейната упоритост и това, че е много спокойна и уравновесена. Альона е пренавита и вероятно това ще ѝ изиграе лоша шега.

# 772
Альона в фаворит, ама Елена е от малкото симпатични нови и за това са близки резултатите.

Иван е мега противен, как подсвирква и се хили мазно, мазно. Ах, пак има позиви за повръщане като го гледам този.

# 773
  • Вестерос
Пак игра с късмет 🙄🙄

Иван е ужасен 😶😡😡😡

# 774
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ей, много гадно човече е този Иван! Същият като Ивайло от миналия сезон. Но нищо, нека се излага, нека трупа зрителска "любов", ще види победа, ама някой друг път.

Альона изобщо не си я спомням как беше на арената в нейния сезон. Елена ми е симпатична, обаче се хващам, че стискам палци на рускинята само заради противния Иван.

# 775
Е хайде сега ,ако едно свиркане пречи на Альона😂 да си събира багажа преди края на битките

# 776
  • Sunshine state
Мен много ме дразни това подсвиркване, честно казано. Много е просташко.

# 777
И онзи в миналия сезон беше син/черен и тоя Иван същия! Хубава работа, ама ... циганска! Гаднярски номера и подлярски. Такъв човек да не видя в живота си, отвратително.

# 778
  • earth
Женската спортна злоба била просто злоба. Като ви казвам, че е тъпо парче Иван…

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:48 от morisay

# 779
  • Вестерос
Нали е забранено подсказването 🙄🙄 Камелия каза на Елена, че Альона от четвъртия кен е намерила ключа 🙄🙄🙄

Иване, нали е забранено, защо не направихте забележка?

Общи условия

Активация на акаунт