🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 469
  • 916
  •   1
Отговори
# 780
На едното връщане, Елена пропусна последното трупче от пътеката и не я върнаха отначало! Всичко струва ми се е ... предварително решено.

# 781
  • Другата България
Знаех си, че е пренавита, от бързане се допускат най-много грешки.

# 782
Айде и Яни е сексист 😂

# 783
  • Велико Търново
Тая година пак правила в движение и много наказания. Сега нова глупост, с превръзки да не виждат. Освен, че съвсем ги правят немощни, че и други да си зарежат работата да им помагат.
Защо да са "в движение"? От първата седмица има най-полезен и най-неполезен участник. Първият получава награда, вторият - наказание. Нямало го е в предишни сезони, но явно сега още в началото са го заложили.
А що се отнася до това, че другите щели да си "зарязват" работата - коя работа по-точно? Задачите за седмицата са привършили, оценката е дадена, няма някаква кой знае колко важна работа, че чак да има ощетени от това.

Нали е забранено подсказването 🙄🙄 Камелия каза на Елена, че Альона от четвъртия кен е намерила ключа 🙄🙄🙄

Иване, нали е забранено, защо не направихте забележка?
Реагирах почти по същия начин вкъщи. Докато не чух, че и водещите ѝ подсказаха. Явно вече няма такава забрана.

Да попитам - в темата за спойлерите верен ли беше този за избора на втори дуелист?

# 784
Верен беше

# 785
  • гр.София
Как свърши първата игра, че ми  се наложи да изляза за малко?

# 786
Как свърши първата игра, че ми  се наложи да изляза за малко?
Альона спечели

# 787
  • Великобритания
вече наистина се убеждавам че старите са вътре по договор за определено време , и с мисия да падат
Сега си спомням лятото Красимира като отговаря на въпроси и беше обяснила как не се е разбрала с Иван и Андрей , че не била съгласна с техните условия , не били за нея вече , и сега сякаш ми идва наум точно това - че са им казвали , че трябва да падат .. Иначе що няма да се навие , и без тва е постоянно в Инстаграм и няма никаква стабилна и постоянна работа ( за което изобщо не упреквам )

# 788
  • Велико Търново
mimmito, а тогава резултатът към момента защо е 2-1 в тяхна полза? И това ли е "по договор"?
Ей така като се започне с някакви измислени конспирации...

# 789
Начи с това дърво така може да си нарани врата, че да се осакати! Много са опасни някои игри... много! Тук и водата, става хлъзгаво, като нищо някой може да се пребие сериозно.

# 790
Скучно ми е. Скучно като Елена. Която не е лоша, но ми седи много фалшива. Изглежда ми прикрита. Сякаш е ходила на уроци по поведение в обществото - "Как да бъдем изискани дами". Но хич не и вярвам.

# 791
  • Другата България
Дотук Елена си е подредила точките перфектно.
Това също е от голямо значение.

# 792
  • Велико Търново
Да, правилно ѝ е помогнала Камелия.

Да́ли са им черни дъски и тебешири, че на белите при дъжд ония маркери не пишат.

# 793
  • Великобритания
mimmito, а тогава резултатът към момента защо е 2-1 в тяхна полза? И това ли е "по договор"?
Ей така като се започне с някакви измислени конспирации...
ще ти отговоря малко по късно

# 794
Винаги при загуба на фаворит на човек,той започва да търси конспирации 😂

Общи условия

Активация на акаунт