🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 480
  • 916
  •   1
Отговори
# 810
  • Другата България
Казаха на Елена колко литра е имала Альона след първия курс, въпреки че не знам точно това колко може да се брои за подсказване.
Скрит текст:
Иначе написах предишното си мнение по принцип, не за сега конкретно.

Еееее... днес трета битка все с целене. То не бяха прашки, топки, сега пък торби с пясък ще мятат.
Joy
Това ли е подсказването? Ами.....добре.

# 811
  • гр.София
Оххх, направо се измъчвам като ги видя да се целят.. Толкова им е крив мерника и на двете Joy

# 812
Елена много правилно е точкувала игрите. Това ще се окаже според мен разковничето тази вечер.

# 813
Алоьнче,колкото и да не те долюбват българските жени ....то бъди горда,че отглеждаш два български юнаци и да не ти пука кой или коя какво мнение имат за теб...ти си жена,майка и боец.....

# 814
Егати зора с тва целене. Трета битка за точност със стрелба. Направо да ти се спука джигера!
Еми не ме кефи Ленчето - тиха, прикрита злоба.

# 815
  • София
Голямо подсказване си е това да знаеш, че трябва да се напънеш за курс по-малко, но е въпрос на късмет. Нали теглят чоп кой да е първи. В случая не беше решаващо, но понякога публиката много помага. Имало е случаи обаче, когато са предпочитали да са първи, за да починат преди следваща тежка битка.

И двете хвърлят много зле. Много игри днес с късмет и целене, еднотипно идва. Добре, че едната не е видимо по-добра, за да има напрежение коя ще спечели.

# 816
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И двете колкото са скарани с точността, толкова игри с точност им дадоха, направо е болезнено да се гледа. Grinning  По време на дуела се оказа, че викам за Альона. Искам точката за старите кучета. Оспорван дуел, държи в напрежение.
МЫшо изобщо не го разбрах какво каза.

# 817
Малко ме изнерви тоя дуел, да се свършва, че ми писна от пищене и викове!

# 818
  • Другата България
Елена много правилно е точкувала игрите. Това ще се окаже според мен разковничето тази вечер.
Само и единствено то.

# 819
Много инфарктно. Ама така не съм викала до сега 😁

# 820
  • Вестерос
Егати зора с тва целене. Трета битка за точност със стрелба. Направо да ти се спука джигера!
Еми не ме кефи Ленчето - тиха, прикрита злоба.
Нали? Три от пет игри със стрелба 🙄 Две от игрите с късмет?? До кога така??

# 821
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
По коментарите от фейсбук разбирам, че Елена била учителка. И се представи така посредствено на алманаха учителка!? После удобно обвиняваме децата, че не знаят. Ако учители са им такива като Елена не се учудвам.
Незаслужено оставяне на Елена, удобни за нея битки, абсолютно тото късмет на алманаха и втора победа на посредствеността.

# 822
Е тия жени мятаха като луд с картечница! Просто не е истина такова хаотично хвърляне.
Вече не съм за Елена, защото не е по-добра, а спечели на късмет. Пък аз не обичам така да се печели. Печелиш, защото си по-добрия, а не щото си извадил късмет. Това не е победа, а подарък.

# 823
Йеееес!
Браво Елена!
 Альона вън!

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 23:05 от densi

# 824
Жалко, за пореден дуел се вълнувам толкова много., съжалявам, че Альона отпадна. Едвам изтраях крякането на Камелия.  И повече няма да чета спойлери 😔

Общи условия

Активация на акаунт