Политиката в България 3

• 424 358
  • 13 167
  •   2
Отговори
# 150
Обезверена съм, най-вече от ниската избирателна активност, след това от Баце първи и Дпс на трето място. Скоро последните може да ни управляват с гордото съдействие на негласувалия българин.
Че те открай време си управляват, уж подкрепа, ама вземат лъвския пай, с по една марионетка управляваща партия отпред да обира негативните настроения, ако случайно има някакви  Grinning

# 151
  • София
Рашков се оказа най-незаменимият кадър в БГ. АВ по БНТ пак си знае своето: "Рашков и КПКОНПИ". Smiley

# 152
За мен Възраждане са най-големия победител днес. Удвояват резултата - 100% растеж. Това е много, много сериозен скок.

И много, много лоша индикация за българските избиратели.
Много си е добра индикацията. Хората, които познавам и гласуваха за тях до един са добре образовани и ги е грижа за България..
Това е няма как да е сериозно, нещо се шегуваш.Sweat Smile.За какво ги е грижа въпросните индивиди, да се увеличава вредното руско влияние в България или.Simple Smile..Хубавата новина е че оттук нататък това влияние ще намалява все повече..

# 153
За мен Възраждане са най-големия победител днес. Удвояват резултата - 100% растеж. Това е много, много сериозен скок.

Много си е добра индикацията. Хората, които познавам и гласуваха за тях до един са добре образовани и ги е грижа за България..
Шокиращо!
Аз имам много оъстроцветен набор от приятели като образование  и интелект, към Възраждане се ориентираха тези в долните равнища на класациите. .
 Моите приятели и познати до един са много добре образовани и повечето са с доста над средните за страната ни доходи. Масов вот за Възраждане или негласуване.

# 154
За мен изненада е високият резултат на ПП и ниският на ДБ.Всичко останало е очаквано.
Още се чудя Янев ще влезе ли

И аз така - все се надявах, че ПП ще паднат на 15 - 16 %. Ама, каквото - такова. Важното е, че не са първи и че с БСП и ДБ няма да могат да направят правителство.
И сега най-после ви се връща ББ на бял кон и с Делян Пеевски плясват с ръце (на плана за възстановяване) и се прегръщат. Сега ще цъфнете и ще вържете пак. Двата милиарда за асансьорите са му в кърпа вързани. Честито на печелившите.

# 155
Избирателната активност намалява прогресивно. На първите избори е била 90 процента, после 70, после 60...години наред се задържа около 50, после  42-45 процента. На последните избори бе 34 процента

Българите - в голямото си мнозинство очаквахме като падне комунизма да има бърза и чувствителна промяна на доходите ни. По ред причини нито едно от двете не се случи. Изредиха се политици-месии, които не мислят за народа и народа все повече се обезверява и по-малко гласува.

# 156
Мъфин, съжалявам,  но явно класацията  ни е различна . Щом са гласували за Възраждане няма нужда да се обяснява колко са интелигентни. Нищо лично към никого ама и касиер  в Софийски Лидл взема доходи над средните за страната .

# 157
  • София

Много е добра. Про-руски и с визи за пътуване. Дори до Гърция на море. Те високо образованите  всичко им е много ясно. Кавичките образованите да си ги сложат където е нужно.

# 158
  • София
Скрит текст:
За мен изненада е високият резултат на ПП и ниският на ДБ.Всичко останало е очаквано.

И аз така - все се надявах, че ПП ще паднат на 15 - 16 %. Ама, каквото - такова. Важното е, че не са първи и че с БСП и ДБ няма да могат да направят правителство.
И сега най-после ви се връща ББ на бял кон и с Делян Пеевски плясват с ръце (на плана за възстановяване) и се прегръщат. Сега ще цъфнете и ще вържете пак. Двата милиарда за асансьорите са му в кърпа вързани. Честито на печелившите.
ББ беше върнат на бял кон лично от КП. Благодарностите лично към него.

# 159
Явно имаме различни критерии за интелект и образованост.
Да си видял, че Копейкин събира всички пари за себе си и си купува имоти и коли и върпи по свирката на определени хора и да гласуваш за някой, който явно върви към Русия и нов Беларус е върховна интелигентност.
Добре, че нямам хора с такова образование около мен.

# 160
  • София

Аз не мога да разбера защо всички много държите да ме плашите с ББ. На тези избори аз гласувах за ГЕРБ. Определено предпочитам него пред Кирил и Асен. Така че хич не ме интересува дали се връща на бял, на черен кон, на муле или пеш. Интересува ме само двамата харвардци да стоят далече от управлението на държавата.

# 161
@ missence не благодаря на никого, напротив.
Виждам обаче колко си доволна. Че не БГ фирми ще спечелят проекти, а турски.

# 162
Скрит текст:
Много си е добра индикацията. Хората, които познавам и гласуваха за тях до един са добре образовани и ги е грижа за България...
Шокиращо!
Аз имам много оъстроцветен набор от приятели като образование  и интелект, към Възраждане се ориентираха тези в долните равнища на класациите. .
 Моите приятели и познати до един са много добре образовани и повечето са с доста над средните за страната ни доходи. Масов вот за Възраждане или негласуване.
Е, това ти го твърдиш, няма как до го докажеш...А истината и доказателствата са в подкрепа на  точно обратното..Wink..Всички проучвания и изследвания показват че привържениците на конспирациите са основно хора, които са недоволни от живота, с ниско образование и ниски доходи...

# 163
за ББ не знам, но Петков превърна Костадинов с фактор - чрез агресивната си про-американска политика.

Българина  - като цяло - е консерватор, а не либерал и русофил, а не русофоб. Политиката на Петков можеше да сработи само ако имаше огромно и стабилно мнозинство, а той го нямаше. Което значеше че трябват компромиси, а той отказа да ги прави. Тръгна на реваншизъм и улмитаматуми. така не става като имаш 60 депутата.

иначе Според последните прогнози на Тренд буквално преди дни ДПС трябваше да вземе…11,9 процента …да не говорим, че освен БВ трябваше да влязат и ИТН  -  с 4,2… хаха някой не е познал резултатите каква изненада.
От години Боряна Димитрова е най-близо до резултатите, въпреки че и Алфа Рисърч грешат. На техния фон обаче другите са жалки. Червен Кольо преди дни бе прогнозирал 13 процента за БСП, срещу 12 за Възраждане. Само в мокрите им сънища. Другите поне от кумова срама даваха 10 -10,5 процента на БСП
Сова Харис бяха дали 17 процента на Бареков, той взе 10.

Да не говорим, че всички социолози слагаха Първанов трети - след Стоянов (мъж на годината, подкрепен от ОДС и НДСВ с общо 70 процента рейтинг) и Бонев.
Да не говорим, че ОДС трябваше да бие НДСВ  с 6-7 процента разлика, а Гергьовден да влезнат в парламента....според резултатите  до две седмици преди изборите.
Да не говорим, че на Каракачанов  Галъп му даваха 8 процента за президент в деня на изборите през 2016, той взе 15 процента

# 164
  • София
@ missence не благодаря на никого, напротив.
Виждам обаче колко си доволна. Че не БГ фирми ще спечелят проекти, а турски.
Sweat Smile Като попремине малко огорчението от загубата на ПП, ще вземеш да виждаш малко по-ясно, надявам се. Нека се стигне първо до проекти, да не слагаме каруцата пред коня, викам аз.

за ББ не знам, но Петков превърна Костадинов с фактор - чрез агресивната си про-американска политика.

Скрит текст:
Българина  - като цяло - е консерватор, а не либерал и русофил, а не русофоб. Политиката на Петков можеше да сработи само ако имаше огромно и стабилно мнозинство, а той го нямаше. Което значеше че трябват компромиси, а той отказа да ги прави. Тръгна на реваншизъм и улмитаматуми. така не става като имаш 60 депутата.

иначе Според последните прогнози на Тренд буквално преди дни ДПС трябваше да вземе…11,9 процента …да не говорим, че освен БВ трябваше да влязат и ИТН  -  с 4,2… хаха някой не е познал резултатите каква изненада.
От години Боряна Димитрова е най-близо до резултатите, въпреки че и Алфа Рисърч грешат. На техния фон обаче другите са жалки. Червен Кольо преди дни бе прогнозирал 13 процента за БСП, срещу 12 за Възраждане. Само в мокрите им сънища. Другите поне от кумова срама даваха 10 -10,5 процента на БСП

Абсолютно! КП върна ББ и направи Костадинов трети. И то с необмисленото си бърборене без грам мисъл, и с тъпата си постъпка дни преди изборите. На крива ракета......

Общи условия

Активация на акаунт