Политиката в България 3

• 416 801
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 75
В момента си баем на балалайката. Стягайте се, има два месеца до настъпването на зимата. Толкова е гратисния период. Моля се за инфлация максимум до 40% в следващите 8-10 месеца.
В петък си поисках увеличение на заплатата и сдържано и сухо ми беше отговорено, че няма да получа такова. В моето положение ще бъдат и много други хора. Господ да ни е на помощ!

# 76
  • Разпиляна във въображението
Вътрешният министър каза партиите след края на изборния ден. Масово са ГЕРБ и ДПС, като има сигнали и за БСП и ПП.

# 77
Негласувалите са против всички партии. Следователно какъв ще е резултата,ако 100% от избирателите гласуват?

# 78
Леле ,бързо сте нащракали 6 страници. Прогнозата ми - ГЕРБ, ДПС, Възраждане, честито , няма как да ги пипнат цял мандат.

# 79
  • София
Интересно защо някои ги е яд на негласувалите?! Да си представим,че 100% от избирателите са гласували. Защо мислите,че изборните резултати ще са различни?!

Мен лично ме дразни, защото после негласувалите най-гръмогласно викат: " Тези политици... Съсипаха ?България....всички са едни и същи....и т.н." Като крякаш толкова много, поеми лична отговорност и иди да гласуваш. Пък и да пуснеш, че не подкрепяш никого. Поне няма да се харчат грешни пари за субсидии на всеки, закачил 1%.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 22:57 от АРТЕМИС

# 80
Прогнозата ми - ГЕРБ, ДПС, Възраждане
Шансът е толкова колкото Нинова да направи самостоятелно правителство. Както писах - броим пилците

# 81
  • Другата България
В момента КП и АВ дадоха заявка, че ще са опозиция.
Ако си удържат на думата, а тепърва има вода да изтече, може и наистина да останат в опозиция.

АВ се “закле“ на Беновска Joy
Голяма мисирка е тази жена...

# 82
Негласувалите са против всички партии. Следователно какъв ще е резултата,ако 100% от избирателите гласуват?

Негласувалите не се броят, защото о техният глас се преразпределя. изчисления се правят на база гласувалите и активността

# 83
  • Разпиляна във въображението
ПП приемат загубата и се готвят да са опозиция. Няма да влизат в коалиция с ГЕРБ.

# 84
  • София
Въобще не съм изненадана от резултатите на Възраждане. Прост народ има колкото искаш. Напъните и целенасочената профанизация дават резултати.
Прост,ама ще живеете по неговите правила и избор.
 А вие по чии правила ще живеете?! Да не сте на друга планета Smile

Може това да са нейните правила.

# 85
Вътрешният министър каза партиите след края на изборния ден. Масово са ГЕРБ и ДПС, като има сигнали и за БСП и ПП.
А конкретните имена къде са? И защо след края на изборния ден?

# 86
  • Другата България
ПП приемат загубата и се готвят да са опозиция. Няма да влизат в коалиция с ГЕРБ.
Засега.
Да видим все пак, аз още не съм сигурна.
Много имагинерна ми е коалиция ГЕРБ-ДПС -ДБ, явна такава.
А конкретните имена къде са? И защо след края на изборния ден?
Имена? Може ли цитат с линкове кога на предишни избори е имало цитирани имена по време на изборния ден? Нямат право да казват партии, да не говорим за имена.

# 87
Кирчо&Асен нямало да се сдобряват с ГЕРБ при никакви обстоятелства - заклеха се току що.
Остава опцията ГЕРБ+ДПС+ДБ/Янев/Славчо.
Или четворна коалиция ПП+БСП като в миналия парламент.
При всички случаи нищо от това няма да оцелее и Радев ще ни управлява. Отново. Нещо, което беше ясно още при падането на миналото правителство.

# 88
  • София
За мен изненада е високият резултат на ПП и ниският на ДБ.Всичко останало е очаквано.
Още се чудя Янев ще влезе ли

И аз така - все се надявах, че ПП ще паднат на 15 - 16 %. Ама, каквото - такова. Важното е, че не са първи и че с БСП и ДБ няма да могат да направят правителство.

После да не ревете ти и съидейниците ти... Колко години вече из форуми и медии се реве, че това или онова не било наред - болниците не били наред, пътищата не били наред, сметоизвозването не било наред, пенсии и заплати били малки  Grinning   и накрая оплаквачите нарочно направиха така, че същите да продължат. След като дългогодишните ни управници знаят, че ще ги държите на власт докато умрат от старост, защо изобщо да правят неща за вас. Те ще хрантутят етносите и държавните чиновници, за вас супата   Grinning

За другите не знам, но аз никога никъде не съм ревала за нищо. Рева сега, защото не ми харесва начина на управление на ПП. Затова и съм благодарна на ИТН, че ги катурнаха (затова и от благодарност им пожелават да успеят да влязат), радвам се, че станаха втори днес и се надявах процентите им да паднат още. Надявам се и че няма да ги видим повече в следващ парламент или, ако ги видим, то едва да минат бариерата.

# 89
Кирчо ще остави "другаря" Борисов да се пържи в собствената си мазнина,като го остави да направи правителство...

Общи условия

Активация на акаунт