Политиката в България 3

• 416 762
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 60
Има и друг вид контрол - контрол над душите и умовете и това прави ДПС.
Това не е контрол Grinning Нарича се доверие. Същото каквото един гологлав и двама с дипломи от Харвард имат по социалните медии.

Абе защо толкова Ви вади очите изборния резултат на ДПС?

# 61
То нови избори добре, но мен ме ужасява перспективата такива като сегашния министър на енергетиката да са ни министри. Този е дъно на дъното за мен

# 62
Аз се чудя наистина ли толкова хора за ЗА Русия, подкрепят я и искат да сме с нея в добро и зло? Или всичко е за пари?

Аз гласувах за прозападна партия, но не заклеймявам Русия. Според мен нещата са много по-дълбоки от показаното в медии и от шоумените, които ръководят държави, пък и целия свят.
Има много вярно в това, че западния елит се възползва от ситуацията, за да обезцени големите си кредити, които НЯМА намерение да връща. Много мръсотия има зад сцената.
Най ме дразнят тези, които величаят Запада, а сме наясно, историята го е доказала, че доста пъклени планове са заформени именно там.

# 63
Какви русофили ви се привиждат?

Възраждане 10% плюс Янев още 4. Или да добавям и Нинова.
Пак няма да направят 1/4

# 64
За мен изненада е високият резултат на ПП и ниският на ДБ.Всичко останало е очаквано.
Още се чудя Янев ще влезе ли

И аз така - все се надявах, че ПП ще паднат на 15 - 16 %. Ама, каквото - такова. Важното е, че не са първи и че с БСП и ДБ няма да могат да направят правителство.

После да не ревете ти и съидейниците ти... Колко години вече из форуми и медии се реве, че това или онова не било наред - болниците не били наред, пътищата не били наред, сметоизвозването не било наред, пенсии и заплати били малки  Grinning   и накрая оплаквачите нарочно направиха така, че същите да продължат. След като дългогодишните ни управници знаят, че ще ги държите на власт докато умрат от старост, защо изобщо да правят неща за вас. Те ще хрантутят етносите и държавните чиновници, за вас супата   Grinning

# 65
Какви русофили ви се привиждат?

Болшинството пенсионери и доста млади. Питай ги за войната и все САЩ са виновни, а Путин нямал бил избор. И сега гласуват за Копейкин и БСП.

# 66
Интересно защо някои ги е яд на негласувалите?! Да си представим,че 100% от избирателите са гласували. Защо мислите,че изборните резултати ще са различни?!

# 67
Въобще не съм изненадана от резултатите на Възраждане. Прост народ има колкото искаш. Напъните и целенасочената профанизация дават резултати.
Прост,ама ще живеете по неговите правила и избор.

# 68
И сега гласуват за Копейкин и БСП.
И кво? Не събират гласове даже за нормална опозиция. Да не говорим, че БСП управляваха в коалиция, но понеже крепяха правителството нещо не бяха русофили.

Или оценяваме според зависи...

@deaf Ще са различни. Най-малкото нито ДБ щяха да влязат, нито ДПС да имат този процент парламентарно представяне

# 69
ГЕРБ пак щяха да са първи дори и всички да бяха гласували

# 70
  • Разпиляна във въображението
Поне ще са решили всички. Контролираният вот ще загуби тежестта си.

# 71
Интересно защо някои ги е яд на негласувалите?! Да си представим,че 100% от избирателите са гласували. Защо мислите,че изборните резултати ще са различни?!

Според простата логика най-малкото ДПС ще е много надолу, защото техните гласове са константа като бройка и варират като процент според активността. И на Копейкин хората са много активни и също биха загубили.

# 72
Тази вечер стана ясно нещо.
Въпреки че мнозинството  от българи не иска Герб и ДПс тойявно е че не иска  начина по който управляваше четворната коалиция-:
с ултиматуми на КП и реваншизъм от страна на Бойко Рашков; с мутренски закани от страна на ИТН към Радостин Василев и от Радостин Василев към ИТН; с това че една говорителка командваше министри и се изживяваше като сивият кардинал.
Голямата част от хората искат компромис между партиите и овладяване на инфлацията, а не ежене, заплахи, ултиматуми.
Тази вечер ПП, БСП и ИТН бяха наказани за високомерието си, а Възраждане  се възползваха от протесният вот, а ДПС - от глупостта на ИТН и ДБ да пипат изборния кодекс в частта за българите в чужбина.

# 73
Въобще не съм изненадана от резултатите на Възраждане. Прост народ има колкото искаш. Напъните и целенасочената профанизация дават резултати.
Прост,ама ще живеете по неговите правила и избор.
 А вие по чии правила ще живеете?! Да не сте на друга планета Smile

# 74
Аз да питам какво следва от шеметните репортажи за купуване и продаване на гласове, придружени от зрелищни арести на някой и друг циганин? Защо не се говори на висок глас КОИ ПАРТИИ купуват гласове с проследяване на конкретни имена от най-високото ниво , отговорни за това?

Общи условия

Активация на акаунт