Политиката в България 3

• 417 332
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Я дай как трябва да е Simple Smile Въз основа на какво ДПС и ГЕРБ си вдигат резултата? Ще изчакаме да видим в абсолютни стойности как е, дали изобщо нещо вдигат. ДПС сега ни благодари от тв, че са гласували за тях. Да вземат да кажат нещо на турски на онези 60 000, които ще получат от Турция.

# 106
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Вътрешният министър каза партиите след края на изборния ден. Масово са ГЕРБ и ДПС, като има сигнали и за БСП и ПП.
А конкретните имена къде са? И защо след края на изборния ден?

Да каже прокуратурата имена. Ако се казваше по време на изборите можеше да се сметне за агитация.

Това ми попадна като схема във фейса.

Merri_An, мисля, че по-скоро ДБ ще клекне на ГЕРБ, отколкото ПП.

Скрит текст:
Лорд Сняг, не знам как виждаш реформаторско правителство с Борисов/ГЕРБ Simple Smile С Младен Маринов, Теменужка Петкова, Сачева и сие.
Да, аз вече го написах, но ще загубят и малкото твърди избиратели, които са им останали.
Особено ако и ДПС са там.
Това се твърдеше и, когато ДБ бяха в коалиция с БСП, пък явно на техните избиратели това не им попречи. Вярвам, че и, ако се гушнат с ДПС, пак няма да им попречи.

Честно казано даже се надявам да клекнат на ГЕРБ и ДПС, за да не ходим на избори скоро
Не знам кое е явно, доколкото знам, ти не си от тях - ти си го писала, не интерпретирам.
В структурите имаше отлив тогава.
Скрит текст:
...

Вътрешният министър каза партиите след края на изборния ден. Масово са ГЕРБ и ДПС, като има сигнали и за БСП и ПП.
А конкретните имена къде са? И защо след края на изборния ден?
Имена? Може ли цитат с линкове кога на предишни избори е имало цитирани имена по време на изборния ден? Нямат право да казват партии, да не говорим за имена.
А не трябва ли това да се промени. Нали купуването и продаването на гласове беше престъпление. Оставят да ни омайват по ТВ престъпници се оказва. Как и кога ще се променят нещата, ако приемаме това (и други неща от политическата ни реалност) за нормални.
То пак е престъпление, и се разследва от прокуратурата. Резултати се очакват от тях, а защо бездействието ѝ се приема за нормално - . Тоест, имам теория, но сега не е момента.

# 107
  • София
За първи път от десетина година сменям партията, за която гласувам. Не знам дали можем да очакваме стабилна коалиция и управление. Да изчакаме окончателните резултати, че пак има някои изненади спрямо предварителните данни. Слава Богу, ПП заявяват да са опозиция, така че поне от техни резили няма да се притеснявам. Но един от коментаторите си го каза в БНТ - зависи какво наредят от посолството, всичко друго е вятър и мъгла.

# 108
  • София
Каква е тази мъка? Кой нормален гласува за Възраждане?  И за другите БВ?
Знам, тези които скачат на всяка нова партия.

Очаквам нов служебен кабинет. Дано да чуват правилните решенения.

# 109
Христо Иванов заедно с ГЕРБ в управление? Явно изоставам от модерните течения в политиката
Добре забравено старо е това. Христос Иванов беше министър на правосъдието на ГЕРБ, който раздели ВСС на две колегии и заложи правата на главния прокурор.

# 110
Те в посолството се провалиха като гросмайстори.
Малко е: кьорав, карти не играе.

# 111
Всъщност, ние не знаем, каква е избирателната активност, защото статистиката й трябваше цяла година да преброи населението. Колко избиратели има вътре в държавата, ще бъде казано утре.  Помня, че се твърдеше, че само град Истанбул с по-голямо население от нас имал по-малко държавни чиновници от нас. Може и наистина хората да си искат мутрите.
Единственото решение, което виждам, е да се търсят начини за плащане на колкото се може по-малко данъци. Прекалено много и прекалено доволни са хрантутниците.

# 112
6 месеца ни управляваха "лъжци". Само, че последните седмици се оказа, че май не са такива, но... Ето сега царя от Банкя е наред. Да се стяга в кръста и да прави правителство и ако може по-малко да краде.

# 113
Ужас ... увеличаването на секциите в Турция даде резултат.....

# 114
Вота на ДПС  е вина на ДБ и ИТН.  В  Изборният кодекс  ВМРО бяха вкарали да се гласува само в посолството. ДБ и ИТН поискаха да се облекчи процеса. Вече може да си попълниш бюлетината на пазара и да я донесеш. Явно си мислеха, че ще се изсипят гласове от Германия и Англия за тях. Да, но този вот не е постоянен, през март в чужбина гласуваха 80 000, през юли - 40 000.  Това доведе до огромно увеличаване на изборните секции в Турция. ДБ твърдеше, че се преувеличава ролята на турския вот. Че от Турция идвали само едно 10 000-15 000 гласа А вотът в Турция е постоянен. Още на президентските избори се видя, че има увеличение. Сега се видя още повече. Хак да им е. От много акъл стигнахме дотук - ДПс да решава кой управлява

# 115
Я дай как трябва да е Simple Smile
50=100 Грешно
50 = 260 при 4 праг. Вярно

Не можеш да удвояваш само защото 50 е половината на 100

# 116
  • София
Карадайъ от вълнение проговори на чист български. После се усети. Simple Smile

# 117
Коя е госпожата в ляво до Кара? Брошката ѝ с логото на Шанел ми избоде очите.

# 118
  • София
Христо Иванов щял да изчака окончателните резултати. Засега благодарности от него.

# 119
  • Другата България
След като ДПС в лицето на Карадайъ съобщиха, че ДПС винаги са били и са №1 в политиката на България, аз няма какво да добавя.
Няма да казвам “затваряй“, защото все още това е моята България, не тази на Карадайъ, но пък и не мога да си затворя очите, че и ушите, че донякъде Карадайъ има право.

Общи условия

Активация на акаунт