Политиката в България 3

• 411 492
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 180

Не бъркай Ораторското майсторство със симптома на редица дефицити- логореята🙂
Е кой е майсторът оратор у нас, че да направим сравнение?

# 12 181
Бъди  сигурна ,че  щом снощи ББ каза ,че ще стане депутат, ще се откаже от мястото.Wink
Въртележков седнал в парламента? Това и да го видя, няма да го повярвам. Той като премиер не можеше 10 минути да стои в кабинета си, камо ли да го затворят в пленарна зала на първия ред.

Не бъркай Ораторското майсторство със симптома на редица дефицити- логореята🙂
Е кой е майсторът оратор у нас, че да направим сравнение?
Даниел Вълчев

# 12 182
Само че Даниел Вълчев не е първа цигулка и по никакъв начин не определя никаква политика. Излиза, че лидерите на всички значими партии са логорейци. Ако това е така, то българите определено си падат по логорейците.

# 12 183
  • Разпиляна във въображението
Ако няма да е депутат да не се кандидатира. Лъже избирателите.

Има ли някъде изследване, което да показва как 10-ки хиляди българи желаят да се прегърнем с Изтока? Коя голяма партия иска излизане от ЕС и НАТО?

Русофили-путинисти, защото няма как да са други хора, щели да протестират/демонстрират, там където са се събрали световните лидери, "за" спиране на войната и преговори за мир

# 12 184
ББ Да го направят председател на НС, ще има много смешки поне.
Оф, аз съм в този МИР с Боко, Киро и Корнела.
Тежка е царската корона 🤣

# 12 185
Там не са ли Боко, Корнелия и Хазарта?

# 12 186
Може да не съм запомнила, тук четох.
Реших, че КП ще се изявява, нали сме напредничави.
Аз гласувам с преференция , де

# 12 187
Аз лично се надявам ББ да се откаже от депутатското място. Че, като гледам ПП  колко са обсебени от него, не ми се мисли каква простотия ще се лее от трибуната, когато той е там. А смятам, че на всички вече ни писна от глупостите, които се говорят и от тоталното дъно, което стигна НС в последно време - не мисля, че е нужно да ни доказват, че може да е и още по-зле.

Росен Желязков ми хареса вчера. Ама то до Петков, всеки вече изглежда по-приемлив и адекватен
Бъди  сигурна ,че  щом снощи ББ каза ,че ще стане депутат, ще се откаже от мястото.Wink

Иначе едно положително  забелязвам след Магнитски,  на "логорофилите" от ГЕРБ  са им поспрени ТВ изявите  ,че  калната кампания този път не може да ги изпере.

Не съм забелязала да са им спрени изявите. В четвъртък сутринта Митов беше в някой от сутрешните блокове - не помня кой точно, вчера Борисов беше при Ризова.... Тепърва ще си обикалят. Лично аз не виждам да има някаква страшна истерия покрай списъка Магнитски, а и гледам, че самите ПП-ДБ не наблягат особено много на този списък. Журналистите задават по един въпрос на темата, но никой не задълбава кой знае колко. Доста лежерно се използва темата Магнитски, което мен специално много ме учудвах. Очаквах, че ПП ще яхнат много сериозно тази ТОП новина и ще я дъвчат постоянно до самите избори.

Аааа, не Цонев ми е ТОП за председателското място. Умирам си от смях с него - не го заменям за друг Grinning

В този МИР не са ли Бойко, Корнелия и Хазарта?

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 12:30 от Lady Cassiopeia Duval

# 12 188
Lady , не визирах всички от ГЕРБ,  а тези в крайностите-Добрев, женското му копие Трифонова ли беше..
Биков и Дончев ги слушах съвсем друг тон...

# 12 189
Lady , не визирах всички от ГЕРБ,  а тези в крайностите-Добрев, женското му копие Трифонова ли беше..
Биков и Дончев ги слушах съвсем друг тон...

Почти съм убедена, че тези дни чух скърцащото гласче на Добрев някъде из сутрешните блокове. Него, Биков и Атанасова не мога да не ги забележа - толкова много ме дразнят, че само да им чуя "медените" гласчета и веднага сменам радиото.
Както и да е - това са подробности. Тепърва ще се "радваме" на всичкото политик по телевизията и всеки ще обяснява, как иска да работи в интерес на народа, да ни спаси и да ни направи по-богати. Ще ни обещават да намалят цените, да преборят инфлацията, да увеличат заплатите и пенсиите....... Все е тая кой ще се появи на екран - всички повтарят едно и също. Сигурно затова Костадинов е толкова интересен за някои хора - само той обещава различни неща Grinning

# 12 190
Сега гледам ББ при Цветанка Ризова, ама той много се е запуснал, зъбите му са жив зян. Всичките партийни лидери са с холивудски усмивки.
Бил 3 пъти в американското посолство. На него се дължало вдигането на ветото за Македония, даже Урсула на него звъняла. Също на ГЕРБ се дължали оръжейната помощ за Украйна и договорът с Уестингхаус, а КП само лъжел американците и партията му не правела нищо. Що обвинявате, Кирето, ммм? Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 13:14 от Анонимен

# 12 191
Сега гледам ББ при Цветанка Ризова, ама той много се е запуснал, зъбите му са жив зян. Всичките партийни лидери са с холивудски усмивки.
Бил 3 пъти в американското посолство. На него се дължало вдигането на ветото за Македония, даже Урсула на него звъняла. Също на ГЕРБ се дължали оръжейната помощ за Украйна и договорът с Уестингхаус, а КП само лъжел американците и партията му не правела нищо. Що обвинявате, Кирето, ммм? Smile

Aз отдавна си казах мнението, че ББ е по-предана американска марионетка от Кирето. Раболепието и сервилността на ББ са извън всякакъв мащаб.

А Киро си е шарлатанин и не знае на кой свят се намира.

Живи ви ожалвам, че пак ще ходите до урните и ще гласувате за същите клоуни! Това го казвам сериозно.

# 12 192
PURE, аз съм останала с впечатление, че симпатизираш на Възраждане. Греша ли?

# 12 193
PURE, аз съм останала с впечатление, че симпатизираш на Възраждане. Греша ли?

Грешиш както обикновено! Тези паранои и обсесии по Възраждане не към мен! Възраждане дори да вземат 20% са без значение, защото са изолирани от всички и няма изгледи това да се промени. За мен Възраждане въобще не са някакъв политически фактор и не разбирам тези фиксации по тях в тази тема.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:33 от Анонимен

# 12 194
Оф, аз съм в този МИР с Боко, Киро и Корнела. 🤣

Моля, моля...КП е монтиран при нас този път (23 МИР). По-рано все беше Атанас Атанасов. 😑 Как веднъж не сложиха човек, който хората в МИРа харесват повече като Симидчиев, Славов и т.н. Все гласуваме с преференции и пренареждаме листи.

Крайно време е да махнат глупавото правило, че всички бюлетини пуснати без преференция се броят за водача на листата. При броенето - да подредят кандидат-депутатите в низходящ ред по брой отбелязани преференции и от листата да влязат тези, които хората искат. А не водачът да е с гарантирано място.

Общи условия

Активация на акаунт