Политиката в България 3

• 411 513
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 285
  • София
Интересът идва повече от любопитство, на какво са способни за да вземат властта и особено защо /какво ще направят с нея/.

Lady, каквото са способни да направят и правят всички останали без изключение.

Е именно де. За какво ни е тогава Промяната, като тя не е никаква промяна? Щом за 2 години се оказа, че вече е време да се прави промяна на Промяната.
[/quote]

На теб ясно, че не ти трябва. Други може и да ги устройва.

# 12 286
Чак пък боклук да е Дунчев, не прекаляваме ли? Един от по-разумните и умерените е, но е на път да бъде изгонен както виждаме.

По принцип в ДБ се изпокарват за листи традиционно преди избори, всички помним скандала и показното напускане на Методи Лалов.
ПП са ДБ на стероиди и тези явления там са дори още по-уродливи.😨

Боклук е. Ако е принципен, ще напусне ПП и след това ще разкаже това, което има да казва. Но, не. Той излиза и заплашва. Без да съм фен на БСП, на доста оставки се нагледахме в последно време.
В БСП не бяха оставки, Корнелия изключва наред всеки, който не пее в хора - да, другарко.
Вчера гледах Велислава Дърева, попитаха я, член ли е на партията и ще напусне ли. Тя отговори - не няма са напусна, но докъде я докарахме са ни питат -ти изключен ли си или не.

# 12 287
Повече себе си изложи Дунчев със своята изява.
Ами то в стремежа си да изложиш съпартийците и съратниците си така се получава обикновено......Не харесвам изнудвачи във всичките им разновидности.

# 12 288
Сега Дунчев трябва да бъде изваден от всякакви кандидатски листи, защото не е лоялен към съпартииците си. Като не му изнася-партии бол. Все ще си намери място.

# 12 289
Е, как така, само аз ли си спомням какви дитирамби се пееха за Божанков и Р. Василев и за смелия им бунт против собствените партии? 🤣🤣🤣
Сега е същото, но щом е за ПП - не може да мислиш различно и да критикуваш. Пак се включи двойният аршин. 🤣

Иначе аз подкрепям напускането на Дунчев - той даже почти го е решил според мен. И да, щом не си съгласен с партийните решения и политики, това е правилният начин. А не като Божанката и Василев - стоят си в парламента и продават позицията си на който плати най-много.

# 12 290
Сега Дунчев трябва да бъде изваден от всякакви кандидатски листи, защото не е лоялен към съпартииците си. Като не му изнася-партии бол. Все ще си намери място.

Много зависи какво точно има да разказва. Че, ако е нещо наистина сериозно и би довело до БУМ, едва ли ще направят точно това. По реакцията и действията на Кирил Петков ще стане ясно дали Дунчев има нещо наистина грандиозно за казване или само плаши гаргите. Според мен, ако постъпят така, както ти пишеш, значи Дунчев само си говори. Ако, обаче наистина започнат да пренареждат листите или ако го чучнат водач някъде, значи доста ги е стреснал. Ще видим Simple Smile

# 12 291
  • София
Е, как така, само аз ли си спомням какви дитирамби се пееха за Божанков и Р. Василев и за смелия им бунт против собствените партии? 🤣🤣🤣
Сега е същото, но щом е за ПП - не може да мислиш различно и да критикуваш. Пак се включи двойният аршин. 🤣

Иначе аз подкрепям напускането на Дунчев - той даже почти го е решил според мен. И да, щом не си съгласен с партийните решения и политики, това е правилният начин. А не като Божанката и Василев - стоят си в парламента и продават позицията си на който плати най-много.

Никакъв двоен аршин няма. Цитираните Божанков и Руди Гела бяха от гражданска квота и при несъгласие с партийната линия напуснаха, нали?
Докато Дунчев не напуска. Може би чака да го изключат, за да се окичи с лаврите на мъченик. Хайде, като е толкова принципен, да разкаже какво се случва в ПП. Ама не, ще разкаже, ако не го сложат на първо място в листата. Борец против статуквото. Laughing

# 12 292
Дунчев каза, че Кирил му предлагал неговото място в София. Дунчев не се борил за първи места в листи, а точно да водят той или друг от неговата група листата на София област. За тях е много важно, защото в този район си водят битките, изправени пред мафията. Кирил му предлагал и за друга област да води листата/Не помня коя/. Дунчев не искал. Неговите хора и той искат само 7офия област. Водили борба с мафията вече 15 г.

Голям преразказ направих  Simple Smile

# 12 293
  • София
Ето по-пълен преразказ от снощи. Човекът си има битки и кауза, малко е като магаре на мост и не е особено диалогичен, но е изключително честен и искрен. КП му е предложил своето място в София, но Дунчев си държи на своите хора и отговорности в София област. https://m.dnevnik.bg/izbori-2023/2023/02/19/4451595_aleksandur_d … sie_produljavame/

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 15:00 от yovanka

# 12 294
Ама Дунчев първо се е съгласил с предложението на КП, после "неговите хора избухнали" и сега вече не е съгласен. А разговорът се води по телевизията със заплахи и изнудване. Не ми е ок, не харесвам такива хора.

# 12 295
Grinning Как влизаш в гражданската квота на една партия.
Я, по сериозно избирателя не яде доматите с колците.
А Руди гела нали се биеше в гърдите, че изграждал партийните структури, каква гражданска квота.
Като ги разправяте такива оправдания, защо си мислите, че някой им се връзва.

# 12 296
Ама Дунчев първо се е съгласил с предложението на КП, после "неговите хора избухнали" и сега вече не е съгласен. А разговорът се води по телевизията със заплахи и изнудване. Не ми е ок, не харесвам такива хора.
Премислил е.  Преди да отиде в БТВ е писал на Кирил да си ревизират решението.

# 12 297

Никакъв двоен аршин няма. Цитираните Божанков и Руди Гела бяха от гражданска квота и при несъгласие с партийната линия напуснаха, нали?
Докато Дунчев не напуска. Може би чака да го изключат, за да се окичи с лаврите на мъченик.
Божанков го изключиха не е напуснал, нямаше тази доблест. А Руди беше бесен, че няма да е министър и му  личеше. Всичко при него беше за пари и постове.
Но те бяха от, как беше, добрите сили.

# 12 298
Премислил е.  Преди да отиде в БТВ е писал на Кирил да си ревизират решението.
И следва този цирк ?!
Голям резил,личен.

# 12 299
Скрит текст:
Повече себе си изложи Дунчев със своята изява.
Ами то в стремежа си да изложиш съпартийците и съратниците си така се получава обикновено......Не харесвам изнудвачи във всичките им разновидности.
Принципно е така, но от думите на КП и АВ, които винаги подчертават свободата в ПП, действието му не би трябвало да е осъдително, а изнудването невъзможно, просто защото няма за какво.

Общи условия

Активация на акаунт