Как влизаш в гражданската квота на една партия.Я, по сериозно избирателя не яде доматите с колците.
А Руди гела нали се биеше в гърдите, че изграждал партийните структури, каква гражданска квота.
Като ги разправяте такива оправдания, защо си мислите, че някой им се връзва.
Зари, не съм партиен член. И само за информация, досега не съм гласувала за ИТН или ПП. Да не говорим за партиите от статуквото.
Руди гела си е адвокатът на Гриша Ганчев и беше за далаверата в ИТН. Защо го приютиха ПП е неприемливо за мен. Факт, че отказа да подкрепи Славчовото "прекратяване на агонията" и си излезе от структурите на ИТН.
Божанков е част от гражданската квота на БСП. Имаше собствено мнение и напусна парламентарната група на БСП след гласуването си за военната помощ. Ако бях ПП, и аз щях да му предложа място. Но не и на водач на листа.
Голямата разлика е, че действията на Руди и Божанков са се случили преди редене на листи на други партии.
Действията на Дунчев са всичко друго, но не и загриженост за партията. Даже и е мноооого интересно. Той знаел, но щял да си замълчи. При условие, че го направят водач на листа.

Е, и? КП му е предложил собственото си място. Ама Дунчев знае, че ако не е първи, никой няма да гласува с преференция за него.
П.п. Малко офф-топик лични спомени. Миналата година съм на главната улица на градче извън София. минават партийни доброволци и раздават листовки. Обяснявам им, че не гласувам тук, а и не харесвам водача им в района, в който гласуват. Хората без никакви притеснения казаха, че затова са преференциите.
Да се смееш ли,да плачеш ли!